Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *52*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Eu sigur merg si maine POate dau macar un kil jos .

Personal nu imi pot lua ochii de la geam cat de frumos ninge afara. NU va mai spun ca am vazut o mamica cu 2 copilasi, baiat si fata, iesisera cu sania. Baiatul vreo 5 ani si fata vreo 3... asa am visat cu ochii deschisi...pentru ca si eu imi doream 2 copilasi, baiat mai mare si fetita...
AM uitat sa va spun ca eu azi-noapte am visat ca am nascut, natural, o fetita pe care am numit-o Maia si care semana teribil cu Emma Cristinei .Bine, se facea ca nasteam la Caritas dar cu doctora mea parca. Si am nascut fara nici o durere. Dra imi spunea sa imping ca sunt dilatata complet si eu nu simteam nicio durere si poc a iesit fata . NU va spun cu ce sentiment m-am trezit. M-am trezit cand mi-l punea injineru pe bebe langa mine si in momentul ala, in vis tocmai imi adusesera fata sa ii dau sa pape .
Bine, inainte de asta am avut un cosmar oribil pe la mijlocul noptii, un cosmar in care nu mai puteam controla masina ca nu mergeau franele si m-am izbit intr-un zid. In momentul ala am vazut alb in fata ochilor si o lumina puternica si m-am trezit. Cred ca aveam pulsul 200 asa imi batea inima. Doamne fereste...

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

monic nu se stie niciodata cum visele se contureaza in realitate asa ca poate cine stie?? O sa aiba Dragos si-o surioara frumoasa ca si nora-ta!
Sper ca partea aia coshmaroasa sa nu se adevereasca niciodata in veci la nimeni!
Te cu drag, fata!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monique02

Am prestat si niste sushi
http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/AndreeaSiTeodora?authkey=Gv1sRgCJjmhpCI9c7LKw#5428460441553198770

arata bestial....dar vb monicai..nici n-am mancat...nici gura nu-mi miroase...

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

pe mine ma apuca toti nervii aia nervosi ca nu mi se incarca maimutica urlacioasa...incerc sa pun si eu cateva poze pe webshots de la ora 1...abia acum a trecut de jumate...viteza ca ochiul mortului are netul meu '''mi-as cracii in el

Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Selene Ce voce cristalina are noru-mea..doamne ce 'vorbeste' ea acolo..E o frumoaså toatå.Cum se trezeste brucu cum ii arat pe delicata Ebru

Monique vai ce bine arata..Stii eu nu am macat niciodata(nu imi placeau) dar in sarcina m-a traznit o pofta de nu am rezistat desi stiam ca nu sunt asa bune in sarcina..Bine ca eu atunci mancam ce prindeam

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Techila, incearca picassa, merge mult mai bine.

Monique, esti tare rafinata, incepand de la cum arati pana la ce gatesti!

Kiki, multumesc!E sexos, ce sa zic

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Nici nu stiu cum sa ma pot aduna sa scriu cateva randuri
Parca am si uitat de ce am fost suparata..
Am intalnit, cand am iesit de la examen ,pe cineva foarte important,cara m-a marcat tare de tot acum cativa ani si sunt bulversatapana la cer si inapoi

Sa vad daca imi mai amintesc...
Selen,eram suparata fiindca lucururile intre mine si Calin nu erau tocmai ok,m-am certat pe deasupra si cu prietena mea aseara...si toate astea m-au dus intr-o stare urata de tot
Bia,ai mare dreptate in ce ai zic.Tot asta incerc si eu sa ma convinc...ca nu il pot schimba si ca eu sunt cea care trebuie sa se muleze dupa el.Ehhh,nota 10 la teorie,mai rau stam cu practica

Clodute,la multi ani cu intarzieresi imi pare tare rau ca treci prin momente grele

La examen am luat 9 ( dar am si copiat putin)

Ehhh,sunt happy!!!!
Dau cate o prajitura si un cola la toate fetele

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

multumim tuturor de aprecieri

am vazut si eu ca merge mai bine picassa, dar dupa ce am incarcat sute de poze pe webshots, nu mai am rabdarea necesara sa fac acelasi lucru si pe picassa...poate ma mobilizez totusi intr-o zi si folosesc aplicatia aia a lor, pe care am descarcat-o...

Mary felicitari si multumim de tratatie

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna seara fete cucuiete!
Vad ca a aparut lume de mult nevazuta
Sushi...mmmm, nu-mi place ce e crud.
Loris al meu a avut 2 nopti in care a plans, cum il puneam in patut, cum urla...slava Domnului ca si-a mai revenit, desi niste partzuri ticaloase il trezesc des. Iar eu, ca o mama , ii dadeam repede tzitzile in gurita, chiar si la o ora diferenta . Dar m-am invatat minte...mangaiem burtica si somn.
Acum astept sa se faca pizza mea cu blat de conopida....miroase intr-un stil
Bravo voua ca iesiti afara cu bebeii. Aici e o ceata densa, ca nu vezi la 5 m. Asa ma enerveaza vremea asta....
Maine avem eco la sold, sper ca totul e bine
Selen, eu nu pot vedea filmuletele , din cauza de: citat"cracii in el de net"

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

mary felicitari..Notå mare dom'le..Si ma bucur tare mult ca iti revii si ai puterea så uiti partea urata.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

am hranit si puii cu chiu cu vai, am vazut si pe dragalasa foc si minunata ebru(felicitari mami, e fff frumoasa) si am reusit sa termin si eu de incarcat poze proaspete: http://community.webshots.com/album/574313010YxJyuL?start=72

Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput