Atinge o stea-Un echograf pt micutii de la FUNDENI
Raspunsuri - Pagina 8
alinuk spune:
sa ne tineti pumnii
maine vom fi in foyerul OPEREI RO pt promovarea proectului!!!!
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">MARTISOARE pentru cauze umanitare
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
mirandolina spune:
Fetele, daca nu le-ati vandut pe toate la Opera, imi trimiteti si mie cateva?
gargarite pe frunze = 3 buc
sorinei = 5 buc
porumbei = 2 buc
fluturasi = 2 buc
zambareti = 6 buc
inimioare = 2 buc
Adresa o stie Mary
www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea
alinuk spune:
hahaaaa
Mira chiar s-au dat!
a fost un succes
dar stii ca mainile dibace sunt neobosite
comanda e notata!!!!
si vineeeeeee zilele astea!
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">MARTISOARE pentru cauze umanitare
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
Nimic nu-i intamplator!
Eseea spune:
fetelor, bijuurile sunt f frumoase ( mai ales unele ), multumesc.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
loremunteanu spune:
Eseea ne bucuram ca-ti plac. Sa le porti iubita!
Pt cine mai doreste, ne gaseste la babyexpo (stand H.13).
Va asteptam si va multumim, in numele copilasilor care au nevoie de noi.
Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
alex_andra spune:
Buna , fetelor
Am 2 intrebari la voi:
1.Pot directiona formularul cu cei 2% spre asociatia voastra? daca se poate am sa incerc sa mai cooptez si alti colegi de servici.
2.La baby expo veti avea si bijuterii si martisoare? Ca m-ar interesa si pe mine
Va stimez f mult pentru ceea ce faceti
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Eseea spune:
Andra, sigur se poate redirectiona cei 2%, au zis fetele chiar aici. Ia uita-te pe prima pagina.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
alex_andra spune:
Multumesc, Eseea
Sunt intr-un moment de oboseala crunta de ceva vreme, nu prea ma mai pot concentra mai deloc
Maine, la servici, o sa vad daca mai strang doritori
Kya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eseea Andra, sigur se poate redirectiona cei 2%, au zis fetele chiar aici. Ia uita-te pe prima pagina. Mami de fetita si de baietel Noi, 2 minuni: www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg Everything is hard before becoming easy... |
Am incercat si eu mai demult sa descarc formularul, dar nu mergea. Voi puteti sa-l descarcati?
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Kya
Am incercat si eu mai demult sa descarc formularul, dar nu mergea. Voi puteti sa-l descarcati? Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
Eu tocmai l-am descarcat. Daca vrei, da-mi o adresa de mail si ti-l trimit.