Bazar pentru Robi (4)
Raspunsuri - Pagina 14
bb_yasmi spune:
ellinia a ajuns coletul. multumesc frumos.
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
alex_andra spune:
Laua, nu-i problema daca intarzie salopeta. O sa fac plata din ATEbank. Azi. Problema e ca nu stiu sa activez PM, te rog frumos sa-mi spui cum.
Am vazut ca a fost supralicitata rochita, nu-i problema, o cedez
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Laua, nu-i problema daca intarzie salopeta. O sa fac plata din ATEbank. Azi. Problema e ca nu stiu sa activez PM, te rog frumos sa-mi spui cum. Am vazut ca a fost supralicitata rochita, nu-i problema, o cedez Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) |
Intri in meniul din stanga la 'MesajePrivate' si acolo undeva Options. Apesi pe aia si in fereastra care apare, prima optiune e ceva de genul
" Forumul desprecopii.com mesajele private sunt in acest moment DEZACTIVA.
Le puteti ACTIVA aici. ... "
si selectezi prima optiune, aia cu "activeaza ..."
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
alex_andra spune:
gata, Laura, am reusit sa activez PM. Am facut si plata. Am scanat op-ul, astept de la tine un PM cu adresa de mail.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
diana2242 spune:
nu este nici o problema raman licitate,si mai licitez ceva
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/LucrusoareDeDonat?authkey=Gv1sRgCJ2Qkfvx4NW9Gw#5428762948231718018 multumesc si intrebarea este daca pot intarzia plata sa le platesc pe toate o data.
diana2242 spune:
si as mai avea o intrebare pt Pisik06 am vazut prin pozele tale o piscina gonflabila cu un fel de acoperis este luata din tara?ca am cautat si eu dar nu gasesc daca da poate imi zici si mie de unde ai luat-o sau daca o vinzi pe a ta pls sa imi spui si mie.caut de ceva vreme si nu am gasit-o inca.mercic
mistral spune:
ellinia,am primit si eu pachetelul.multumesc mult!
Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)
cosminiq spune:
Salut! Ce fac fetele?
Am primit mesaj de la Catalina.Robi a facut a doua sedinta iar in timpul tratamentului doarme.Sunt bine toti!
Mai naspa e cu drumul pana la clinica (e tare departe!)
Cata e o luptatoare asa ca se descurca
O zi frumoasa sa aveti!
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 nu este nici o problema raman licitate,si mai licitez ceva http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/LucrusoareDeDonat?authkey=Gv1sRgCJ2Qkfvx4NW9Gw#5428762948231718018 multumesc si intrebarea este daca pot intarzia plata sa le platesc pe toate o data. |
Da, sigur ca poti plati toti banii odata.
Imi cer scuze ca raspund greu si nu am actualizat prima pagina, dar am o perioada aglomerata. Promit sa rezolv restantele
Bazar pentru Robi
Laura25 spune:
denisamada ,alinamoro ,cosminiq, felicitari pt licitatiile castigate!
Bazar pentru Robi