Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *52*
Raspunsuri - Pagina 9
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila uka, bebe cu falci si bebe cu ochi recomanda pentru umplerea zilei povesti - dar asa...rar, clar, cu intonatie si dat din maini. ai mei sunt fascinati. dar nu tinut puiul in brate, ci langa tine. poate dupa aia o sa se obisnuiasca doar sa te auda, nu sa fii tot timpul langa ea. eu cand beau cafele cu cineva ii iau cu mine si ii pun sa asculte ce povestim noi. sunt foarte incantati de treaba asta. cand ii las singuri la ei in patut le dau prietenii aproape (plushatii elefant si caine) si ei se converseaza acolo. pe nepota-miu il pacalisem ca nu e singur cand i-am pus un balon mare cu ochi si gura desenate si foarte usor vizibil - se uita la balon minute in sir. bafta!! Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia |
Merci de sfat mai bebeilor, asta nu am incercat, recunosc!! Suna super, ma pun pe treaba. Si faza cu balonul , notat!
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
happy_uka spune:
citat din mesajul lui liliac1 uka Adevarat...urata voce Sa stii ca eu mai si cant (destul de fals, e adevarat) cantecele cu gesticulatie de genul: Bate vantul frunzele, Sus pe ramurele dar mai sar si la am cravata mea de pionier sau treceti batalioane romane carpatii. Azi l-am zapacit cu hora unirii iar 'mnealui dadea fericit din cracanei. |
si eu ii cant, avem si cd dinala caleasca, numai si numai al ei, si o colectie de cd-uri pt bebelusi..nu prea e impresionata..
kemsy spune:
Intrebare: voi cum faceti cu jucariile pentru dintisori, le spalati sau le fierbeti?
Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui kemsy Intrebare: voi cum faceti cu jucariile pentru dintisori, le spalati sau le fierbeti? Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009) Asa s-a nascut Loris |
Eu mai intai le-am spalat si apoi le-am sterilizat...la sterilizator.
KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kiki_cri
Eu mai intai le-am spalat si apoi le-am sterilizat...la sterilizator. KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan |
Same here
lutoniana spune:
Seara buna fetele mele,
Biaz ma bucur ca ai reaparut si sa stii ca nu am avut succes cu ceva pentru ca a spus Monti si nu va ascultasem pe voi. Pana acum mancam cereale ca si acum...adica un castron foarte mare; doar ca era plin de cereale de porumb, cereale trase in cioco, pline de fructe confiate si de tot felul foarte bune la gust si foarte dulci chiar daca aveau si ceva integral prin ele.
Nu a spus nimeni ca astea din tarate imi plac...doar ca ma bucur ca le-am descoperit si ca-si fac efectul..
Eu in general urmez sfaturile care mi se par bune si in acest domeniu singurul care a dat roade a fost cel al Monicai cu kiwi pe stomacul gol dar care nu a mers chiar mereu.
Restul mesajelor tale de azi au fost minunate ca de obicei si pline de adevar.
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
monique02 spune:
Buna seara,
Sunteti foarte dragute cu aprecierile, vedeti ce mi se intapla daca am un barbat care nu mananca carne, prajeli, dulciuri ... si tine si toate posturile. Eu ma gandesc ca va dau niste idei. Oricum mancarea japoneza este extrem de sanatoasa. Sushi din poza se numeste maki-sushi, l-am facut cu avocado si somon si cu avocado si morcov. Sunt o varietate de tipuri de sushi, mie imi place ca e foarte aspectuos. Se mananca cu sos de soia, wasabi si seminte de susan (Monica astea erau in castronul alaturat). Eu le fac relativ repede, reteta in sine e simpla dar mai greu e de explicat cum anume se prepara, se gasesc pe youtube filmulete foarte faine cu prepararea.
Mada am admirat pozele cu Iri.
Techila ce imi place de tine ca le citesti bebeilor povesti, si ce atenti sunt ei cand le citesti, sunt niste scumpi, imi place ca nu seamana, ii deosebesti usor, plus ca tu ii imbraci diferit, oricum au clar personalitati diferite.
Fragutza spune:
Hmm, fata mea nu vrea nici jucarii de dentitie, tot degetul meu e mai bun, sau al ei. Nimic de plastic sau silicon. Poate o apuca pasiunea pt silicon si vine pe la 17 ani ca vrea sa-si puna tzatze
de Natalia (03.09.09)
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui ralucapaun Hmm, fata mea nu vrea nici jucarii de dentitie, tot degetul meu e mai bun, sau al ei. Nimic de plastic sau silicon. Poate o apuca pasiunea pt silicon si vine pe la 17 ani ca vrea sa-si puna tzatze de Natalia (03.09.09) |
Apoi sa stii ca si eu degeaba le spal si le sterilizez ca nu le folosesc...degetelul e mai bun.Culmea ca unul isi suge degatul mare iar celalat aratatorul.
KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan
monique02 spune:
citat din mesajul lui kawaichan Monique,Andreea are un pupic de la Josh La multe lunite pt maine,daca nu apucam sa intram Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09 "Babies can't be spoiled...only nurtured." "Babies, like food, only get spoiled if they are left unattended on a shelf." |