* * * Bazar pentru Alina Donescu * * * (2)
Raspunsuri - Pagina 5
ancadragoman spune:
licitez 457-7 ron
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
Eseea spune:
fetelor, am vazut ca se practica sa pui produsele la mai multe bazare ( bazaruri?!) - desi mie mi se pare complicat, asa ca as vrea sa pun produsele mele si aici :
http://news.webshots.com/album/576615209ozOQzi
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
kid spune:
Valenita, nushulica Felicitari pentru licitatiile castigate. Va rog sa luati legatura cu irlandeza pentru produse.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
kid spune:
Avem produse noi in bazar incepand de aici, oferite de Valenita. Multumim!
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
irlandeza spune:
Valentina si Nushulica, felicitari pt. castigarea licitatiei.
V-as ruga sa-mi trimiteti adresele ca sa va pot trimite hainutele. Cu taxele postale nu stiu cum e mai bine sa facem, sa le platesc eu aici si voi sa pune-ti contravaloarea in contul Alinei, sau sa facem jumi-juma? Astept propunerile voastre.
P.S. 1.Produsele sunt in Irlanda, la mine.
2.Nushulica, tu ai licitat sosetele si bluza roz parca, iar Valentina pijamalele cu buline si tricoul pt. baieti.
BAZAR - hainute
ALEXIA - petrecere 2 ani
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Eseea spune:
Irlandeza..sfatul meu e sa gasesti pe cineva aici sa te ajute cu distribuirea, tu sa le trimiti pe toate o sg data la cineva, care apoi sa se ocupe de impartit. Cred ca nu sunt f mici taxele Irlanda-Romania, s-ar putea sa coste mai mult decat hainele in sine si cred ca ar fi bani irositi de ambele parti.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
alex_andra spune:
Eseea, maine esti acasa, sa trec pe la tine pentru hainute?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
irlandeza spune:
Eseea, poate ai dreptate, dar deocamdata hainele sunt aici, iar daca le trimit in tara la cineva si nu se vand intr-o perioada de timp, trebuie apoi retrimise la mine......si nu vreau sa incurc pe nimeni.
Nu am intrebat cat ar costa un colet, am s-o fac maine, daca ajung pana-n pranz la posta. Dar nu cred ca e f. mult, tinand cont ca e vorba de o bluzita sau sosete.........
Oricum mersi de pont.
BAZAR - hainute
ALEXIA - petrecere 2 ani
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
ancadragoman spune:
Irlandeza eu am mai primit hainute de la fete din strainatate si ce nu se cumparau la bazar le donam la copii care aveau nevoie de ele
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
valenita spune:
Irlandeza, e exact invers, eu am licitat pentru sosetute si bluzita roz si nushulica pentru pijamaua cu buline si tricoul pentru baieti :)
Iti trimit adresa mea pe PM, iar plata o voi face cel mai probabil luni si tot atunci trimit si chitanta scanata.
Legat de achitarea taxelor postale, eu sunt de acord ca atunci cand fac plata sa pun niste bani in plus in contul Alinei- cu restul hainutelor nu stiu ce sa zic, cred ca cel mai bine este sa urmezi sfatul fetelor si sa trimiti un singur colet in tara, dupa care cineva sa se ocupe cu distribuirea lor.
Daca tot vorbeam de taxe postale, toata lumea stie ca cea care le achita este tot persoana care ofera produsele, desi teoretic ar trebui sa le achite cumparatorul- asta din cauza procedurilor greoaie de la posta -trebuie sa completezi nspe mii de formulare, trebuie sa achiti tu dupa care trebuie sa faci colet cu plata ramburs, dupa care trebuie sa mai faci un drum la posta sa-ti recuperezi banii etc.. pe mine personal nu ma deranjeaza sa platesc, pana la urma e vorba de sume modice cuprinse intre 2.5-5 ron, insa pot fi persoane pe care problema asta la se impiedice sa puna produse la bazar si, mai ales, sa le distribuie. Cred ca cel mai bine ar fi ca cel care cumpara sa puna contravaloarea taxelor postale in contul persoanei pentru care functioneaza bazarul, in felul asta s-ar strange mai multi banuti. E o idee, insa tare mi-e teama ca asta ar imputina numarul celor care liciteaza....