Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 9
tigruta spune:
T_Ioana eu inainte sa ramana insarcinata ma epilam peste tot numai cu ceara, dar am renuntat si am trecut la lama.cred ca e mai sigur asa..nu vreau sa risc..
elena18+
bubu30 spune:
Jocurban
si eu o sa nasc tot la Gine I, cu dr. Halmagean, dar eu sunt mai mica la sarcina cu 3 sapt ca tine (doar 22 sapt.)
tu o sa nasti normal sau cu cezariana?
22 +
siminoc spune:
Veronica, buna ideea cu relaxarea, da' greu de pus in practica. Da' sa stii ca eu apreciez intentia!
Atatea surse de groaza in jur care nu ne dau pace: analize, echo, tot felul de epidemii, ba i se pare unui medic ceva aiurea (de aia am decis io ca am duc doar la gine a mea, si la medicul de fam., da' nu o contrazice pe gine, ca e o lady), serviciu, deplasari, sefi, colegi cu tot felul de povesti, etc. ca-mi vine sa-mi bag un concediu medical sa stau in barlogul meu cu copilul si sotul; da' nu se poate ca prestez ca p.f.a.
Nati, multumim frumos de aprecieri! Nu ma supar ca ma intrebi, nu e nici o indiscretie. Varilrix, contra varicelei, ca Miruna scarpina si bubele care nu le are. Imunizarea e temporara (5 ani, parca), ceea ce e ok. Ca mai tarziu nu ma deranjeaza ca o face. Vaccinul face parte din pregatirile de reluare a cresei. Am auzit mai multe mamici din Iasi ai caror copii au facut din toamna si pana acum varicela sau alte boli ale copilariei.
Ioana, felicitari pentru baietel!
Fetelor cu gemeni, felicitari pentru eficienta!
Monica, ce bine-ti sade gravi! Si e dulce foc printesa ta!
Nana, ! Felicitari pentru vestile bune! m-am distrat copios cand am citit reactia lui tati! Nici sotul meu n-a inteles nimic de la echo, la Miruna. Acu' inca n-a mers cu mine, poate next time!
Ale, morfo o fac in maternitate, Cuza- Voda, in targul Iesilor, cu dr. mea. Tot cu ea am nascut-o si pe Miruna! Si dupa cum se vede, e perfecta asa cum e! Acu', serios, am incredere in ea, nu e neglijenta, e un dr. bun, si, din cate am vazut, acorda atentie la orice detaliu, indiferent ca e vorba de pacientele ei sau nu!
Rose, multumim de aprecieri!
Si mie imi ridica moralul emisiunea Jon&Kate+8. Ce-i drept femeia aia sta acasa si are parte si de ceva ajutoare. O apreciez ca e foarte organizata. La capitolu' asta tre' sa mai lucrez si io.
Ioana, multam fain! Stiu cum e sa tre' sa te pui de acord cu consortul!
Azi am avut limbarnita iar! Gata, ca v-ati saturat de mine! Mai las loc si la altele! Cred ca se trage si de la atatea vesti bune!
burtici, mamici si pitici!
Simona, mama Mirunei , din 13 Iulie 2007, & 21+ , Raluca
Ioana5255 spune:
Nana super vesti. Ma bucur mult ptr voi. Ai sa vezi, ca va fi bine pana la capat.
Sabina 25+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
a-rose spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana5255 Rose si eu sunt fan emisiunea aia. Ma uit in fiecare noapte dupa ce imi culc fata. In general eu sunt fan postul Travel and living. Au mai mutl emisiuni misto. Cea mai tare mi se pare aia> I didn't know I was pregnant. Cand le vad pe alea ca ajung la dr crezand ca au nu stiu ce afectiuni dar de fapt ele sunt in travaliu, ma depaseste total. Pe o singura tipa am inteles-o, care avea nu stiu ce paralizie si practic ii bloca toti muschii abdominali,dar totusi, cum sa nu simti, bebe se misca, face tumbe. In fine Bafta la eco. O sa fie bine. Sabina 25+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei |
Sabina, emisiunea asta o tot ratez. Dar, ai dreptate. Parerea mea este ca nu ai cum sa nu stii ca esti insarcinata. Eu in ambele cazuri am stiut imediat " a doua zi" cum s-ar zice. Cred ca ne asemanam destul de mult ...
Cat despre epilare eu sunt fan aparat. In prima sarcina am trecut si eu la lama de teama sa nu traumatizez copilul. Acum, ma gandesc sa fac la fel ca... doare ca naiba, ce sa zic ! Nu cred ca bb apreciaza prea mult senzatia, oricat de multumita de rezultat as fi eu...
