Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (368)
Raspunsuri - Pagina 8
Erina spune:
Buna din nou!
Gabriela ne rugam sa decurga totul repede si perfect!!! Natere usoara mamica frumoasa!!!
Asteptam cu mare drag vestile despre voi! (Ana multumim)

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
30+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Alinkav multumim. sper sa fie totul bine pina la capat! M-am uitat pe datele Dariei si ea avea aceeasi greutate la 31 de saptamini. Doamne ajuta!
Intru acusi pe PM.
Sabina,o cauza sigura a anemiei nu cred sa fie asta doar ca la fel cum au spus si mamicile starea de spirit ajuta.
Cam avem acceasi problema, chiar daca avem toate motivele sa fim fericite si linistite ceva nu ne da pace...
Eu una ma mai si incurc in tot felul de chestii mici, nu vad the big picture si m-am invatat de la un timp sa fiu multumita sa vad totul pina in 2 saptamini, nu ma mai gindesc la peste un an doi...
Eu sunt hotarita ca dupa sarcina sa fac citeva dozari hormonale si sa vad ce e cu o "gilma" pe care o am pe frunte.
Pupici sa iti gasesti echilibrul perfect. cartile ajuta foarte mult si daca s-ar putea odihna...
30+ cu David
Erina spune:
Mandarinuta, multumim.
Am auzit de dr. Albu. S mie mi-a recomandat medicul meu dry testul pe care l-am si facut.
Ma bucur ca Antonia e linistita, vesela si iubitoare. Daria de dimineata a avut un episod de trintit pe jos si "plins". Vrea numai in brate sau sa se urce pe mine si sa ma pupaceasca. O ridic de 2-3 ori pe zi in rest incerc sa ma menajez un pic. Le-am interzis si lui bui, bichi, tati sa o mai ia de fiecare data...Trebuie sa inteleaga ca e fetita mare nu bebelus si ca putem sta imbratisate si asezate.
Teodora, ce imi place cind scrii tu cu verva, aplomb si emoticoni multi. Daria nu cred ca va cere mincare vreodata daca e sa ne semene noua.
Am vazut adresa de contact si nr. de la firma de care zicea Mandarinuta. Dca te pot ajuta sa spui. mai stam citeva saptamini-Doamne ajuta-la Piatra Neamt.
Cit despre vacanta in 2 sau 3 hai in Maldive!!!
(p.s. sper sa fie un an bun pentru toti si chiar sa mergem).
Bernix,
suna bine Austria la sfirsit de aprilie iar Italia in doi si mai bine!!! Sa evitati august daca vor fi caldurile alea toride...
Roxana
Sper ca raza aceea de lumina din spatele oricarui nor e stralucitoare acum la tine.
Te imbratisez!
Piciulika, ma complexezi drga mea! Pe bune eu nu ma uit la filmuletele alea despre alaptare pentru ca arata numai femei cu super mameloane si cu laptic ca la fintinile romane...![]()
Eu mi-am pregatit inca o pompa de la Avent.
Bravo mamica, acomodare uoara in 4 si asteptam vesti!
30+ cu David
Sabina spune:
Erina, eu la Gh n-am avut niciun siroi de lapte si mameloanele infundate, aplatizate de fapt, si copilu cu frenul lingual extre, de scurt. Am alaptat 2 anisiaproape 3 luni, asa ca nu accept scuze si pregatiri pt NON alaptat din partea ta ![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
http://medlive.hotnews.ro/live-din-sala-de-nasteri-cu-medicul-dragos-albu-din-studioul-medlive-medicul-deliana-predoi-moasa-irina-popescu-realizatoarea-tv-irina-reisler-vor-fi-de-asemenea-in-direct-cu-cititorii-joi-de-la.html
Irina e prietena mea, consultant de lactatie si moasa, face cursuri lamaze.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
mihailescu teodora spune:
Irina Reisler?????
Inseamna ca-i urmaresti si blogul?![]()
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Sabina spune:
nu, am vazut pe hotnews stirea si mi-a sarit in ochi Irina Popescu:) nu irina reisler, lOL
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
Salutare tuturor!
Vesti bune de la eco, tot fetita a ramas, dar tot in proportie de 85%, desi doctora a fost alta.
Se pare ca bebelina e mai mare decat Tudor, la 30+2 mi-a estimat 1,8 kg, mi se pare tare mare. Tudor la 29+1 avea estimat 1,3 kg si el s-a nascut cu 3,6kg. Dar vestea super e ca bebelina e cu capul in jos, fundul in stanga mea si picioarele in dreapta! Yuhuuu! Sper sa nu se mai intoarca, desi e posibil. Lichid din plin.
Sunt happy azi, dupa eco am papat cu sotul la restaurantul chinezesc, apoi am bagat un shopping scurt, am mai luat cate ceva pentru Tudor si pentru Bebelina. Incepe si sotul sa se gandeasca la nume de fetita, isi face lista!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Erina Yaia iubita,eu nu am intrebat nimic (mai ales ca nu era mare lucru), asteptam sa spui tu ceva. A fost trimis din decembrie.![]() Nu e nimic, pun din nou, ii spun sotului sa mearga la posta in Bucuresti (e incredibil dar in Diverta spre exemplu nu sunt) iau si de aici si le pun din Piatra Neamt. |

Nu am primit nimic, iti dai seama ca as fi confirmat!
Offf...posta romana! Scuze ca te pun din nou pe drumuri...===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Roxana_G spune:
Yaia,
hai ca o sa fii soacra mica pana la urma.
Sabina, mataluta ma poti ajuta cu o chestiune. As fi vrut sonata aia a lui Beethoven, Appasionata, insa nu doar de pian, si cu vioara. Please!
Poate ca ultimul lucru pe care il doresc altii este sa ma raneasca, dar este pe lista
Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Yaia iubita,eu nu am intrebat nimic (mai ales ca nu era mare lucru), asteptam sa spui tu ceva. A fost trimis din decembrie.