BRAVO PLATEEA! BRAVO SATULICA! Pufi 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 16
cris_mario spune:
ma duc in patutz
.Noapte buna!
Andreea
35+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
alexutzzza spune:
vin de la eco dar si de la farmacie unde am intrebat de ceai ptr stimularea lactatiei si mi-au aratat 3 variante:
http://www(punct)bebebebe(punct)ro/produse/ceaiuri/hipp/hipp-ceai-pentru-ajutarea-lactatiei-200-gr.html
http://idealbebe(punct)ro/humana-ceai-pentru-mamici-x200-gr-p-1243.html?osCsid=7faf74c4cf697bdcbbd774916f52adc0
si http://www.pcfarm.ro/produs/1362/Galactogil
Asta ptr cele interesate.
Eu am luat de la Humana ca are si vitamina C, data viitoare o sa iau de la Hipp sa vad cum e, oricum Galactogilu cik e cel mai cerut da e 60 de ROOONNN!!! nu m-am indurat ![]()
38+
Yannis
alexutzzza spune:
Bebe nu a luat f mult a luat numa 300 de grame in ultimele sapt, dar pe total are 3400, are placenta 2 care deci ii da papa, are lichid Slava Domnului si e f mare si ii cauta dr. sa ii masoare femurul undeva printre sanii mei si mi-a zis ca e si normal sa am arsurile alea groaznice ca bebe e f mare si burta nu e asa mare si de aia bebe e f inghesuit si apasa in toate cele. ![]()
ideea e ca suntem bine, grasunei (nu atat de grasuni pe cat vroia mami

care poate ca e cu capu' si nu stie ce-si doreste cand vrea 3,8 sau 4 kile
...sa nu dati in mine da io vroiam bb mai mare).
Luni ne vedem la taiere ![]()
38+
Yannis
alexutzzza spune:
aaaaaa! si ratusca mi-a dat mesaj.
Eu ii scrisesem ieri ceva gen sunteti ok? pupici etc si ea zice ceva de genu: acum suntem bine, promit ca intru maine sa scriu/sa povestesc...nu am tel langa mine sa scriu exact...ma rog ideea e ca sunt bine, speram sa intre maine,d ac anu intra o sa o intelegem si sustinem in continuare nu???
iubim pe toata lumea!
Scriu rpd ca mor de foame
Recunosc,
nu am citit nik de la pag 9, poate am timp mai tarliu sa citesc si povestesc, acu vreau sa gatesc repede sa pap, nu de alta da mi-am oprit sotzu la AGAPITOS!!! si am o CUTIE PLINA CU TOATE MINUNILE!!!!IN FRIGIDEEER!!! 

nu mai pot ! fug!
38+
Yannis
xela_07 spune:
pai da, daca a plecat plateea ai rams tu 
, deci AGAPITOS ![]()
, vrei sa-l ingrasi pe bebe in ajun
?
cat o sa ai exact luni, 39 si cat?
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
37+
Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui decenuela asta noapte...poate ati obs ca n=-am intrat in schimbul 3. cred ca a fost o noapte din aia....din aia ![]() ![]() ![]() dupa baia de la 8....n-a vrut sa mai doarma ..never....never...cum il puneam jos..ueeee..ueeeeee...ciudat pt bb meu care era cuminte..asa ca n-am inchis un ochi toata noaptea...avea colici...dar... oricum am trezit tot cartierul.. am apucat sa dorm acu o ora juma...intru p[e forum si ce vad... Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii... |
Imi pare rau sa aud ca aveti colici

38+
Yannis
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui gratiana77 LOREX despre care dintre prenumee vorba. De Amaris, nu? Prenumele asta l-am auzit la o tipa acum mai bine de 15 ani si atunci mi-am zis ca daca voi avea vreodata fetita asa o va chema. Mie imi plac f mult numele rare. Ulterior am cautat si semnificatia si am aflat ca in ebraica inseamna "promisa de Dumnezeu". Stefania a fost ales de taica-su si e singurul nume de sfant care nu exista momentan in familia noastra. Plus ca nici el nu e f des intalnit. Gata, ma duc la bucatarie sa imi fac aluatul de pancakes ca din cauza lui ARWEN am prins gust de ele. Si ce bine merg cu finetti! ![]() ![]() ![]() ![]() 38+ Amaris-StefaniaAMR maxim o saptamana si ceva! poze |
Merci de explicatie
si io ma minunam de unde prenumele, f rar si frumos dealtfel! Sa fie sanatoasa si frumoasa! 
te urasc ptr ca atrebui sa pomenesti de pancakes! Tocmai am aergat sotu peste tot ptr aagapitos (el a oprit si la ana pan si la alte cofetarii si io u si nu nu vreau nik, numa agapitos

) acu daca ma duc sa ii zic de pankakes far sa fi apucat inca sa devorez agapitosu...ma intemnitzeaza! 
38+
Yannis
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui ioana_fota Ofe 27 Larisel a postat la mamici de c-ta acum cateva zile era necajita ca a plecat mama ei si a ramas sg cu fetitele insa acum vad ca a postat iar si zicea ca si-a facut curaj si le-a facut baita.Poti intra acolo si citesti mai mult. . 30+ Alexandra |

Sarumana mult de lamuriri ca si eu imi faceam griji!
38+
Yannis
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui evyme alexutzzza si eu la fel, am comandat pompa aia in ideea ca nu e foarte scumpa si ma va ajuta la inceput (daca va fi nevoie) iar ulterior o pot folosi pentru a stoca niste laptic in cazul in care vreau sa mai fac niste plimbari fara bebe care se pot prelungi... lorex ![]() ![]() scumpic foc nepotzelul vorbaret... m-a amuzat la culme, o sa-l arat si sotzuluiNici eu n-am instictul de cuib, desi ma apucase acum vreo luna jumate-doua organizatul prin casa... Poate ala a fost atunci... Ca acum, vorba alexutzzzei - lene cat cuprinde! As sta toat ziua numai in fata calculatorului ![]() ![]() ![]() Eu am dureri de fifi de azi noapte... Cand stau jos nu simt nimic, dar cand ma ridic abia pot sa fac cativa pasi... Dupa ce ma misc mai mult, trece durerea, dar o iau de la capat dupa ce ma asez... ![]() ![]() Si mai e si bebe care ma apasa cateodata jps de tot si atunci simt ca ma si sageteaza pe acolo... Nu-s contractii, ca apar doar cand il simt pe bebe apasand, sau sunt?? ![]() ![]() ![]() 36+ David Alexandru... inca negociempoze gravi trusou bebe revelion de gravi AMR 4 saptamani... nu-mi vine sa cred!!! |
La toate paragrafele tale suntem la fel
pompa....aceleasi ganduri, motive, socoteli
lenea...idem si numa la calc as sta, pana si TV ul ma oboseste si nu il deschid

durerile, idem, dr mi-a zis azi ca e bebe cu capu fix p gaura si apasa si de aia, ca acum e mare si greu si oasele capului devin din ce in ce mai groase si grele oe sfarsit si de aia asa rau subit si ca sa nu ma sperii da daca doare sa evit sederile lungi in picioare
38+
Yannis
alexutzzza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui elena_iulia
![]() ![]() de raspuns. Ale mele sunt cam la 6-8 min si dureaza cam 40-45 sec. Deocamdata nu ma agit, ma gandesc ca sunt de la controlul de azi.Elena 40+ cu Iustin |

deci???

???
38+
Yannis

m-a amuzat la culme, o sa-l arat si sotzului
36+
de gargaritz Alexis.