Albinutze de Mai-Iunie 2009(57)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna tuturor!

Eu sunt in urma foarte tare si nu o sa ajung prea curand la zi. Am citit 2-3 pagini in urmma si am constatat ca sunt multi copilasi bolnaviori, asa ca le urez tuturor sanatate multa!

Copiii mei au fost muciosi ... destul de rau.
Bianca nu stie sa respire pe gura asa ca a mancat prost, a dormit prost si tot asa. Mai bine de o saptamana am scos muci en-gross din nasul ei fara nici un rezultat. La sfatul unei cunostinte am incercat sa ii pun in camera uleiuri volatile.

Am cumparat ulei de catina, eucalpit, pin, menta, lamaie si levantica. Am pus intr-un ibric cu apa clocotita cate 2 picaturi din fiecare, mai putin menta (scrie pe ea ca trebuie injumatatita doza pentru ca acopera celelalte mirosuri, asa ca am pus doar o picatura). A doua zi de dimineata fata nu mai avea mai nimic. I-am scos atunci ... foarte putin, apoi nu a mai fost nevoie deloc.
I-am facut chestia asta 2 seri la rand.

E bine sa incercati si voi. La Bianca a fost foarte eficient.

In rest suntem bine. Bianca are 8300 gr si 67 cm. Nu e uriasa dar e bine. Mananca orice ii dau, isi face somincul de care are nevoie si in rest se joaca cu fratesu

I-am dat sfecla rosie facuta la abur si a mancat cu multa placere.

A inceput sa se tarasca asa ca o rama si ajunge unde are nevoie ... ii place sa o tinem in picioare, sa o tinem in brate (de asta a avut grija bunica sa nu cumva sa ii lipseasca) si sa ne jucam cu ea. De departe jocul preferat este cucu-bau. Are si cateva jucarii preferate si evident orice nu are voie ii place.

Pe Tudor l-am inscris la gradinita. Este o gradinita despre care am primit referinte bune si o cunoastem pe viitoarea educatoare. Este cam departe de noi si in cazul in care vom reusi sa ne mutam o sa fie si mai departe dar asta e.

Va doresc sa fiti sanatoase si sa citesc numai de bine!

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Tocamai am copt un ou! L-am pus la fiert si l-am lasat..........20 de minute!
ont=Comic Sans MS]

Welcome in the club!

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

finnally apucasi si eu sa bag ceva in stomac
alynta...ai dreptate cu ce ai zis de mai multi copii,dar sa zicem asa ca o familie din 3 insi mama,ta si bebe traiesc din aproape 20 mil asa pe urma sa zic ca vine si al doilea bebe ...ei 4 insi sa zic ca ar reusi sa traiasca din aia 20 mil dar dupa indemnizatie deja totul se reduce la niste venituri mult mai mici de 20 mil si sincer nu prea as vedea cum se poate trai din atati bani incat sa iti acoperi facturile,placerile lor si multe altele...poate unele dintre voi ma cred deplasata dar pt noi conteaza situatia financiara ca fara ea nu stiu cum ne-am descurca. sper k nu s-a suparat nimeni pe mine k deja incep sa fac un carnat

www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici www.youtube.com/user/bebelarisa" target="_blank">filmulete Larisuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna fetelor!
off..ce de-a copii bolnaviori
va dorim sanatate multa la toti si la mamici sa fie tari sa treaca peste asta!

Lauraioana, eu folosesc klorane pt baita si ulei de corp de la bubchen; sunt ok amandoua si le folosesc de cand s-a nascut Natalia

mai citesc si revin....

ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

gabi, multumim pt sfaturi!
le-am salvat in caz de nevoie

ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

Buna fetele!!

Philip, noi avem 2 - 3 treziri pe noapte, pt papa. Nu s-a intamplat pana acum sa doarma toata noaptea. Poate de acum incolo… felicitari pt al treilea dintisor.

[i]Serialbastre, spor la invatat!

Carla,
multumesc pt raspuns! Camomilla este pt calmarea bebeilor?? Sau am inteles eu gresit?

Dicirstea, multi de la noi, sa doarma piticutul mai bine , sa se odihneasca si mami putin! Am notat solutiile de scos pete. Mutumesc pt raspunsul cu testarea alergiilor. Si alergia la proteina laptelui de vaca e la fel??

maria_bunica ! nu ai pt ce… si tu mi-ai raspuns de fiecare data la intrebarile mele, asa ca… . felicitari pt al doilea dintisor! Ne-ati ajuns , caci noi, de 2 luni incoace am ramas tot la 2 dintisori.

Nicuratze,, !! multa sanatate piticilor!

andata[/i], ! eu am o prietena care scoate petele cu domestos! Si-i merge. Eu insa, nu am avut curajul sa incerc.

trimit asta si revin ...

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Ziua buna stup.
Am avut cateva zile taaare pline, si prin urmare sunt in urma cu cititul(inceput de capitol), de scris ce sa mai zic...
Ioana, multam de intrebare Sper sa fiu pe drumul cel bun cu lapticul.Macar cu asta.

Eu sunt tristuta ca pe bondarelul meu il paste o operatie (prima, ca mai mult ca sigur vom avea si alte).
Fetelor si mai ales Carla,care dc tin minte bine(sper sa nu imi joace feste neuronul) are in familie medici, puteti sa ma ajutati cu o sugestie/parere/sfat ?

Nu stiu dc ati observat din poze, Mihnea isi tine capul cu preponderenta spre stanga; nici una din cele 2 pediatre nu a observat asta, dr de familie nici nu i-am mai spus, oricum nu isi da interesul ...Pediatra (Palicarie, poate ati auzit) ne-a trimis la o dr de aceeasi varsta sa nu zic altfel, specializare medicina sportiva care ne-a aratat exercitii si ne-a sfatuit sa ii faca un timp un kineto pt mai multa siguranta; n-am putut ajunge la referinta ei, o tipa se pare destul de buna la Lia Manoliu care nu putea sa vina acasa si asa ne-a venit timp de o luna de 2 ori pe sapt, o tinerica cu nu prea multa experienta ...dupa asta i-am facut noi in continuare, dar nu foarte consecvent .
Prin uramare, acum la control cele 2 doamne au ajuns la concluzia ca se impune operatie zic ele usoara, pt corectare. Ne-au recomandat pe dr Basca la Grigore, la care oricum trebuia sa ajungem , avand si alta problema de reparat la el ...
Vrem sa vedem un ortoped totusi inainte sau ce alt medic ne-ar putea pune un diagnostic corect ?
Va multumesc anticipat de rapsuns pentru ca suntem in mare dilema.
O zi frumoasa va doresc cu caldura in suflet si bebei linistiti, sanatosi , voiosi.

Narcisa, mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

Buna fetele!!

Philip, noi avem 2 - 3 treziri pe noapte, pt papa. Nu s-a intamplat pana acum sa doarma toata noaptea. Poate de acum incolo… felicitari pt al treilea dintisor.

[i]Serialbastre, spor la invatat!

Carla,
multumesc pt raspuns! Camomilla este pt calmarea bebeilor?? Sau am inteles eu gresit?

Dicirstea, multi de la noi, sa doarma piticutul mai bine , sa se odihneasca si mami putin! Am notat solutiile de scos pete. Mutumesc pt raspunsul cu testarea alergiilor. Si alergia la proteina laptelui de vaca e la fel??

maria_bunica ! nu ai pt ce… si tu mi-ai raspuns de fiecare data la intrebarile mele, asa ca… . felicitari pt al doilea dintisor! Ne-ati ajuns , caci noi, de 2 luni incoace am ramas tot la 2 dintisori.

Nicuratze,, !! multa sanatate piticilor!

andata[/i], ! eu am o prietena care scoate petele cu domestos! Si-i merge. Eu insa, nu am avut curajul sa incerc.

trimit asta si revin ...

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

uauuuuuuuuuuuuuuu fetele

schimb capitolul

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Alynta scuze dar . Se numesc oua rascoapte. Welcome in the club, dupa cum zici si dici!
Narcisica, sa nu fie nevoie de operartie si Mihnu sa-si revina prin kineto.
Gabi, multumim pt idei.
Carla, voi ce faceti? Sper sa nu te enervezi iar in trafic....
Pupici tuturor!

mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei

Mergi la inceput