Atinge o stea-Un echograf pt micutii de la FUNDENI
Raspunsuri - Pagina 9
Kya spune:
Yupii gata, am incercat pe alt calculator si a mers. Cred ca aveam eu o problema cu adobe.
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
loremunteanu spune:
Alex_andra, da, avem si martisoare si bijuterici.
Despre formular si 2% vad ca v-ati lamurit.
Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
alinuk spune:
dragele mele multumesc
multumesc tuturor care au comandat martisoare de aici
multumesc celor care completeaza F230 si spun mai departe prietenilor, colegilor
multumesc din suflet tuturor..
sunt atat de fericita cand primesc un telefon si cineva imi multumeste si se intereseaza in contiunuare de proiect, de cum se poate implica mai departe...
cineva din Constanta... imi spunea in seara asta la telefon ca tatal ei si coelgii domniei sale doresc sa vireze cei 2% catre MAME, pentru copilasi
multumim din suflet!
PS: a fost o zi pe cat de obositaore pe atat de plina la Baby Expo
Am impartit pliante, calendare, am vorbit cu expozanti, cu parinti
...oamenii aud de noi...
nu e usor lucru!
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">MARTISOARE pentru cauze umanitare
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
Laura Ioana spune:
Buna, fetelor
Alinuk, mi-ati trimis martisoarele? Sunt fff nerabdatoare
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura Ioana Buna, fetelor Alinuk, mi-ati trimis martisoarele? Sunt fff nerabdatoare Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) , Filmulete La Mare - sept '09 Poze din Egipt |
siguuuur
sunt ft obo
am vazut si PM ramasesem cu impresia ca ti-am raspuns
dadada...
le-am transmis!
PS: luati de citit o altfel de promovare a proiectului nostru (una originala!)
(avem prieteni, oameni buni, cu mult simt al umorului..)
so, avem promovare si vorbe bune colo sus
www.luminasfanta.com/2010/02/26/am-avut-o-viziune/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A LuminaSfanta %28Lumina Sfanta%29&utm_content=FeedBurner" target="_blank">aici
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">MARTISOARE pentru cauze umanitare
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
Nimic nu-i intamplator!
mirandolina spune:
Yuuupiiii! sunt mandra posesoare a martisoarelor facute d efetele dragi!!!!
Sunt foarte frumoase cu atat mai mult cu cat sunt pentru o cauza nobila. Am sa spun fiecarei destinatare despre proiectul nostru si ca sunt niste martisoare speciale, martisoare facute cu dragoste
www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea
Laura Ioana spune:
Alinuk multumesc pt raspuns.
Din pacate nu au venit martisoarele Sunt chiar necajita...mai am o speranta pe maine... Cu ce firma de curierat le-ai trimis? Nu m-ar mira sa fie fan curier
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
marybell spune:
buna la toata lumea
Va multumesc tuturor celor care ati comandat martisoare de la noi, si ati ales astfel sa va implicati si sa contribuiti la achizitionarea ecografului.
La sfarsitul perioadei 25 febr-8 Martie, va vom anunta cati bani s-au strans din aceasta actiune pentru realizarea proiectului
Desi, dupa parerea mea mult mai importanta si benefica va fi in timp, promovarea facuta odata cu aceasta initiativa.
Va rog sa ne iertati daca s-a intamplat pe alocuri sa se creeze mici incurcaturi. Am muncit la propriu zi si noapte pentru a face mare parte din martisoare si bijuterii. Oboseala isi spune cuvantul... Sper ca pana maine cel tarziu toti cei care ati comandat martisoare sau bijuterii sa le primiti, sa fie in regula comanda si bineinteles sa va placa ceea ce ati achizitionat.
Va urez ca aceste obiecte lucrate "cu drag si cu speranta" sa va aduca unde benefice in suflete si sa aveti parte de o primavara frumoasa plina de bucurii
Maria Culescu
Presedinte
Asociatia MAME
Edit: Laura Ioana am trimis pachetul prin curierat Cargus. Sun la ei dimineata sa vad ce se intampla...Imediat ce am ceva informatii, te sun.
Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">poze bb
varsta lui Erik