LMA licurici ian -feb2009(81)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Aparuse de 2 ori mesajul

Rein, sunt superbi copiii tai si imi place asa mult cum povestesti despre ei

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani Alex
La multi ani Stefan
LA multi ani Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

La multi ani Alexutu, sa te faci mare, sa fii sanatos si sa asculti de mami si de tati care te iubesc mult.

Rein ce copii frumosi....nu ai raspuns la intrebare...te bagi si la al treilea?

Mie sa stiti ca mi-au venit musafirii luna asta....deci NU SUNT INSARCINATA , presimt ca iar o sa imi fac sute de teste pana raman

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

LA MULTI ANI, ALEXANDRU!
LA MULTI ANI, STEFAN!
LA MULTI ANI, ISABELLA!

anuc ce-am ras de faza cu Victor Zota!
Fie-mea are niste gusturi tare buna, ii plac numai baietii frumosi

kristinuz foarte haios piticutul tau!

anca am vazut clipurile, e tare, tare dragut Andy! Si parca am vazut-o pe fie-mea , acelasi mes, aceleasi gesturi

pyc ce urata faza cu bona! Sper sa nu ia Paul.

Multumesc celor care mi-au transmis condoleante pentru unchiul. Ai mei sunt la inmormantare acum, la Oltenita, i-a dus Ocatvian dimineata

tuchi fontanela se inchide intre 6 luni si un an jumate. Sunteti in grafic!

Mai, fetelor, Nadia mea e asa de pofticioasa ... cum ne vede mancand ceva vrea si ea. Ieri i-am dat Ioanei o banana; ea tocmai manca iaurt, care chiar ii place, dar cand a vazut banana a inceput sa ceara, sa strige, sa tipe, pana nu i-am dat din banana Ioanei nu s-a lasat.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Naty, si Clara e foarte pofticioasa, daca te vede ca mananci vine sa-i dai si ei cateva bucatele.

crisspy, scaunul pe care il avem noi de masina, a costat 780 ron cu tot cu transport, din Germania, si se poate folosi pana la 12-13 ani e suuper bestial (dar cred ca l-am mai laudat)

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mara95

La multi ani, aniversatilor!

Daca aveti timp 2 secunde, votati cr1 si cr2 din concursul Scrisoare ptr Mos Craciun!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

bineinteles ca am uitat linkul
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=scrisori%20pt%20mos%20craciun&page=0

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

bebelusi, capul sus, ca poate luna viitoare o sa fie bineeee

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

crisspy, scaunul pe care il avem noi de masina, a costat 780 ron cu tot cu transport, din Germania, si se poate folosi pana la 12-13 ani e suuper bestial (dar cred ca l-am mai laudat)

Daca nu te superi mai poti pune odata link-ul ...in cat timp a venit scaunul?

Mersi frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

La multi ani Isabella, Alexandru si Stefan!!! Sa cresteti mari, puilor, si sa aveti o viata lunga si frumoasa!

Pyc, bafta sa nu va imvolnaviti si voi, iar la faza cu bona...no comment!

Miere n-a mai intrat de vreo 2 zile, or fi ok?

Bebelusi, nu te intrista...e frumos si antrenamentul pentru bebe 2...asa ca spor!
Dar prima oara de ce a durat atat pana ai ramas? Ti-au dat drii vreo explicatie? scuze daca ai mai spus asta

Naty :)....fiica-mea dimpotriva..are gusturi ciudate la baieti :))) Primul pretendent nu mi-a placut deloc, iar asta mic, Victoras care ar fi al doilea :) e frumusel, dar tare nebunatic....sper sa-si revina fata mea cand o fi mai mare si sa faca niste alegeri mai potrivite...desi am jurat ca n-o sa-i impun nimic, doar o sa-mi spun parerea sincer :)

Rein, frumosi copiii tai, sa-ti traiasca! Eu pana la un moment dat am notat perlele Ioanei. Imi pare rau ca nu o mai fac pentru ca si acum, la 5 ani mai scoate niste chestii de nu-mi vine sa cred.

Pyc....asa e...nu rad de voi cele cu un copil ca va plangeti de timp, dar sa vedeti cum e cu 2..nu mai zic de 3....Nu termini cu unul, ca incepi cu celalalt. La mine timpul liber tinde spre 0. Numai noaptea mai vad un film sau citesc o carte, daca nu adorm repede. Noroc cu gradinita, ca ma mai eliberez cateva ore (adica raman doar cu unul). Iar in week-end ii mai las la soacra-mea cateva ore ca sa ma rlaxez la shopping, film, etc...dar tot cu gandul la ei stau

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Anuc am ramas dupa un an si jumatate, toti medicii imi sareau in cap si imi ziceau ca nu am nimic....sa ma ingrijorez daca nu raman 3 ani, deci....

Cadia vreau sie u informatii despre scaunul minune

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput