Tinere senioare cu greutate>50kg(61)
Raspunsuri - Pagina 3
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita42 Nico ![]() Ajunse sotu' la Romania? Stai linistita ca razbate el prin nameti! |
Nici n-a decolat inca. Mi-a trimis mesaj ca e in avion de la 18.30 si mai sunt inca 7 avioane care asteapta pt decolare. Banuiesc io ca doar o pista a fost curatata si de-aia stau la coada.| Citat: |
| Cu tomberonul am hotarat asa: se duce H. dimineata inainte de serviciu, ca el are bucle mai scurte si distribuite egal pe corp. |
Cand io ti-am zis ca esti o doamna, te-ai simtit ofensata.
| P.S. ... azi am vazut unii cu geanta pe o mana si tomberonul pe cealalta. cred ca asta e alt sport de-al lor: sa vina de la serviciu cu tomberonul! |
Interesanta accesorizare! Si aveau gentile
asortate cu tomberoanele
?! 

guzelnico spune:
| citat din mesajul lui Libra Seara buna de sub zapezi! N-am nimic de povestit, stau si astept sa treaca timpul ca sa implinesc 12 saptamani, la serviciu am de lucru "ca la vadu' lat". Nu mi-a trecut gandul nebun cu oprirea in evolutie. :( Intre timp sunt cu ochii pe voi, astept cu emotie ecografiile si incerc sa ma feresc de pozele cu prajituri si de povestile cu semilune. PUP! _ made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0 |
Libruta
, fata minunata, esti culmea! Cred ca pana o sa simti asa
, tot o sa te gandesti aiurea-n tramvai. Ia vorbeste-i tu frumos in fiecare zi, pune-l pe tati sa te unga cu crema speciala si sa pupe burtica sa se faca bb mare. Ce ganduri o sa-ti mai croseteze creierasu' cand va incepe bb sa dantuiasca acolo in burtica?!

guzelnico spune:
| citat din mesajul lui galliciana nico, s-au scos vizele pt turcia, e obligatorie asigurarea med,insa!! |
Cand sa te astept la aeroport?

guzelnico spune:
Lumy, tititza cred ca e Cantareata. Iar baietelu' (io zic ca-i baietel) e Somnoriciu.

Doamne- ajuta sa fiti sanatosi cu totii!
P.S. Sa vii cu o poveste despre mini-semiluna la eco viitoare.![]()
luminita42 spune:
| citat din mesajul lui guzelnico Cand io ti-am zis ca esti o doamna, te-ai simtit ofensata. |
Nico, se poate!??? hai sa mai lamurim lucrurile o data:la cuvantul "doamna" nu am avut nimic de obiectat!
Obiectiile mele priveau alte adjective, nu tocmai magulitoare, dar ti-ai cerut scuze frumos atunci si eu am apreciat.
luminita42 spune:
Nico, numai eu si tuuuu pe aici, fetele s-au culcat, in romania e tarziu. Ma duc la dush si pe urma vad un film.
Noapte buna!
Pupici la toate fetele!
guzelnico spune:
Noapte buna, tuturor doamnelor minunate ... si mari si mici!

P.S. Io-s pe metereze pana ma suna sotu' mult-iubit.
Ca nu-mi vine somnu' nici daca mi-as pune pe ochi leucoplastu' ala de la Floricica.![]()
MayanMistica spune:
Pup fetele mari si mici , somnoroase si cele care inca nu fac nani.
Am vesti proaste ptr voi:dl M , ieri fiind acasa a binevoit sa faca un pustiu de bine pe la tantile cele rele si cand l-am luat din scurt a mintit cu nerusinare , negand pana azi .Si mai nega mult si bine daca nu ii puneam toata istoria pc-ului in fatza de cel putin 3 ori.
Fara gluma acum , deci i-am zis toate dovezile si o tinea una si buna ca nu e adevarat , ma prostea in fatza mintind cu nerusinare.
Plus de asta ca sa fie bomboana pe coliva si mai dulce sa aflu ca intra si de la job , unde poate sa-si piarda jobul.
Ultimul job am auzit ca ar fi avut ceva legat de treaba asta.
Am hotarat ca voi pleca, nu stiu unde...
, deja imi plang de mila ca nu stiu incotro sa o iau si ce sa apuc.
Cate vise imi facusem , cate vise in legatura cu nunta , cu viata noastra...
ada29 spune:
Buna dimineata frumoaselor,
Las o cafeluta fierbinte pt.cine doreste,cu laptic cu ciocolata sau fara,

Am vrut sa va pun si Cargo dar m-am razgandit![]()
Mayan,asa rau imi pare,nu stiu ce sa zic sper doar sa fii tu bine
Sorinake,imi pare rau ca n-a fost sa fie luna asta
Galli,sa-ti fie cu folos
Nico,sper ca a ajuns cu bine sotul tau
Lumy,ma bucur ca sunteti bine si sanatosi,multumesc si eu,trimit inapoi zilele astea.
Soricica bafta cu inseminarea,cu stimularea
eu incep azi ultima cutie cu vitex,mi-a placut pana la urma![]()
O zi frumoasa pt.Toate inimoasele
amy2007 spune:
Buna dimineata, suricatelor.
Aduta si mersi de cafeluta. pana vin balaurii de la Curtea de conturi, mai imi clatesc si eu ochii si sufletul pe aici.
Libruta, tot te ciufulesc eu pana la urma. Nu-ti mai face atatea griji, bobita e acolo si se face mare si frumoasa.
Nico, sper ca a ajuns sotul cu bine.
Sorinake, sa dea Dumnezeu ca luna asta, daca tot o sa ovulezi pe ovarul corect, sa se prinda o bobita. 
Lumy, m-am prins ca sunt mailurile de la tine. Am si eu o prietena la Unicredit la Bucuresti (cea cu tripletii). ![]()
Luminita, mai buna solutia cu sotul, ca sa te scape pe tine de stres, ca trebuie sa fii relax.
Gallicuto, si la tine ninge rau ca la noi?
Monaliso, mai lasa semilunele si mai zi si tu ceva
.
Mayan, la voi e numai cu suisuri si coborasuri. Tot tu descalcesti itele. Totusi nu-l inteleg pe dl. M: daca tot stati sub clar de luna cateodata de 3 ori de mama naibii ii mai trebe alte fete???
Soricuto, ai inceput licitatiile sau e liniste si pace ca nu-s bani?
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png