Bravo Andra!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Oana eu primisem mai de mult de la tine parolele , problema e ca de ceva vreme nu reusesc sa intru pe mailul comun imi da ca e gresit ceva, o fi vreo greseala din partea mea sau ati schimbat mai de mult parolele si eu n-am fost atenta?
Cireshka si noi avem circulara de cordon, cat e bebe in burta nu prea il afecteaza e mai greut la nasterea da la noi o sa fie cezariana din start fiind o sarcina obtinuta prin Fiv.

pup toate fetele

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 34+ Daniel

BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby
Michelle- vrei s-o pui de un film cu Rebiana la orizontala???.

Bre, nu "te rade".. nu poci ca am cerclaj
Michelle sar'na... la un film m-am asezat si eu comod acum.. cat doarme Luca!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Miruna parola a fost schimbata dupa Revelion. Iti mai trimit acum inca o data.

Rebiana,Michelle vizionare placuta.

Oana 34+ Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

nemary- eu ma misc binisor prin zapada. Am stat 2 ore, am mai stat dar Honey inghetase.
Cand am ajuns acasa ma dureau oasele dintre picioare, desi nu am calarit nimic. Pana dimineata mi-au trecut.
Din pct de vedere al durerilor "de sarcina" sunt norocoasa, nu ma doare nimic. Si daca ma doare ma doare rar si trece repede.

Ar fi frumos sa ne vedem la maternitate.

Denisa, 29 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Denisa si Rebiana va anunt oficial ca eu numerele voastre le am luate.
Rebiana si VREAU sa nasc inaintea ta, ai grija,

Oana 34+ Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

Hello fetele!!!
Felicitari primelor mamici de la odisea noastra!Sa aveti o refacere rapida si bebei sanatosi si mancaciosi!
Si noi am fost ieri la control si bebe are in jur de 2 kile si e in parametrii normali pt varsta lui, e asezat cu caputul in sus. Dar asta nu-i bai pt ca oricum voi naste prin cezariana datorita unor motive medicale( si primul copil tot prin cezariana a aparut), dar important e sa fie SANATOS indiferent de modul prin care vine pe lume. Data s-a devansat cu 2 zile, DPN-ul a devenit acum 20 martie.
Eu ma simt tot mai rotunda, totusi nu am luat multe kg in plus si cateodata ma dor oasele centurii pelviene(ceea ce e normal)
Pupici si sarcini usoare in continuare

GINA, mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007 si de TEODOR-MATEI in martie 2010!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catus76_ro

Hello fetele!!!
Felicitari primelor mamici de la odisea noastra!Sa aveti o refacere rapida si bebei sanatosi si mancaciosi!
Si noi am fost ieri la control si bebe are in jur de 2 kile si e in parametrii normali pt varsta lui, e asezat cu caputul in sus. Dar asta nu-i bai pt ca oricum voi naste prin cezariana datorita unor motive medicale( si primul copil tot prin cezariana a aparut), dar important e sa fie SANATOS indiferent de modul prin care vine pe lume. Data s-a devansat cu 2 zile, DPN-ul a devenit acum 20 martie.
Eu ma simt tot mai rotunda, totusi nu am luat multe kg in plus si cateodata ma dor oasele centurii pelviene(ceea ce e normal)
Pupici si sarcini usoare in continuare

GINA, mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007 si de TEODOR-MATEI in martie 2010!

Felicitari pentri vestile bune.

Oana 34+ Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Oana merci mult de pm, o aveam inca pe cea veche...

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 34+ Daniel

BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Denisa si Rebiana va anunt oficial ca eu numerele voastre le am luate.
Rebiana si VREAU sa nasc inaintea ta, ai grija,

Oana 34+ Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)

Bebe mic

Inaintea mea vei naste!! Vreau tot bebe de martie si vad eu cum o tin pe printesa la caldurica, sa vina in luna a noua!!
Si eu v-am salvat numerele...

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Bine v-am regasit!

Felicitari din suflet, Andra! Sa fiti sanatosi amandoi, problemele lui bebe se vor rezolva de la sine, o sa vezi. Te-a ajutat Domnul sa-l aduci cu bine pe lume, cat sa fie in siguranta. Deci va fi bine si de acum incolo. Refacere usoara si laptic din belsug!

N-am citit tot din urma, sunt inca la cap.78, dar recuperez intre alaptari.
Va multumim din suflet pt. ca ati fost alaturi de noi (mai ales mesagerului nostru drag, Oana ). Va multumesc si pt. sms-uri si telefoane, mi-au facut tare bine la psihic.
N-am avut cum sa va anunt inainte, totul s-a petrecut mult prea rapid si orice minut a contat...am fost la un pas de ceva tragic si inca sunt traumatizata, am inceput sa-mi amintesc ce s-a intamplat vineri noapte intre lesinurile mele si e crunt.
Nu stiu cum ii voi putea multumi vreodata dr. Badiu, noi ii datoram viata, a ajuns odata cu noi la spital, desi nu era in Bucuresti, a mobilizat de urgenta echipele de gineco, neonato si ATI si am intrat de urgenta in operatie. Tot personalul s-a purtat exemplar.
Dar ma uit la bebe Alex care e un scump si realizez cat de mult a meritat tot chinul. Ma bucur ca e sanatos si ca am laptic din belsug. A inceput sa se faca iarasi roz, semn ca trece icterul. Ma bucur ca a fost grasunel, a avut greutate mare pt varsta de gestatie si asta l-a ajutat. In spital a slabit doar 100 g pt. ca mi-a venit repede colostrul si lapticul, din fericire.

Pt. listuta: s-a nascut pe 16.01 la 0.55, 2900 g, 48 cm, Apgar 8, cezariana la 35 sapt.
A avut circulara de cordon si a fost putin afectat de hemoragia masiva, asa ca toata noaptea a stat la mascuta cu oxigen. De alte interventii nu a avut nevoie.

Eu am stat o noapte la reanimare, apoi o zi la postoperator si apoi la salon cu bebe. Inca nu-mi vine sa cred ca ma recuperez asa usor...cu cat a fost nasterea mai grea, cu atat m-a ajutat Domnul sa-mi revin mai repede si sa pot avea grija de pui. Parca nici n-am fost operata...singura urma e ditai taietura verticala, de la buric pana la pubis si cele 17 copci care imi strang putin pielea. Cicatricea asta imi va aduce mereu aminte prin ce miracol am trecut.

Puii mari sunt raciti amandoi, nu stiu de unde, asa ca eu cu bebe stam izolati intr-o camera pana se fac ei bine. Amandoi l-au primit bine pe bebe Alex si sper ca anticorpii din laptic sunt mai tari decat virusul pescuit de ei. Trecem noi cumva si peste asta.

Bebe se cere hranit, asa ca revin mai tarziu putin. Daca aveti intrebari va raspund cu draga inima. O sa va spun si ce va trebuie pt cezariana la Municipal, iar povestea nasterii o voi scrie la subforumul special, pt ca e cam socanta daca nu sunteti mai tari din fire. Sper sa o pot scrie candva, mai mult ca sa ma descarc.

V-am pupat!

Diana 35+ cu , mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)

Mergi la inceput