17+, mamica lui Ruxi, 28.08.2008
rose
Alinutzaa spune:
Ziua buna!!!
Pfuaiiiiii, ati scris o gramada. Neuronul meu gravid nu a retinut mare lucru.
Felicitari fetelor care au fost la eco si care au venit cu vesti bune bune bune
Nana ma bucur tare mult ca totul e bine! Bravo! Fii optimista in continuare!
rocsy wow ce schimbare! Felicitari pentru fetita!
bubu felicitari pentru gemanuti!
Ioana eu am parte de control pe masa la fiecare vizita la gineco. Fara valve. A fost super ok pana acum, nu m-a durut deloc deloc deloc. Am o doctorita cu o mana super usoara. Chiar si asa nu prea imi place ca na...stii cum e, dar asta e!
La Tudor nu am avut parte de control pe masa decat la prima vizita. Urmatorul urcat pe masa l-am facut la camera de garda de la Giulesti cand m-am dus sa nasc.
Tot tu cred ca intrebai de carucior. Eu am vrut unul sport, care sa mearga de la 0 luni, cu maner reversibil. Si l-am gasit aici pe DC. Nou nout, sigilat, adus din Germania, Chicco, la pret super bun (cu vreo 600 Ron mai ieftin ca in magazin). Daca rasfoiesti prin mica publicitate cred ca mai gasesti anuntul, ca l-am vazut si acum cateva zile (tipa avea mai multe de vanzare, nu doar unul).
Si gata, atat am fost in stare sa tin minte.
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 22+
Handmade by Alina
NicoletaB spune:
Am dat un f5 si PAC 2 pagini pline.
Tigruta- nu eu am intrebat de cursuri, dar prinde bine informatia!
De la eco de 7 saptamani n-am mai urcat pe calul balan si sper sa nu o mai fac mai mult de o data pana nasc!
La defrisat folosesc lama.
17+
mommy_to_be spune:
Salutare, burtici fericite!!!
Ieri seara v-am ascris mai pe fuga, iar acum incerc sa reiau...
Nana, m-am uitat si eu la carucior si-mi place foarte mult. De firma nu stiu nimic, insa si eu sunt de parere ca produsele de la firmele mai cunoacute pot face surprize neplacute. Plus ca de cele mai multe ori banii in plus se duc pe numle firmei, nu pe calitate.
Ali, felicitari pentru bebe Luca!!! Sa-ti creasca mare si sanatos in burtica, pana la termen.
Tatiana, abia astept sa ud vesti si de la tine, de la morfofetala. Tin pumnii stransi.
Rose, sanatate multa pentru Ruxi si incearca sa nu te panichezi prea tare, pentru ca dupa cum spuneau si fetele, poate sa nu fie nimic.
Madutza, ma bucur ca ai primt si tu vesti foarte bune de la control! Felicitari si pentru alegerea numelui. Daca ar fi for baiat tot Luca ar fi fost si la noi In legatura cu nastrea naturala, esti sigura ca o sa-ti faca bine sa sisti la una? Nu crezi ca mai tare te va speria?
gabriela, sper sa to se rezolve problema cu medicalul... Nu inteleg de ce se poarta doctora aia in halul asta!!!
Rocsy, wow, ce metamorfoza... din 90% baiat, 100% fetita. Oricum, felicitari .
Bubu, bine ai revenit si tu printre noi!!! Sanatate multa!! Super fain ca o sa ai pereche din prima. Cred ca esti tare fericita! Grija mare cu placenta praevia!
Sabina, eu imi doresc enorm un Wii... Imi place ca pe langa jocul propriuzis te si misti... Acum tratez cu sotul. Tu cat ai dat pe el? Cherry a voastra tine si de caine si de pisica cu 7 vieti? Saraca... m-a strans in spate cand am citit cu septicemia si cauza ei. M-ai distrat teribil la faza cu incaputul soacrei in masina
veronica, nici eu nu-mi vad linea negra decat in oglinda. Am inceput sa am si eu problema in a ma privi prin partile alea...
cris, felicitari pentru nota de la examen
simona, ai o dulceata de fetita!!! Sa-ti creasca sanatoasa!
nati felicitari pentru prima jumatate de drum!!! multa sanatete in continuare.
Carla, sper sa-ti treaca durerile astea de spate! Relaxare placuta!
