Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *52*
Raspunsuri - Pagina 16
Fragutza spune:
Hai ca-i party! Nu pot sa vin sa stau cu ochii pe pui, dar trimit un cozonac buuun!
de Natalia (03.09.09)
happy_uka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui biaz29
Pai de ce nu zici asa. Esti sora-mea! _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Aaah, nu pot sa te mai spun, am gura plina ochi
buna budinca... bune cornulete.....

ce-mi faci tu mie, ma duc la culcare cu pofte de-astea... eh, macar de-astea sa mai am ca altfel...
noapte buna mamici !!
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
diamar78 spune:
Salutare!
Am fost si noi la dr. Nu stiam la care sa merg la med de fam sau la dr la care merg eu de obicei. Am zis sa merg si la med de fam sa-l masoare si ea ca nu l-a vazut decat o singura data. A spus ca are un pic rosu in gat dar la plamani nu se aude nimic si mi-a dat antibiotic. Bineinteles ca nu l-a masurat si nici nu m-a multumit tratamentul asa ca m-am dus si pe bani la dr lui. Ea mi-a spus ca gatul e bine dar a auzit ceva la plamani. Mi-a dat ventolin si klacid dar eu am intrebat-o ca-i da antibiotic la ficatul lui(ii ies transaminazele marite. Atunci ea a spus sa-i dau doar ventolin si maine dupa masa sa merg din nou si decide atunci daca-i dau sau nu antibiotic.
Voi ati fost la 2 dr care v-au spus lucruri diferite?
Aaa, si am intrebat-o daca pot sa-l pun in fundulet si a spus nu categorica pt ca au coloana prea fragila.
Crissbebe,
baietelul sa se faca bine. Oricum, trebuie sa-i spui dr cum s-a comportat dupa vaccin.
Raluk pt rabdarea de care da dovada. Lasa ca mai creste Alex si se face el baiat de comitet.
Am vazut poze cu Erik, tare dragut si grasunel. Si pe mine m-a batut la cap dr de familie ca nu are copilul nici un vacc si sa-i duc o scrisoare medicala de la dr la care merg cu el cum ca recomanda amanarea vacc.
Si ma strseaza si de la servici sa le spun daca ma intorc mai repede ca ei duc pe altcineva in locul meu. Poate o sa ma intorc la vara ca sa nu-mi pierd locul de munca.
Scuzati placinta dar m-am descarcat si eu.
Mi-am adus aminte si de clodute cum a fost ea trista de ziua ei. Un
pt ea si o
. Gandeste-te ca ai 2 copii minunati si asta este cel mai important.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Iulika29 spune:
Monica mai bagi si o sårba mai dai doajde grame jos
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui biaz29 Fetelor, am si eu o intrebare. Fiul meu cel mare, imediat dupa ce adoarme transpira ingrozitor in zona capului, indiferent daca e cald sau rece in camera. (Nu acum de cand a avut viroza si bronsita ci de multa vreme.) A mai patit vreouna dintre voi asa ceva cu puiutii vostri? _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Asa e si-a mea! Si am o grija in plus noaptea...sa o schimb. Am intrebat si eu medicul cand am vazut ca este un ciclu repetitiv...dar cica atata vreme cat n-are altele inseamna ca asa e ea. De fapt seamana cu tat-su ca si el e fleasca mereu.
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila liliac mama, si eu le cand 'treceti batalioane romanii carpatii' si "hora unirii" . azi le-am cantat la masa (ca sa ii fac sa rada si sa deschida gura)aia cu "un elefant se legana" - pana la elefantul 26 ardeiasul (andrei)a terminat papa. la stefan nu a functionat![]() |
Ce se mai leagana si ai mei... cate 30.

Ca sa nu se plictiseasca il mut:patut,pat,burta,spate,brate,scaun auto(pus pe parchet e pe post de leagan),ma stramb,ii povestesc,vorbesc la tel pe difuzor mai tot timpul...
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania
Poze
biaz29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Asa e si-a mea! Si am o grija in plus noaptea...sa o schimb. Am intrebat si eu medicul cand am vazut ca este un ciclu repetitiv...dar cica atata vreme cat n-are altele inseamna ca asa e ea. De fapt seamana cu tat-su ca si el e fleasca mereu. Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Pe sot l-au apucat ingrijorarile. Zica ca sa nu aiba ceva la inima.
Nu stiu de unde i-a iesit asa rationamentul, dar de cand cu bolile astea si pe la noi prin familie, mi-am pierdut siguranta si relaxarea. Reactionez la toti piticii si ii invart pe toate partile. Tare e greu sa-ti vezi puiutii bolnavi.
Desi stiu ca n-a fost grav, tot ma trezesc noaptea si ma rog sa fie bine. _
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
aidaciolac spune:
diamar78 pai si ce o sa faci pana la urma?il vaccinezi sau nu?
si bine ca te-ai descarcat , e mai usor asa
crissbebe spune:
Aida ai un bebelushhhh....nu stiu ce se intampla ca numai copilasi frumosi foc am vazut azi...hmmm...ma faceti sa ma duc la Alexutu sa-l iau in brate si sa-l giugiulesc un pic...
Ma duc sa-i dau antibioticul (in somn) si revin..iar a adormit singurel in patut in seara asta..
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48

Sa cresteti mari!!!