Tinere senioare cu greutate>50kg(61)
Raspunsuri - Pagina 2
galliciana spune:
bravo,bebita,bine zici,asa imi place de tine!!
![]()
nu ne-ai spus ce ti-a dat naturistul!![]()
nico, s-au scos vizele pt turcia,
e obligatorie asigurarea med,insa!!![]()
![]()
![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
sorinake spune:
buna, fetele! Intru pe fuga sa va spun ca nu am facut nika la eco. am 5 foliculi pe ovarul drept si atat. dintre cei cinci 3 sunt dominanti! minunata colectie! nimic pe cel stang. mai vedem luna viitoare. continuam tratamentul luna viitoare cu ovamit si menopur. schimbam closty cu ovamitul. tot 2 pe zi si 1/injectie menopur. Gata fug la treaba!
guzelnico spune:
Buna seara, fete scriicioase si vesele!
In Istanbul ninge (dar nu ca in Buc/RO), fapt pt care soacra-mea-plimbareata e "obligata" sa ramana aici.
Asta inseamna ca, zilele acestea, luam Istanbulul "la pas" cu masina.
Chiar nu stiu de unde are atata energie, ca-i o bucatica de femeie.![]()
Stau ca pe ace pana ma suna sotu' sa stiu ca a ajuns cu bine in Buc. Din clipa in clipa trebuie sa ma sune. Probabil ca, din cauza vremii, avionul are intarziere. ![]()
Libra spune:
Seara buna de sub zapezi!
N-am nimic de povestit, stau si astept sa treaca timpul ca sa implinesc 12 saptamani, la serviciu am de lucru "ca la vadu' lat". Nu mi-a trecut gandul nebun cu oprirea in evolutie. :(
Intre timp sunt cu ochii pe voi, astept cu emotie ecografiile si incerc sa ma feresc de pozele cu prajituri si de povestile cu semilune.
PUP!
_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0
guzelnico spune:
Lumi, in zilele in care stii ca vine gunoiera, arunca de cu seara o mana de cuie, pe sosea, in fata casei.
Sigur te va astepta masina.
Saaaaaau, de cu seara, coafeaza-te si dormi cu o pernuta sub ceafa, sa nu-ti deranjezi buclele. Asa vei fi gata sa iei startul la fix, cand auzi gunoiera.
P.S. Da' io nu inteleg de ce nu scoti tomberonu' in strada. Si acolo se fura?![]()
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Libra Seara buna de sub zapezi! N-am nimic de povestit, stau si astept sa treaca timpul ca sa implinesc 12 saptamani, la serviciu am de lucru "ca la vadu' lat". Nu mi-a trecut gandul nebun cu oprirea in evolutie. :( Intre timp sunt cu ochii pe voi, astept cu emotie ecografiile si incerc sa ma feresc de pozele cu prajituri si de povestile cu semilune. PUP! _ made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0 |
Librutza-gravidutza gandul ala te bantuie degeaba..dar ce sa faci, cred ca asa-s toate gravidele, pline de temeri..sora mea gravida (alta decat aia cu divortul) , aud ca nici nu se misca de frica. Sta in pat si e indispusa, cica aude cum i se intind pieile si tendoanele pe si prin burta... asta-i ocupatia ei de baza.! Macar tu iti mai schimbi gandurile pe la serviciu!
Eu -in vremurile stravechi- cand am fost si eu gravida aveam cosmarurile mele, nu ti le zic, ca-ti dau idei!
Asa ca ia gandurile negre ca o parte a procesului de graviditate, ca sa zic asa. Dar sa stii ca astia mici cand se lipesc, se lipesc si gata!...Nu renunta ei asa usor!!!
luminita42 spune:
| citat din mesajul lui guzelnico Lumi, in zilele in care stii ca vine gunoiera, arunca de cu seara o mana de cuie, pe sosea, in fata casei. ![]() Saaaaaau, de cu seara, coafeaza-te si dormi cu o pernuta sub ceafa, sa nu-ti deranjezi buclele. Asa vei fi gata sa iei startul la fix, cand auzi gunoiera. P.S. Da' io nu inteleg de ce nu scoti tomberonu' in strada. Si acolo se fura? _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Nico

Ajunse sotu' la Romania? Stai linistita ca razbate el prin nameti!
Cu tomberonul am hotarat asa: se duce H. dimineata inainte de serviciu, ca el are bucle mai scurte si distribuite egal pe corp.
P.S.Tot eu sunt: nu am vazut pe nimeni ca-l duce de cu seara! Furtul de tomberoane e la mare cinste, cred! Strada pe care stam e necirculata, asa ca toata lumea plimba tomberonul la coltul cu strada mare. azi am vazut unii cu geanta pe o mana si tomberonul pe cealalta. cred ca asta e alt sport de-al lor: sa vina de la serviciu cu tomberonul!
Lumy_Clt spune:
Seara buna!!!
incep prin a
pt ca am inceput sa va trimit mailuri fara sa ma semnez
.aia e adresa mea de la munca, cum la yahoo si nu numai am accesul restrictionat ![]()
apoi, azi am fost la eco morfofetala 4D, bebii sunt in parametrii normali, cu toate cele la locul lor, ca doar am facut inventarul
.
am lasat si sange pt triplu test...sa vedem ce balarii mai ies de data asta..
asa...s-a confirmat ca unul din bebei e
si are cam 180 gr si e o
, iar cel de-al 2-lea bebel, are 202 gr, mai lenes, ne-a aratat
deci..
.....nu stim ce este
, tati spera
ca poate poate e
.......asa ca ramane pe eco urmatoare.
Lasand gluma la o parte, cel mai important e sa fie sanatosi.

17+

crestem
luminita42 spune:
| citat din mesajul lui sorinake buna, fetele! Intru pe fuga sa va spun ca nu am facut nika la eco. am 5 foliculi pe ovarul drept si atat. dintre cei cinci 3 sunt dominanti! minunata colectie! nimic pe cel stang. mai vedem luna viitoare. continuam tratamentul luna viitoare cu ovamit si menopur. schimbam closty cu ovamitul. tot 2 pe zi si 1/injectie menopur. Gata fug la treaba! http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |
Maaai sorinake, ce veste ...imi pare rau.
clostylbegyt si ovamit eu stiu ca-s acelasi lucru, nu cred ca ti-a schimbat ceva in medicatie :-(

http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/