Cresterea imunitatii la copii cu miere de Manuka
Raspunsuri - Pagina 2
raton spune:
Si noi mancam miere la greu, de fapt am inlocuit aproape complet zaharul si am inceput sa ne pricepem :). La noi, in Romania, se pare ca cele mai bune imunostimulatoare dintre soiurile de miere ar fi mierea de mana (cea maro) si mierea de Rudbeckia. Am gasit soiul asta la un producator care vine la targul organizat in week-enduri de MTR la fosta Bursa de Marfuri, Calea Rahovei. De asemenea, polenul e foarte bun pentru copii (fetita mea are 2 ani jumate si i-am dat polen de pe la 2 ani si-i place foarte mult, fie gol, fie sub forma de tartine cu unt, miere si cateva granule de polen deasupra).
E bine sa te interesezi de producator, cu ce hraneste albinele, daca da antibiotice etc.
Nu stiu daca e de la asta, de la faptul ca e indelung alaptata, sau c-a avut Doamne-Doamne grija , dar fetita mea n-a prea racit de cand s-a nascut (a facut la 1 an de 2 ori rosu in gat, dar pe fondul unei iritatii mecanice, de la praful de pe strazile noastre prea scormonite, la 2 ani o tuse de care am scapat cu ridiche neagra si cam atat. A, si o infectie cu rotavirus la 1 an, vara, dupa o plimbare prin Cismigiul plin de caca de caine...) O fi ajutat si mierea, sau macar n-avea ce sa strice
anda141 spune:
Va zic eu ca e buna si mierea de la noi pentru imunitate si pentru orice. Nu tb.neaprat sa fie din Noua zeeleanda. Daca e luata de la producatori, sa fie naturala, direct din centrifuga e super sanatoasa. Va spun in cunostinta de cauza , bunicii mei sunt apicultori de meserie si din pasiune si parintii mei la fel.
pentekraluca spune:
Buna tuturor!
Vreau sa cumpar aceasta miere Manuka si pentru cei care o folosesc vreau sa intreb cum se administreaza ? am o fetita de 4 ani si i-as da si ei si binenteles pentru noi.
Va multumesc!
bruma spune:
Fetelor intradevar mierea face minuni dar puteti incerca si echinaceea, eu cel putin cu asta am incercat la fetita mea si chiar a dat rezultate.
Imi recea tot timpul si nu mai stiam ce sa-i fac pana cand un medic mi-a spus sa iau echinaceea sau dau si rezultatele au si aparut. Nu numai ca nu mai raceste dar are si pofta de macare, mananca bine acum.Inainte doar ciugulea un pic si gata nu mai putea.
Recunosc ca mierea am folosit-o doar la raceli nu in fiecare zi, dar o sa incerc si cu mierea.
alinnna spune:
Parintii mei locuiesc in Austria si sunt mari fani ai mierii Manuka. Aveau tendinta sa faca cateva raceli pe iarna, iar rezistenta recenta o pun pe seama mierii...
O comanda de pe site-urile: http://www.honig-genuss.de/
si https://www.newzealandnz.co.nz/manuka-health/login.php?osCsid=00d1675bf2462c705422f21bb10f0384
Inteleg ca exista miere Manuka cu factori MFO (? nu stiu ce sunt) diferiti. Inteleg de la parintii mei ca e de preferat un MFO cat mai mare, peste 16 spun ei...