iaurt pt bebelusi

iaurt pt bebelusi | Autor: Mihnea_BB

Link direct la acest mesaj

BUna,
Ce iaurt sa dau unui bebe de 7 luni?
Am incercat danone natural dar are 4 % grasime, cam mult pentru un bebelus.Ala de baut am vazut ca are mult mai putin.
Voi de care dati bebelusilor vostri?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Nu e mai bine sa ii faci singurica iaurtul? Mama mea acasa stiu ca il facea din lapte obisnuit ,fiert,si cand inca era fierbinte amesteca o lingura de smantana la un borcan de 400 gr de lapte si il punea la caldura,invelit intr-un prosop mai gros,si in cam 12 ore era mai bun decat cel de la magazin.Zic eu ca nu are atatea gume si mai stiu eu ce adaosuri.

Lacra de
Paul-Iulian
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

Cainele moare de drum lung,si prostul de grija altuia...( nu stiu cine a scris-o,dar 4 ani am auzit-o aproape zilnic).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

iaurt facut in casa.

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Eu am facut iaurt in casa, nu am avut succes cu el. Acum ii dau Campina si Tnuva.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihnea_BB

BUna,
Ce iaurt sa dau unui bebe de 7 luni?
Am incercat danone natural dar are 4 % grasime, cam mult pentru un bebelus.Ala de baut am vazut ca are mult mai putin.
Voi de care dati bebelusilor vostri?

grasimea nu este mare pentru un bebelus atat de mic. copiii au nevoie de grasimile din lactate. asa ca 4% este ok. incearca iaurturile bio de la mega image (marca lor, delhaize) sau cel facut in casa din lapte integral.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Fierbi 500 ml lapte cat de gras posibil si cand da in clocot torni zeama de la o jumatate de lamaie. Lasi pana se prinde branza, scurgi zeama fie printr-o sita fina pe care o folosesti exclusiv pentru bebe, fie prin tifon. Iti iese suficienta branza de 2 portii. Copilul meu o mananca cu mar si biscuiti rasi! O delicatesa pentru el!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Fierbi 500 ml lapte cat de gras posibil si cand da in clocot torni zeama de la o jumatate de lamaie. Lasi pana se prinde branza, scurgi zeama fie printr-o sita fina pe care o folosesti exclusiv pentru bebe, fie prin tifon. Iti iese suficienta branza de 2 portii. Copilul meu o mananca cu mar si biscuiti rasi! O delicatesa pentru el!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

black, iaurt...

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

eu i-am dat baby yogo, de la nestle.
si are si humana, desrt pe baza de iaurt.
nu mai retin exact, dar cred ca sunt recomandate incepand cu 8 luni.

edit:
www.newbabymilk.ro/download/_files/eccatalog/fruchtiniapfelheidelbeere.jpg" target="_blank">humana de la 6 luni.
www.bebebebe.ro/images/produse/217_0_3.jpg" target="_blank">nestle de la 8 luni.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:

black, iaurt...

Multumesc roxanaz

No, eu eram fericita ca mananca al meu bebe branza facuta in casa! Dar eu cred ca totusi, informatia ajuta, nu?

Ce iaurt mananca al meu de la 10 luni: Milli Crema de iaurt sau Citadel de la Prodlacta. Sunt cremoase, proaspete, nu prea acre si merg de minune cu cereale!

Mergi la inceput

Citat:

Multumesc roxanaz

No, eu eram fericita ca mananca al meu bebe branza facuta in casa! Dar eu cred ca totusi, informatia ajuta, nu?

e, normal, eram sigura ca esti luata de fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Iaurt facut in casa. In laptele fierbinte adaug iaurt si las pe calorifer pana dimineata. La 500 ml de lapte pun un iaurt mic.
Nu Danone!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput