Bobocei de sept-oct 2008 (247)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!
Remember us?N-am mai fost pe aici de la ultima inzapezire!
E din lipsa de timp; nu stiu de unde sa mai fac rost.

Noi suntem bine, mai avem un dinte de doar cateva zile. In total sunt 7.
Face numai giumbuslucuri toata ziulica si mai nou a inceput sa faca gasca cu sorela. Deja cand se face liniste, sigur fac ceva. A inceput si ea sa "vorbeasca" putin, adaica zice apa, mac, tati (mama inca nu). Chestii simple, oricum. Ieri sughita in mijocul sufrageriei si a venit si-mi cerea apa. Face conexiuni din astea bazate pe observatie si e o dulce. Cand nu vrea sa doarma, suge putin tzitzi apoi pleaca si pe drum scoate o limba mare la mine...

I-am gasit leacul la sculatul de 15 ori pe noapte, si anuma sacul de dormit. Din cate am observat eu, da sa se ridice, se incalceste in el si cade la loc adormita.

Intreba Piolica de Aqua Doodle: noi avem de la Alice ramas si e super; se joaca destul de mult cu el. Are si niste stampile si o tusiera cu apa-aici apar necazurile cand trebuie umpluta tusiera. Dar in rest, cred ca merita.

Taticul nostru: are doua maini stangi saracul. Dar e f perseverent. In schimb e in mintea copiilor cand vine vorba de joaca. Ieri le-a dat pe amandoua pe unghii cu pasta corectoare de birou si la urma s-a dat si pe el.Apoi umbla prin casa inebunit ca nu se ia cu apa si sapun. L-am trimis in birou inapoi cu amandoua sa le stearga cu acetona si cand m-am dus sa vad de ce dureaza atat, el vorbea cu ma-sa la telefon, Alice turna cu sticla acetona pe masa si Anna explora toate hartiile din cosul de gunoi.Si tot manjiti sunt toti si acum ca Alice tipa ca-i stricam unghiile, tati a zis ca n-are rabdare si se curata alta data; doar Anna a stat la sters.

Merg sa fac pranzul si revin ca noi iar ne-am inzapezit, deci avem timp de forum cat vrem.O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatza!La noi ninge si iar ninge,nu se mai opreste si e taare frig!
Multumesc pentru raspunsuri m-am linistit!
Anca ma bucur ca e Carla bine
Ada al meu mi-a promis ca dupa Paste mergem la Bicaz/Lacu Rosu/manastirile din Neamt astept! Deja formez o gasca inclusiv prietenul lui sa fiu sigur ca mergem.
Nocom ce veselie e la voi! Super pozele cu imbujoratii!
Am reusit sa vad si huni pretiosi ce de jucarii aveti!
Claudinna trebuie neaparat sa zic si eu ca sunt topita dupa Razvan cate zice/stie. Mereu il dau exemplu prietenelor mele! pt tine,mami!
Astept sa vina tati acasa...poate iesim la plimbare macar cu masina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

LA noi nu ninge ,da e frig!!
Eu stau seara tot cate o ora sa o adorm pe asta mica,da apoi doarme pana la 5,laptic si apoi iar somn pana la 9,30.
Acum vrea Pocoyo..ieri zicea hai,cand saluta el

Bitza asa strange gasca ,ca apoi nu mai poate da inapoi

Anca distractie placuta la bulgareala.

Ada se pare ca nu esti singura cu degradarea,eu o simt din ce in ce mai acut,nu mai ies in oras,nu am alt subiect de discutie decat kupii,nah cred ca ma tampesc asa usor

NOcoooooom vino cu doza de optimism!!!!

Lumi unde pui,mami,atatea jucarii!???

Claudinna cum fu in oras?

Nushu ce pantofi!!Cum e puiul??

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza, fac cinste cu ca tot v-am plictisit aseara cu depresiile mele. Soooory....

Babytza, pana cand e deschit tabelul pt comanda Hyland's? (si un link, daca mai e deschis, sau da-i share te rog si cu contul meu de gmail ca sa pot edita fara sa ma deloghez...- ce pretentii...)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Sa-mi laud si eu copilul...
Lucas e mai mult "inginer" decat "artist",sortatorul e fix pix pt el;ii plac puzzle-urile si tot felul de jocuri de construit si cand imi aduce o cartte nu are rabdare sa-i tes povestea ci vrea doar sa-i zic exact ce-mi arat el cu degetul...cand incep eu povestea intoarce pagina
Mie imi zice BABI(Gabi), MAMA nici pomeneala.
MA pupa de o suta de ori pe zi si nu accepta nici macar sa stau langa tati...daca pune mana sotul pe mine sau ma pupa vine nervos si "ma apara".
Daca doriti sa vedetifilmulet Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza!

kllemi, nu avem saniuta. si nici n-am mai gasit saptamana asta, pe niciunde.... mai rau e ca nu mai avem masina, am vandut-o, si pana vine cealalta, ne deplasam cu greu.... mi-e ciuda, azi n-o sa mai putem iesi cu carutul, ii iau asa, in brate, si-om vedea....

