HAI PLATEEA!!Pufuleti Ianuarie-Februarie(109)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

alexutzzza - si eu am burtica f mica pentru 37 s dar nu ma stresez. Sunt putin curioasa la tine ca nasti (cel putin teoretic) inaintea mea sa vad ce greutate va avea bebe al tau. Poate fac si eu niste poze in seara asta sa vezi ... La mine nici nu s-a vazut burta pana la 6 luni. Acum am ajuns la +12. M-as oftica sa nu-l fac macar de 3 kg dar asta e sanatos sa fie!

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 37+ Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)

Daaa vrem poze! sa te inscriem in concurs!
O sa dau mesaj sa va zik de bebe Yannis cate kile are, sper sa fie grasun

38+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

am venit si eu de la dr

nu am nici un fel de infectie...m-am linistit...a spus dr meu ca trebuia sa scrie nu stiu cum akl ...deci e bine dintr-un pct de vedere...analizele sunt ok...doar cu fierul ar fi o mica problemutza nmk grav...bebica e tot intoarsa...ea are 36 sapt...eu maine fac 35 ... lichid in cantitate normala,placenta ok,col lung si inchis...mi-a luat o lama si trebuie sa sun marti dupa amiaza sa il intreb rezultatul...am avut 2000000 de contractii kt am stat la el...si a zis ca nu este bine deloc...ca trebuie sa o tin akl fortat pana intru in luna 9..adica pana la 36 sapt minim !!! mi-a dat 10 pastilute de gynipral..si a spus sa iau jumatate la 8 ore...sa stau kt mai mult intinsa...si ca sper sa ne vedem intre 10-15 la spital direct...a mai zis sa am o adeverinta de la serviciu pregatita si dosarul cu actele...ptr copil nu-mi trebuie nimic momentan,a spus k daca e nevoie de ceva o sa-mi ceara atunci cei de la neonato...iar ptr mine...tot asa mai nmk,ptr k imi dau ei de akl tronsoane/tampoane(eu orikm mi-am facut)

si am fost sa-mi iau si halat,papuci...am mai facut niste cumparaturi,am fost in vizita la soacra mea(si am vazut cercelusii sunt minunati...cu broscute....si 2 costumase minunate )

am uitat sa il intrb pe dr cam cat ma va costa ...rog fetele care au nascut normal sa-mi spuna si mie cu aproximatie coosturile,indiferent de spital...pls...orientativ

am vazut ca s-au postat 2 povesti minunate..akm ma apuc si eu sa le citesc

sorina,ai grija mami,fii mai atenta...era sa cad si eu in fata unei farmacii ..era la fel gresie si zapada ...felicitari ptr vestile de la dr

Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SorinaF spune:

Mai fetelor.....voi sunteti bune de MISS.....
F frumu burtica ta alexxutza....si ti-ai pastrat o greutate de invidiat....

eu o sa ma lupt ceva vreme cu kg in plus ...dar am timp...

35+ Luca Stefan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SorinaF

Mai fetelor.....voi sunteti bune de MISS.....
F frumu burtica ta alexxutza....si ti-ai pastrat o greutate de invidiat....

eu o sa ma lupt ceva vreme cu kg in plus ...dar am timp...

35+ Luca Stefan

greutatea burticii in fatza ajuta sa nu cad pe spate

Cred ca ma crizam complet sa cad offf...Stai in patuts si da-i ceva bun lu BB eu asa sunt, umblu cu mita...cand stiu ca fac ceva care e posibil sa nu ii placa lu bebe beau repede un fresh de portocale sau pap fructe sau ... lapte, ceva care stiu ca ii aduce un aport lui bebe ca sa il fac mare si tare

38+ Yannis

Mergi la inceput

I-am dat un iaurt si niste biscuiti...sper ca e ok.
Ma panicasem putin.....am stat numai cu mana pe burta pana s-a miscat.

35+ Luca Stefan

Mergi la inceput

cris_mario felicitari si tie pt vesti....pacat de contractiile alea...dar cu odihna si pastilute sigur o sa fie ok.

35+ Luca Stefan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SorinaF

I-am dat un iaurt si niste biscuiti...sper ca e ok.
Ma panicasem putin.....am stat numai cu mana pe burta pana s-a miscat.

35+ Luca Stefan

deci nu sunt singura care isi mituieste copilu!

38+ Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

am venit si eu de la dr

nu am nici un fel de infectie...m-am linistit...a spus dr meu ca trebuia sa scrie nu stiu cum akl ...deci e bine dintr-un pct de vedere...analizele sunt ok...doar cu fierul ar fi o mica problemutza nmk grav...bebica e tot intoarsa...ea are 36 sapt...eu maine fac 35 ... lichid in cantitate normala,placenta ok,col lung si inchis...mi-a luat o lama si trebuie sa sun marti dupa amiaza sa il intreb rezultatul...am avut 2000000 de contractii kt am stat la el...si a zis ca nu este bine deloc...ca trebuie sa o tin akl fortat pana intru in luna 9..adica pana la 36 sapt minim !!! mi-a dat 10 pastilute de gynipral..si a spus sa iau jumatate la 8 ore...sa stau kt mai mult intinsa...si ca sper sa ne vedem intre 10-15 la spital direct...a mai zis sa am o adeverinta de la serviciu pregatita si dosarul cu actele...ptr copil nu-mi trebuie nimic momentan,a spus k daca e nevoie de ceva o sa-mi ceara atunci cei de la neonato...iar ptr mine...tot asa mai nmk,ptr k imi dau ei de akl tronsoane/tampoane(eu orikm mi-am facut)

si am fost sa-mi iau si halat,papuci...am mai facut niste cumparaturi,am fost in vizita la soacra mea(si am vazut cercelusii sunt minunati...cu broscute....si 2 costumase minunate )

am uitat sa il intrb pe dr cam cat ma va costa ...rog fetele care au nascut normal sa-mi spuna si mie cu aproximatie coosturile,indiferent de spital...pls...orientativ

am vazut ca s-au postat 2 povesti minunate..akm ma apuc si eu sa le citesc

sorina,ai grija mami,fii mai atenta...era sa cad si eu in fata unei farmacii ..era la fel gresie si zapada ...felicitari ptr vestile de la dr

bravo ptr vesti!

ce papuci? de unde?

nu am idee cu preturile sa-ti zik fetele care nasc la stat

38+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

alexutzzza mi-am luat papuci de casa ... din aia obisnuiti de la piata ... sunt verzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Cris mario si eu iau gynipral jumate de pastila la 8 ore dar iau si no spa si utrogestan 100 si la pat cu noi 2 sapt.Sa papi bine inainte sa le ei, ai grija ca da dureri de cap.

30+ Alexandra

Mergi la inceput