LMA licurici ian -feb2009(81)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
la multi ani Isabella! Claudia, Laur, sa va traiasca domnisoara si sa fie sanatoasa!
la multi ani domnisorilor Stefan si Alexandru!! sa fiti sanatosi, cuminti, norocosi!!
Porumbita, eu as sugera sa nu ii dai totusi vit C seara. e cam energizanta. nu poti da picaturile la pranz?
Criss, scaunele astea se "rabateaza" ca sa zic asa. adica se ridica fundul astfel incat ajung la o pozitie mai apropiata de cea de scaunele de bebelusi.
Raluca, condoleante pentru unchiul tau.
Camelia, da, is multe haine si la zara dar mai ales la Piazza Italia, alaturi!
Tuchi, scrie-ne ce ii dai de mancare si ce program aveti. asa poate descurcam problema
Pyc, tu poti face acum vaccinul de varicela. si Paul il poate face! de cand a aparut eruptia la aia mica, ti-a zis bona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

LA MULTI ANI LICURICI:ISABELLA, STEFAN SI SUFLETELUL MEU ALEXUTU!!!! SA FITI FERICITI, IUBITI, NOROCOSI, DESTEPTI, RASFATATI DE SOARTA, DAR, MAI ALES SANATOSI!!
Cuscra, ma bucur ca avem vesti de la voi si ce vesti.. noi inca nici nu am incercat, am zis ca mai la primavara-vara...sper sa nu fie tarziu...

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

La Multi Ani pentru anisor, Alexutu, Stefan si Isabela! Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa aveti numai bucurii!

Alexutule, sa o asculti pe mami, sa fii sanatos si sa cresti frumos! Alexiuta iti trimite un pupic, ca te stie tare bine, ca doar la un moment dat, erai "manechin" ca si ea!

Pyc, nici eu nu sunt imunizata contra varicelei si de aceea ii voi face vaccinul Alexiei si il voi face si eu, pentru a sta mai linistita la urmatoarea sarcina. Sanatate multa lui Paul, poate nu a luat boala!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Alexutu, Stefanut si Issabella! Sa fiti sanatoi si sa aveti o viata frumoasa plina de satisfactii!

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

La multi ani, aniversatilor!

Daca aveti timp 2 secunde, votati cr1 si cr2 din concursul Scrisoare ptr Mos Craciun!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

ALEXUTU' sa fii cuminte, sanatos si sa o asculti pe mami ca e buna mancarica...si poate il inveti si pe Razvi ca nu e bine legatul pe picioare

STEFAN sanatate, fericire si sa dea Dzeu ca in curand sa poti sta cu mami si cu tati in fiecare zi .

ISABELLA sa cresti mare si frumoasa

AINOA pentru 11 lunite...o mai asteptam pe mami pe la noi sa mai auzim vesti

Vazut pozici cu Alexandru frumuselul ...tz-tz-tz mami, sa-l tii tu atata timp departe de noi...

Alinuk bafta multa cu proiectul...o sa incerc sa vad daca pot sa ajut cumva si eu...

Cadia felicitari pentru tura de shopping ...cred ca ma bag si eu dar sapt viitoare dupa ce pleaca Razvi...sper sa mai fie reduceri pana atunci.

Am vazut si filmuletele cu Andy...e scump foc cum "cotrobaie" el peste tot ...

Am vazut si pozici cu flacaii lui Rein...tare frumusei sunt amandoi cum se iubesc ei ...te admir sincer Rein, eu sincer nu stiu cum m-as descurca cu doi, da' tare frumos trebuie sa fie...

Pyc sper sa aveti probleme nici tu si nici Paul ...dar totusi daca o fi, sa fie o forma usoara...

Miere cum mai sunteti?

Lisa, voi? Sper ca nu s-a intamplat nimic, ca vad ca nu te-ai "aratat" pe forum.

Cadia, Anna, Rox, Dark multumesc frumos pt raspunsul legat de scaun...am trecut ieri pe la Inglesina sa vad pe viu scaunul Mille Miglia insa am plecat un pic "zapacita" ca nu stiam ca tre' sa aiba si pozitie de somnic ... nenea ala de acolo imi zicea ca daca doarme in fundulet pot aparea dureri de cap, gat si apoi nu stim de la ce a pronit...da' ala cu sistem de inclinare era nu mai mult, nu mai putin de 9 mil lei vechi si e numai pana la 18kg. Anna, Rox voi de care aveti?

Am fost si la control la putzulica...totul este perfect ...a zis dna dr sa nu ne mai vada pe la ea ...

Ma bag acum la un research de scaune auto...

O zi frumoasa si multi la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

la multi ani alex, stefan si isabella!!!

tuchi ce solide ai incercat? carol nu accepta ca piure decat borcanase sau mai nou, iau un pahar cu iaurt, tot pun in iaurt piiure facut de mine cu carne si legume, amestec un pic si papa, si tot asa pana mananca cat trebuie. daca pun iaurt in farfurie nu e bine doar din paharul de iaurt. si noua ni s-a inchis fontanela - da e normal sa se inchida intre 9 si 18 luni, carol are si capul destul de mare.

vai pyc cred ca o omoram un pic pe tanti. si mie mi frica de varicela, si eu o sa ii fac vaccinul inainte sa-l ducem la gradi pe carol, ca nici unul din noi nu a facut bolile astea ale copilariei.

ce ritualuri lungi de culcare aveti voi. noi facem baie, il imbracam, pupam si il punem in pat. unde adoarme singur, fara lumina aprinsa sau muzica sau chestii din astea, ca il deranjeaza. doar ii las usa un pic deschisa la camera sa-l auzim daca plange.

Mergi la inceput

Crisspy, pe asta il am http://www.toyz.ro/scaune-auto-copii-accesorii/brevi/scaun-auto-grand-prix-silverline/
E pana la 18 kg tocmai ca doar aste 0+ se inclina mult pe spate. La mine asta a fost f important in alegerea scaunului.
Ma bucur ca Razvi e ok cu putulica, ati scapat de probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Mersi frumos Anna esti o dulceata cat de prompt raspunzi tu mereu...

Asta am observat si eu ca numai pana la 18 kg se inclina...as fi vrut unul sa-l foloseasca pana mai incolo, da' nu exista ...si imi trebuie musai sa poata sa doarma musiu in el, ca tare ii mai place sa doarma in masina

Mergi la inceput

Crisspy, eu m-am gabdit asa, pe asta o sa-l cedeze lui bb2 si o sa-i iau lui altul cand o sa fie, asa ca nu e pierdere de bani

Mergi la inceput