mesajele mele

mesajele mele | Autor: ratusca1977

Link direct la acest mesaj

Am o mare rugaminte: sa-mi spuneti unde pot citi toate postarile mele din toate subiectele in care am scris.

Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Dai clik pe numele tau, vei ajunge la pagina de profil, si ai in dreapta la Informatii de baza "Toate subiectele (ne-arhivate) postate de ...". dar le vei gasi doar pe cele nearhivate.

O alta solutie e sa intri la Profil personal, si in bara albastra sa dai click pe mesajele mele, si sa alegi "din ultimele 30 de zile".
Dar cu prima varianta vei gasi mult mai multe.
Prima varianta se refera la mesajele pe care tu le-ai deschis, a doua te ajuta sa urmaresti mesajele la care ai scris si la care s-a raspuns.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Am incercat cu variantele descrise de tine, dar eu vreau sa imi vad toate postarile nu numai cele nearhivate sau cele din ultimele 30 de zile.
Totusi nu pot sa cred ca nu imi pot regasi un mesaj pe care l-am scris in 2006 intr-un subiect care ma intereseaza in acest moment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ca sa gasesti toate subiectele la care ai postat:
http://forum.desprecopii.com/forum/search.asp
Cu optiunea cautare, scrii numele tau la cautare dupa membru si bifezi/debifezi si casuta "subiecte arhivate" dupa cat de vechi ar fi subiectele.
Nu o sa ti le arate ca mesaje ci ca topics dar poti folosi "versiunea pentru imprimanta" si apoi cu ctrl+f dai search in topic dupa numele tau si o sa jump din mesaj in mesaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Multumesc frumos de ajutor.

Mergi la inceput