Bazar pentru Robi (4)
Raspunsuri - Pagina 15
deya spune:
Mai mare rusinea cu sesiunea asta am uitat sa platesc a2a licitatie.Acu am depus banii in cont o sa ii dai pm Lorei.
Imi cer mii de scuze
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deya Mai mare rusinea cu sesiunea asta am uitat sa platesc a2a licitatie.Acu am depus banii in cont o sa ii dai pm Lorei. Imi cer mii de scuze deya |
Gand la gand! Exact acu 30 de sec. ti-am trimis un PM sa te intreb daca s-a intamplat ceva sau pur si simplu ai uitat.
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
deya spune:
Da stii cum a fost faza?Stateam in sala de lectura cu ochii pe peretiiiiiiii si ma gandeaaammmm ca sa nu invat si am vazut un inel la o fata(am mai licitat si la alt bazar)si zic ioiiiiiiii parca eu am licitat ceva si bani nimic...azi ii ziua mamei mele care vroia colierpac colieru de la robi si gentuta.Si am fugit pana in camera,brd-ul e aici usa in usa cu caminul si am depus baniidoamne da ce viteza am bagat portaru m-a intrebat daca iar am uitat ceva pe foc.Si cand ma vazut Pm-ul de la tine ma gandeam ca o fi de nu stiu cand si nu l-am vazut
Pisik06 spune:
citat din mesajul lui diana2242 si as mai avea o intrebare pt Pisik06 am vazut prin pozele tale o piscina gonflabila cu un fel de acoperis este luata din tara?ca am cautat si eu dar nu gasesc daca da poate imi zici si mie de unde ai luat-o sau daca o vinzi pe a ta pls sa imi spui si mie.caut de ceva vreme si nu am gasit-o inca.mercic |
Scuze ca raspund mai tarziu. Piscina am luat-o de la Mothercare din Bucuresti. Deocamdata nu intentionez sa o vand, ca nu a apucat Ana sa o foloseasca deloc la mare
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
alinamoro spune:
Am depus azi 45 ron in cont.
Ellinia, ti-am trimit PM cu adresa.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
mari_paun spune:
am facut plata electronica pt bluza castigata, astept confirmare,
17 lei de la Ema
p.s. e prima tranzactie online pe care am facuto...mi- a spus ca este efectuata
va pup si va doresc sanatate multa
astept un mail ca sa-ti dau adresa mea sa trimiti bluza, cand ai timp (mari_paun@yahoo.com)
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de Ema
Laura25 spune:
citat din mesajul lui mari_paun am facut plata electronica pt bluza castigata, astept confirmare, 17 lei de la Ema p.s. e prima tranzactie online pe care am facuto...mi- a spus ca este efectuata va pup si va doresc sanatate multa astept un mail ca sa-ti dau adresa mea sa trimiti bluza, cand ai timp (mari_paun@yahoo.com) bazar pentru Ema ajutati la terapia pentru Ema pe DC Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG Mari, mami de Ema |
Mari,nu prea avem cum sa confirmam, ca pisillino e in Italia cu Robi si e al ei contul unde se duc banii. Daca a zis ca e tranzactie cu succes, inseamna ca asa e .Trimite PM cu adresa. Multumim pt contributie!
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Cricor spune:
Buna,
As vrea sa licitez pentru obiectul de la pozitia 37. colier coral, alb, la baza gatului - 10 lei
Ce trebuie sa fac in continuare?
E prima oara cand sunt la un bazar, imi cer scuze pentru intrebarile stupide.
Multumesc
Corina
ellinia spune:
Cricor, trebuie sa astepti trei zile cat dureaza licitatia, sa faci plata si sa trimiti pm persoanei care a donat colierul cu chitanta si adresa ta. Asta e tot!
Alinamoro, am primit pm-ul tau, sa vad daca reusesc sa ajung maine la posta. Te anunt cand il pun.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c