Sorana, sa stii ca m-a gandit si eu ca primul lucru pe care o sa-l fac va fi sa ma uit la urechile ei... Satul are urechile mai mari... dar foarte bine proportionate cu capul (el e mai mare)si nu sunt clapauge... insa ironia e ca la un moment dat il mangaiam si atingandu-i o ureche i-am zis ca nu care cumva sa-i dea Mayei urechile lui Eh, oricum ar fi tot fata mamii frumoasa va fi... Cel mai important e ca e sanatoasa. Multumesc oricum de povestioara In ceea ce priveste fierul, sa stii ca si eu aveam valorile aproape de limita superioara la inceputul sarcina. Mi-am mai facut analizele in jurul Craciunului si erau exact invers, la limita inferioara. Eu iau acum Ferrogradument si nu am probleme cu constipatia datorita fructelor si cerealelor pe care le mananc. Daca vrei sa stai linistita, ai putea sa iti mai verifici si tu Calciul, Magneziul si Fierul, si stii o treaba.
ioana1234felicutari pentru
Monyca, bine ai revenit! Eu ti-am mai vazut minunea si e o dulceata.
nana, ma bucur tare, tare mult pentru toate vestile bune pe care le-ai primit!!!!! Mai ales cea cu rinichi care si-au mai revenit! Sa dea Dumnezeu sa fie din ce in ce mai bine! M-a distrat tare ce a spus sotul tau, ca are deja creier Felicitari
Ale Imi inchipui ca nu-ti va fi usor fara sotior langa tine. Iti doresc putere multa sa nu cazi in butoiul cu melancoolie... mai ales cu hormonii astia. te inteleg pentru ca mie sotul mi-a nuntat niste delegatii si m-a apucat depresia numai la gandul ca o sa dorm singura cateva nopti pe saptamana...
Ioana pe mine m-au urcat pe masa si la 19, si la 21 de saptamani. M-ar fi urcat si aseara doctora, dar avand rezultatele de la morfofetala, unde aveam si toate rezultatele pentru col, a zis ca nu mai e nevoie. Prin urmare, eu zic ca nu e niciun pericol colsultatia...
Eu m-am trezit azi cam tristasi nu stiu de ce... am un sentiment tare ciudat...
Mai am o dilema... am inceput sa ma gandesc si la varianta nasterii naturale si nu stiu pe ce varianta sa merg... Am multe de pus in balanta. ma gandesc ca pana la urma ma va ajuta Doamne Doamne sa iau o decizie inteleapta.
In legatura cu kilogramele, doctora mea s-a uitat ieri cam socata la mine cand m-am urcat pe cantar.... +11 e scorul.Iar cele mai multe le-am pus in aceste 2 saptamani de stat acasa... of...
Cat despre epilat, de cand cu sarcina am trecut la lama caci inainte am facut cateva sedinte de epilare definitiva care sunt interzise in sarcina, prin urmare nu am mai putut continua. Problema mea e ca mi-e din ce in ce mai greu sa ajung pe acolo. De vazut nu mai vad demult si fac operatiunea pe ghicite... Ma intreb cum o sa ma descurc cand o sa mai creasca burtica.
Fetele, stiu ca m-am intins, da' ce sa fac daca ati scris mult? trebuia sa va raspund Nu-mi vine sa cred ca am terminat... dau repede send
Va puo burticute si va doresc o zi faina... una mai buna ca a mea.
Mira fericita 22+cu Maya Alexandra
minunea mea
arturicii spune:
neata
scriu si eu repede de salut ca pana apuc sa raspund terminati capitolu;
sa vedeti voi de acu inainte, cand din ce in ce mai multe dintre noi intra in concediu ce de pagini o sa se umple...
apoi o sa apara schimbu' 3 (de noapte normal)
o sa apara paginile de majorete pentru nasteri
un pic de pauza-tot in schimburi desigur ca nu om naste toate de-odata
scris printre alaptari si tot asa;
a, poate o sa apara si intalnirile de grup (io nu o sa pooooot :-( ).
si uite asa ne trezim ca merg copii la gradi, apoi la scoala.....
fug la treaba si revin (nu muncesc mult sa nu ma obosesc )
tuturor!
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 25+
aleesicoo spune:
mommy, intradevar usor nu imi este si nici nu imi va fi dar ce sa facem? viata aici este foarte grea, nu mai ai siguranta locului de munca
apropo fetelor la morfo fetala exista posibilitate de a imi va face si cu sonda vaginala?
asa creste bebicu
alein 20 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte