* * * Bazar pentru Alina Donescu * * * (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Of, ce zapacita sunt, ca am incurcat persoanele si hainutele. As fi verificat inainte sa trimit hainutele.
Valentina, Am sa platesc eu taxele la posta, nu-i nici o problema pt. mine.
Probabil ca tot luni o sa trimit pachetelul.

BAZAR - hainute

ALEXIA - petrecere 2 ani

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

ancadragoman Felicitari pentru licitatia castigata.
Laptele oferit de Caprioara este la mine; eu acum nu sunt in Bucuresti, vorbim pe PM.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput

Kid, te rog sa scoti din lista nr. 513 , telfon muzical de plus. A fost castigat la un alt bazar. Mersi.

BAZAR - hainute

ALEXIA - petrecere 2 ani

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog

Mergi la inceput

V-as ruga sa stergeti din lista urmatoarele lucrusoare, au fos castigate la alt bazar : 508 - bluza trening, 511 - rochita, 513 - telefon plus, 514 - telefon muzical, 515 - dovlecel. Multumesc.

BAZAR - hainute

ALEXIA - petrecere 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

kid, off topic : am vazut ca scriai undeva ca se pot muta albume intregi dintr-un cont webshots in altul. Cum?? ma intereseaza pt mine personal.

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Eseea Se pot muta poze dintr-un album in altul din acelasi cont, nu dintr-un cont in altul din cate stiu eu. Imi pare rau.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

am inteles, mercic :(

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Va rog sa scoateti din lista nr. 496 de la 12-18 luni, nr. 502 de la 18-24 luni si nr. 510 de la 2 ani. Multumesc

BAZAR - hainute

ALEXIA - petrecere 2 ani

Mergi la inceput

Valenita, ai aici dovadatrimiterii pachetelului. L-am pus ieri. Taxele postale le-am platit eu, nu vreau sa-mi dai inapoi acesti bani. Nu e vina ta ca taxele postale sunt asa mari.
Sper sa-ti placa ce ai achizitionat si sa le folositi cu placere.

BAZAR - hainute

ALEXIA - petrecere 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

oana_n am retrimis dovada
daca nu a ajuns
zi-mi
ca imi joaca feste
n

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput