Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *52*
Raspunsuri - Pagina 6
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui suede Iuliana multumesc . Un baiat bun trebuie sa fie sarmant,deci cum altfel? Asa m-a ,,pacalit" si taica-su
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 Pentru voi: http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp |
Eheee.Al meu må mai 'påcåleste' si acum asa. dar numai cand face vreo boacånå de imi vine sa ii dau cu ele in cap dar eu asa cum sunt må las 'påcålitå'
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
suede spune:
Iuliana multumesc la fel .
Si al meu face la fel,dar nu-i asa ca indiferent cat ne enerveaza,noi ii iubim si vorba ta,ne lasam pacalite?!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Pentru voi:
http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp
selen80 spune:
avem si noi cateva poye noi, si la sfarsit 3 filmulete cu MAIMUTICA URLATOARE
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
monique02 spune:
Deci e sport extrem afara cu caruciorul, asa bine a fost, zici ca am fost la sala. Vad ca s-a aventurat si Monica s Anamaria si Iulika binenteles bravos. La cum ninge, ce ziceti fetelor mai mergem si maine?
Am prestat si niste sushi
http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/AndreeaSiTeodora?authkey=Gv1sRgCJjmhpCI9c7LKw#5428460441553198770
Dana la Miniblu era mai scump scaunul decat pe site la vipbebe, plus ca ma tb sa ii cumperi pernuta si setul pt bebelusi. Eu o sa il cumpar atunci de la vipbebe pt ca oricum pt Andreea nu am luat nimic pana acum ca am avut de la Teodora si exista si varianta maro inchis care se potriveste la noi in bucatarie. Sincer mie nu imi plac deloc scaunele de plastic.
monica_dicut spune:
Eu sigur merg si maine POate dau macar un kil jos .
Personal nu imi pot lua ochii de la geam cat de frumos ninge afara. NU va mai spun ca am vazut o mamica cu 2 copilasi, baiat si fata, iesisera cu sania. Baiatul vreo 5 ani si fata vreo 3... asa am visat cu ochii deschisi...pentru ca si eu imi doream 2 copilasi, baiat mai mare si fetita...
AM uitat sa va spun ca eu azi-noapte am visat ca am nascut, natural, o fetita pe care am numit-o Maia si care semana teribil cu Emma Cristinei .Bine, se facea ca nasteam la Caritas dar cu doctora mea parca. Si am nascut fara nici o durere. Dra imi spunea sa imping ca sunt dilatata complet si eu nu simteam nicio durere si poc a iesit fata . NU va spun cu ce sentiment m-am trezit. M-am trezit cand mi-l punea injineru pe bebe langa mine si in momentul ala, in vis tocmai imi adusesera fata sa ii dau sa pape .
Bine, inainte de asta am avut un cosmar oribil pe la mijlocul noptii, un cosmar in care nu mai puteam controla masina ca nu mergeau franele si m-am izbit intr-un zid. In momentul ala am vazut alb in fata ochilor si o lumina puternica si m-am trezit. Cred ca aveam pulsul 200 asa imi batea inima. Doamne fereste...
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
crocodana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 avem si noi cateva poye noi, si la sfarsit 3 filmulete cu MAIMUTICA URLATOARE VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA nunta |
vai cat e de scumpa! si ce voce are!! imi place cum isi tine carticica.. si avionul de la tati! e super tare!
asa tipa si Ama minute in sir, vorbeste, schimba tonalitatea,cearta, rade....ma termina si de fiecare data ii fac film pt ca mi se pare ca niciodata nu e la fel.....
si imi place tare tare si poza cu mami sunteti niste dulci!
selen poti sa imi zici si la ce banca e dobdanda 13%? sarumana
, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
monica_dicut spune:
monique, tare rau sushi . EU nu numai ca nu stiu sa fac dar nici nu am gustat niciodata . Nu stiu de ce, dar mi-a fost asa teama. DAr in castronul de langa ce este? Orez integral cumva? Hai ca tu ne iei pe toate la bucatareala .
EU am pregatit gainusa mea de tara s-o bag la cuptor, cartofii sa-i pun la fiert. E totul pregatit doar sa plece tati spre casuta . Bebe cica doarme asa ca am reusit sa fac si eu una alta...
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
selen80 spune:
Monique esti cea mai tare! noi nu avem gusturi asa rafinate, noi cu clasicele puisor, vacuta, cartofi, fasole si chiar am avut ocazia, am gustat de cateva ori si nu mi-au placut multe chestii de genul, asa ca am lasat-o balta...
Monica Doamne Fer de asa cosmar!
Croco multumim si ai PM
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui monique02 Deci e sport extrem afara cu caruciorul, asa bine a fost, zici ca am fost la sala. Vad ca s-a aventurat si Monica s Anamaria si Iulika binenteles bravos. La cum ninge, ce ziceti fetelor mai mergem si maine? Am prestat si niste sushi http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/AndreeaSiTeodora?authkey=Gv1sRgCJjmhpCI9c7LKw#5428460441553198770 Dana la Miniblu era mai scump scaunul decat pe site la vipbebe, plus ca ma tb sa ii cumperi pernuta si setul pt bebelusi. Eu o sa il cumpar atunci de la vipbebe pt ca oricum pt Andreea nu am luat nimic pana acum ca am avut de la Teodora si exista si varianta maro inchis care se potriveste la noi in bucatarie. Sincer mie nu imi plac deloc scaunele de plastic. Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
SuShi Arata minunat! Sotul meu mai face catodata, dar dureaza f mult...si se manaca f repede...apropo la noi in Cj e un singur resturant japonez si fff scump la voi cum sunt preturile?
KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan
liliac1 spune:
citat din mesajul lui selen80 avem si noi cateva poye noi, si la sfarsit 3 filmulete cu MAIMUTICA URLATOARE VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA nunta |
Vaaaai, ce simpatica e Ebru . Vazut si noi cum isi cauta dintisorii pe la amigdale si cum se iubareste cu buni
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri