Bobocei de sept-oct 2008 (247)
Raspunsuri - Pagina 15
claudinna spune:
babytza, e vb de fotoliile acelea verzi, nu de cel puf
http : // www. dinoland.ro/p-2413-armchair.aspx
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna babytza, e vb de fotoliile acelea verzi, nu de cel puf |
Aaa , ok, sorry intamplator e acelasi pret si simteam nevoia sa ma bag in seama
Edit : dar ce scumpe sunt.....
Babytza si puiiValentina David
claudinna spune:
ma speriasem, dar ma mai uitai o data
babytza, e 190 de mii vechi, 19,00 ron
Lumi, credeam ca nu vad bine, de aia iti zisai
iriss_04 spune:
Nu am avut timp de nimik astazi:am avut azi o zi tare incarcata.Ne-am umplut timpul cu plimbarile in aer liber cu sania of course si cu draciile lui Denis,,,
Nushulica:sanatate lui Daviduca,, sa va faceti repede bine
Vdrag :imi pare rau pentru situatia cu sotul..important ar fi sa-l faci sa inteleaga care sunt activitatatile tale zilnice,,,eventual sa stea o zi acasa cu tine sa vada ce implicatii sunt cu bebelul
baby_boy-: multumim...poti sa te inspiri si din restul de poze pe care le-am pus. Pe peretele din dreapta este mobile cu pat si in stanga un cub numai bun pentru jucarii si mai tarziu pentru carti sau dvd-uri---asa ca pune-o la plata pe soacra,,,noi am facut la comanda
claudinna-multumim
babytza-mercic si ma bucur ca totul a iesit cum ai vrut tu,,,pusi
nocom,laureta:
lumi:ici si multumim pt linkuri.
Liliana bine ai venit!
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
andy.p spune:
Iriss ce a crescut Andu,si mobila e tare frumoasa i se potriveste perfect
Babytza ma bucur ca ti-au venit rusii,daca asta voiai
Vdrag urata treaba acolo la voi,si eu ma plang,da' la noi nu e asa tragica treaba...eu zic ca ar trebui sa stai de vorba cu el
Claudinna te-ai pus pe cumparaturi??
Noi bine...Alexia a inceput sa-si ridice bluzele in cap,cat mai sus posibil
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
claudinna spune:
citat din mesajul lui andy.p Claudinna te-ai pus pe cumparaturi?? Laura , Alexia (14.09.2008) Andrei(07.04.2002) "Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii" (Micul Print) |
deci n-avusai de lucru sa intru pe siteurile alea!! as cumpara daca as avea cu ce, dar decat imi fac sange rau o sa iau doar niste puzzle-uri
in sfarsit a gasit sotul sortator din ala sfera...de cand a venit cu el, Razvan e captivat, dar se cam enerveaza cand nu nimereste
simpatica foc Alexia!!! ce va faceti la vara cu rochitele??
iriss_04 spune:
citat din mesajul lui andy.p Iriss ce a crescut Andu,si mobila e tare frumoasa i se potriveste perfect Babytza ma bucur ca ti-au venit rusii,daca asta voiai Vdrag urata treaba acolo la voi,si eu ma plang,da' la noi nu e asa tragica treaba...eu zic ca ar trebui sa stai de vorba cu el Claudinna te-ai pus pe cumparaturi?? Noi bine...Alexia a inceput sa-si ridice bluzele in cap,cat mai sus posibil Laura , Alexia (14.09.2008) Andrei(07.04.2002) "Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii" (Micul Print) |
si voi sunteti niste frumusle
si andrei isi ridica hainele si mai noi cand il schimb a invatat sa ridice manutele cand ii zic ca schimbam bluza sau body-ul
andu
luminita2008 spune:
claudinna, acum am vazut, ca pusesi linkul. eu le-am luat de pe alt site, si tot 78 ron sunt acolo. sunt 2 explicatii:
1. mi-am luat teapa.
2. la dino sunt reduceri. dar oricum, si pretul vechi era 58 ron, deci oricum mai ieftin, asa ca ramane varianta 1.
babytza, pls, pune o poza cu saniuta daca ai timp. si daca poti, zi-mi exact pe unde e magazinul, poate il trimit pe tataie, ca nu gasesc pe nicaieri. si daca ai idee daca e deschis si sambata, si daca aveau mai multe bucati, din ce ai vazut tu... vorba Adei, ce de pretentii, dom'le.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
angelynna82 spune:
vad ca v-ati pus pe cumparaturi io numai cumpar nik m-am facut rea
Crina mai nou vrea sa se incalte cu papucii nostri si se ridica sa vada mai bine la masa pe un bidon de apa plata
Laura dulce Alexia, Crineii ii place sa se joace la buric
Da si ea mainile sa o imbrac, chiar impinge in maneca... intoarce capul sa o sterg si in urechea cealalta si fura pixuri....tre sa ii cumpar culori pt ea...dar vai de peretii nostri
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
iriss_04 spune:
citat din mesajul lui luminita2008 claudinna, acum am vazut, ca pusesi linkul. eu le-am luat de pe alt site, si tot 78 ron sunt acolo. sunt 2 explicatii: 1. mi-am luat teapa. 2. la dino sunt reduceri. dar oricum, si pretul vechi era 58 ron, deci oricum mai ieftin, asa ca ramane varianta 1. babytza, pls, pune o poza cu saniuta daca ai timp. si daca poti, zi-mi exact pe unde e magazinul, poate il trimit pe tataie, ca nu gasesc pe nicaieri. si daca ai idee daca e deschis si sambata, si daca aveau mai multe bucati, din ce ai vazut tu... vorba Adei, ce de pretentii, dom'le. Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008 "Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!" |
lumi noi avem saniuta asta si e albastra
http://www. bebelusulfericit .ro/alpen-gaudi-sanie-copii-alpen.html
am luat-o din babyexpo si a fost mult mai ieftina
andu