dya, si eu vreau sa le comand puzzle de la Melissa & Doug, sa vedem cu cati bani mai raman, ca tre' sa iau si aparat de aerosoli, tre' sa facem si analize si vaccin...
deocamdata nu mai cumpar jucarii ptr huni. sau bine, cumpar, dar (sper) le pastrez pentru Iepuras... am comandat ieri ursuletul iTeddy. mai am in plan Piticul Duni si pe Elmo - hunii sunt fani 'Lumea lui Elmo'. plus tricileta. si-om mai vedea... daca vrei, iti trimit linkurile.

laureta, sanatate multa!

elly. bine ai revenit!

babytza, sa fie asa cum va doriti voi.

ramo, f fain slingul.

anca, ma bucur ca ati trecut de boala, sper sa va reveniti si cu somnul si cu papa.

bitza, multumesc mult, mult de tot! apropos de poze, unde e Lucas? ziceai ca pui, am sarit eu peste??

laura, am depozitat mare parte din jucarii in cosulete speciale. altele stau mereu pe jos in sufragerie, altele pe jos la ei in camera. plusurile, si alea multe, sunt sus pe canapea la ei in camera. o data la 2 saptamani, mai scot din cutii jucarii si le inlocuiesc cu cele de care, sa zicem, s-au plictisit. sunt asa de bucurosi cand le revad pe cele vechi! asa mai fac si economii.... nu e spatiu, mai am putin si dorm pe ele, sotul nu mai are degete la picioare de cate ori se loveste de ele, dar.... sunt doi, ce sa fac, jucariile nu-s asa multe, dar sunt la dublu.

nushu, sper sa fiti mai bine azi.
superbi pantofiorii!

baby_boy??? pe unde umbli?

ada, pupici multi, sunt alaturi de tine si eu!

monica, uite aici graficele de crestere. vezi ca sunt si ptr baieti si ptr fetite, cauta tu pe acolo. pupici!
http://www.cdc.gov/growthcharts/

ref la interesul copilutilor ptr jucarii, babytza are dreptate. alor mei le trebuie cca 3 zile pentru orice noua achizitie pana sa inceapa sa se joace cu adevarat cu ea. de altfel, la fel a fost si cu fotoliul puf si cu scaunelele. nicium nu e dragoste la prima vedere, ci dupa.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

bitza, ce injiner istet ai tu acolo!
hai ca m-ai convins sa iau si eu puzzle.

si totusi, nu i-am vazut fata....

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neataaaaaaaaa!!

andy Iata-ma!!! Aici sunt, tot vesela si optimista!

Astazi am avut activitate de cand m-am dat jos din pat. Vine un nene sa vada masina (pe care vrem s-o vindem) si a trebuit sa dezapezesc iar toata curtea, masina, in fata portii sa putem iesi cu masina, s-o vada si el de fapt cum arata , si sa vada cum merge!!

Acuma astept sa vina si sa-l plimb pe strazi....

Pupici!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

'Neata!

eu care nu beau cafea niciodata, acum am nevoie de un butoi mareeee, mareee de cafea/ cola / pepsi. Elsa nu a dormit mai deloc azi noapte, a avut niste accese de tuse grasa + vomitat de nu mai stiam ce sa-i fac. Ieri seara am observat niste mici bubite rosii pe corp, acum de dimineata sint putin mai multe, asa ca mi-am facut programare la pediatru in seara asta. Cred ca e varicela.... a fost un caz la cresa si poate ca a luat si ea virusul. Oricum, daca asta e, prefer sa o faca acum decit mai tirziu, cu cit inainteaza in virsta e mai nasol.

Bitza, ti-am vazut injinerul, se descurca, nu gluma! Felicitari.

Lala, tare simpatice sint fetitele tale, imi place cum ne povestesti de ele. Iar sotul tau e super ca se joaca asa cu ele.

o zi buna va doresc.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata!!!
Am citit ce ati mai scris aseara si mai ales ce a zic Ramo si Ada si eu ma simt asa dar incerc sa uit si mie mi se pare ca nimic parca nu mai are rost dar apoi ma scuturrepede si zic ca am un copil frumos si sanatos si asta e de ajuns ca sa ma simt bine.
Laura da probabil il voi duce la gradi particulara acum sa vedem si cat costa ca parca nu as da nici o avere pt gradi.
Babytza eu nu scot agitatele ca nu vreau sa ma bantui in vis!!Deci sa fie cum vrei tu.
Piolica tinem pumnii sa fie bine Elsa.
Bitza super Lucas si Andrei e mai inginer asa toata ziua mestereste si ii plac jucariile care fac ceva de aceea ii voi lua puzzle ca sigur ii va placea.
Lumi as vrea linkurile daca se poate .Sio eu vreau sa ii iau si tricicleta lui Andrei dar mai prin primavara si sigur pe incercate ca el fiind mai lungan trebuie sa vad si daca sta comod in ea.
Lala am ras tare de povestea cu unghiutele e tare ca tati vosru se pune in mintea lor.
Kllemi daca zici ca ea tot timpul se trezea noaptea nu cred sa ii ceva la copro.
Monica si Andrei a fost tot timpul mai mare dar nu avea nimic.Asa ca fii linistita e perfect baiatul

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput