Cresterea imunitatii la copii cu miere de Manuka

Cresterea imunitatii la copii cu miere de Manuka | Autor: gcarpusca

Link direct la acest mesaj

Nu stiu cat ati auzit despre mierea de Manuka, insa eu am aflat prima data despre ea de la o prietena din Londra care mi-a adus un borcan pentru Alex al meu. Ajunsesem la exasperare cu racelile si gripele luate de la gradinita...mult stres si multe nopti nedormite..cred ca stiti despre ce vorbesc.

De aproape un an e lege in casa- o lingurita de miere de Manuka in laptele cu cereale de dimineata...si de atunci toate racelile au trecut numai cu nasul curgand putin si un stranut, doua.

Mierea e scumputa, e drept, ca o fac numai albinutele din Noua Zeelanda din florile arborelui de Manuka, insa proprietatile antibacteriene si de stimulare a imunitatii sunt exceptionale.

Asa ca e o investitie foarte buna pentru linistea sufletului meu si sanatatea copilului. V-a recomand cu toata caldura.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Foarte interesant info. Nu am auzit de aceasta miere, dar si noi consumam miere multa in sezonul rece si se vad rezultatele. Folosim miere multiflora si de salcam, de la cineva care are stupi, suntem siguri ca e pura, e gustoasa si racelile ne ocolesc de mult.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Ceva ceva o fi cu mierea in general, eu ii dau fetei o lgta de miere preparata cu propolis in fiecare dimineata si intr-adevar raceste extrem de rar si usor. O fi de la miere, n-o fi, oricum rau n-are ce sa faca.

Oana si Mara 11.08.2004

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Recent a fost o emisiune la tv, nu stiu daca ati urmatrit-o, in care spunea un medic de la spitalul universitar bucuresti, ca mierea nu e indicata la copii mai mici de 2 ani.
Voi ce stiti despre asta, tinand cont ca pe piata exista cereale cu miere pt bb-i de la 4 luni daca nu ma insel.

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Eu stiam ca e interzisa doar pana la 1 an.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dry_votka spune:

Este o miere cu ceva mai multe "principii active" insa cu muuult mai scumpa cam 120 de lei/borcan de 500 gr - se gaseste si online, numai ca nu stiu cat de incredere poate prezenta ca nu e inlocuita cu miere normala

te rog sa scoti pagina web de la semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

chiar nu stiu daca e sau nu o coincidenta, dar Matei maninca 2 lgt de miere pe zi cam de un an si tot de atunci n-a mai racit deloc.
miere de salcim, de tei, poliflora

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gcarpusca spune:

am luat online miere de Manuka si e cea originala, la fel ca cea luata din Anglia. E sigilata..totul e ok

au si niste creme tratament din Noua Zeelanda pe baza de miere de Manuka care sunt super. Noi folosim in casa Meloderm 40% pentru vindecarea rapida a juliturilor....si Crema de tratament ( cea cu verde) pentru iritari ale pielii, etc Alex al meu are o piele tare sensibila si aceste creme sunt naturale- sau cel putin mai natural de atat nu prea se mai poate. Lui ii priesc tare bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

de pe ce sit ati luat mierea asta ?
mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

www.manuka.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

m-ati convins sa iau si eu miere de Manuka.

eu la durerea de gat fac o combinatie de miere cu lamaie stoarsa.
daca e raceala mai severa, fac un cei de cimbrisor cu multa lamaie si miere si adaug o pastila de 100 mg de vitamina C care se dizolva imediat in ceai.

sau scobeam o ridiche neagra si bagam acolo miere, peste noapte se facea o zeama foarte concentrata pe care o ingurgitam la prima ora, fara sa mananc sau beau apa vreo 10 minute. Durerea de gat sau tusea trecea imediat.
aici insa nu am gasit ridiche neagra:(

Mergi la inceput