HAI PLATEEA!!Pufuleti Ianuarie-Februarie(109)
Raspunsuri - Pagina 6
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario alexutzzza mi-am luat papuci de casa ... din aia obisnuiti de la piata ... sunt verzi Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza! |
ca sa se obisnuiasca bebelina cu verde inca de la spital? eu nu mai am piatza prin jur, ce bine era cand stateam la mami acasa, una doua fuga la big berceni...poate ii zic lu mami sa-mi ia. Akl am stat 27 de anishori intre Big berceni si Brancoveanu, am fost f aproape de Budimex ceea ce le-a prins bine alor mei ca mi-am spart si rupt in copilarie tot ce se putea sparge, rupe luxa..
38+ Yannis
cris_mario spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Cris mario si eu iau gynipral jumate de pastila la 8 ore dar iau si no spa si utrogestan 100 si la pat cu noi 2 sapt.Sa papi bine inainte sa le ei, ai grija ca da dureri de cap. 30+ Alexandra |
ms ca mi-ai spus ...la ce ore le iei...??nici nu stiu cum sa-mi formez viitorul program....hmm
Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
ca sa se obisnuiasca bebelina cu verde inca de la spital? eu nu mai am piatza prin jur, ce bine era cand stateam la mami acasa, una doua fuga la big berceni...poate ii zic lu mami sa-mi ia. Akl am stat 27 de anishori intre Big berceni si Brancoveanu, am fost f aproape de Budimex ceea ce le-a prins bine alor mei ca mi-am spart si rupt in copilarie tot ce se putea sparge, rupe luxa.. 38+ Yannis |
lol...lol...exact de la big din piata mi-am luat
cris_mario spune:
msj AYANNA:
"Mi-au dat pufuletea la titi.Mancacioasa foc.Nici recuperarea nu e grea.Fetele care urmeaza sa faca cezariana,sa nu le fie frica.E greu,dar nu asa cum ne asteptam.Multe griji ni le facem degeaba,iar cand ne vedem puiutul toate celelalte nu mai conteaza.E un sentiment unic,de nedescris.Pupici la toate si ...curaj.Bebe da puterea de a trece peste orice."
ioana_fota spune:
Eu le-am luat pe la 10.30 ca la mine in oras a durat pana a gasit medicamentele ca nu sunt compensate si nici nu auzisera de asa ceva si abia a gasit.apoi la 18.30 si o sa ma trezesc noaptea la 2.30 ca nu am ce face.Stam cumintele in pat doar la pipilica si atata.am o stare de somnolenta si o durere naspa de cap dar nu-i bai,bb sa fie bine ca restu trec.
30+ Alexandra
cris_mario spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Eu le-am luat pe la 10.30 ca la mine in oras a durat pana a gasit medicamentele ca nu sunt compensate si nici nu auzisera de asa ceva si abia a gasit.apoi la 18.30 si o sa ma trezesc noaptea la 2.30 ca nu am ce face.Stam cumintele in pat doar la pipilica si atata.am o stare de somnolenta si o durere naspa de cap dar nu-i bai,bb sa fie bine ca restu trec. 30+ Alexandra |
da...o sa stau in pat.....
eu am cautat la 2 farmacii...abia la a doua am gasit si au costat doar 3 lei
arwen92 spune:
felicitari Ayanna!
bun venit pe lume bebe de Ayanna!!!
arwen9233+s cu Darius-Matei(mai negociem)
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
alexutzzza spune:
cris mario eu dadeam 6 lei pe o cutie (are 2 folii) si eu i-am zis Ioanei sa pape inainte ca mie asa mi-a zis dr si apoi mi-a zis o prietena ca si ea a trebuit sa ia si ca dr ei nu i-a zis sa pape inainte si cik e rau daca nu papi, dau ameteli, greata, dureri de cap, tremuraturi...
38+ Yannis
SorinaF spune:
citat din mesajul lui cris_mario msj AYANNA: "Mi-au dat pufuletea la titi.Mancacioasa foc.Nici recuperarea nu e grea.Fetele care urmeaza sa faca cezariana,sa nu le fie frica.E greu,dar nu asa cum ne asteptam.Multe griji ni le facem degeaba,iar cand ne vedem puiutul toate celelalte nu mai conteaza.E un sentiment unic,de nedescris.Pupici la toate si ...curaj.Bebe da puterea de a trece peste orice." Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza! |
tot timpul cand merg la control ma apuca emotiile...ma gandesc ca mai e putin si vine bebe...si o sa-mi schimbe viata complet... si apoi mai citesc cate un mesaj ca cel de sus si-mi mai vine inima la loc....s-au descurcat atatea mamici,,,,,nu ma descurc si eu??
35+ Luca Stefan
xela_07 spune:
SorinaF - o sa te descurci tu intr-un fel sau altul ca nu ai incotro . Ai grija cand mai iesi, eu sunt ca babele calc de doua ori intr-un loc dar ce sa zic imi e tare teama de cazaturi. Stai linistita in pat, sper sa fie totul OK.
Plateea - special pentru tine niste motate pentru maine. Ai grija de tine si sa ne dai numai vesti bune!
HAI PLATEEA!!! CURAJ!!!
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 37+ Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)