Albinutze de Mai-Iunie 2009(57)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana

flobaby visul sotului meu: 3-4 copii unul dupa altult, curatenie perfecta in casa, mancare gatita in fiecare zi, copiii bine crescuti. Pe langa toate asta sa arat ca la 18 ani. Pe scurt: bucatareasa in bucatarie, doamna in socetatea si .... in pat

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

m-ai distrat. si el ce aduce in ecuatie daca are asemenea pretentii? sau e o combinatie intre Brad Pitt, Einstein si Bill Gates

La multi ani, Darian!

Alynta, sanatate puiutilor!

Flobaby, fe ii dai? Burtica nu face probleme? Cu dintii cum stati?

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Hai sa va povestesc ce am facut : acu' vreo ora m-am dus in bucatarie sa dau drumul putin la aragaz( geamul nu se inchide bine si e frig). Din lipsa de chibrituri am incercat cu bricheta si cum n-am reusit am lasat-o balta si am venit in dormitor la fata ca maraia. Acu' 10 min m-am dus sa-i pun supa fetii la fiert si ghici : ochiul de la aragaz era deschis, dar fara flacara. Adica puteam sa sar in aer ca am aprins si lumina. Noroc ca geamul ala nu se inchide bine si cred ca a iesit gazul pe acolo.........Devin din ce in ce mai periculoasa, oboseala si nervii isi spun cuvantul in cazul meu.
Si ma mai suna si al meu sa ma intrebe ce fac, ii zic ce am facut, imi zice ca sunt nebuna si eu incerc sa-i explic ca asta e starea in care sunt din cauza oboselii si nervilor. Si ghici cine se supara? Tot el, ca intelege ca ma dispera Maria dar el nu are ce sa-i faca si faptul ca indraznesc sa sugerez ca sunt asa din cauza faptului ca nu ne mutam dracului odata singuri, sa avem caminul nostru, deja e prea mult si tb sa avem o discutie serioasa.Am asa un sentiment ca mama va mai avea 2 persoane la intretinere in curand...........

Nah ca m-am descarcat la voi!

mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Coraly .....................si pe mine ma streseaza kg in plus.....
AlexsiMatei....................ma bucur ca ai bona ca ajutor de nadejde! Uneori si pe mine ma apuca disperarea cand sunt singura cu ei! Ce fain ca mergi la sala!
Mirela.......................nasol cu alergiile! Cum ti sa mai zis trebuie sa detectezi alimentele alergogene si sa le eviti!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

alynta, danami, sanatate multa puiutilor!

deea, la multi ani pt Darian!!

dani3lla, l-am admirat pe botosul Denis!

bebe beca, nici la noi nu are succes saculetul!!

...clody, help!! capitol nou!!!

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Laurao, asa vrea si al meu dar sa-si ia gandul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Coraly, nu-i dau fier, iau eu. S-o supere burtica in fiecare seara? Nu-mi dau seama. Dintisori avem 2 si nu mai vad sa apara altii...Chiar nu stiu ce are.....

mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei

Mergi la inceput

Ancy........................si eu as zice "pas" la laptele praf!
MULTUMIM FETELOR DE URARILE DE SANTATE!
Deea...................La multe luni inainte! Nu ma mai panichez de mult la episoadele febrile! Cel mare e deja artist! Cand il apuca il tine 3 zile cu 40 din 6 in 6 ore! Stiu tate remediile antitermice! Am marele noroc ca am o pediatra buna care imi face stocul de medicamente si o sun si mja sfatuieste ce sa fac; un sot care ma ajuta si o fire nepanicoasa!

Dani3lla.................ce baiat dragut aveti!
Maria...................felicitari pentru dintuci!
Andata...................se vor rezolva si problemele financiare! Cred ca ai avut mare curaj sa faci al doilea copil la o asa distanta! Esti de apreciat! Si cred ca sunteti tare fericiti cu mezina!
Lauraa..................sanatate!!!!! E groaznic spitalul!
DanaMi...................sanatate si voua!

Ce am mai scris..................

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Mi a spus laura sa va zic ca saracutei Maya i-au introdus prin branula antibioticul C-FORTE si a vomitat ffffff mult si jet puternic si sa va intreb daca sunt fete care l-au facut si au patit la fel ce au cerut asistentelor impotriva varsaturilor.

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam

Mergi la inceput

Flobaby............imi pare rau ca esti terminata! Discutati calm, sfatuiti-va, evaluati avatajele- dezavatajele si in primul rand ai rabdare! Trateaza problema cu tact!
LauraOana.................dar sotul nu are gusturi rele!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Tocamai am copt un ou! L-am pus la fiert si l-am lasat..........20 de minute!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui coraly

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana

flobaby visul sotului meu: 3-4 copii unul dupa altult, curatenie perfecta in casa, mancare gatita in fiecare zi, copiii bine crescuti. Pe langa toate asta sa arat ca la 18 ani. Pe scurt: bucatareasa in bucatarie, doamna in socetatea si .... in pat

m-ai distrat. si el ce aduce in ecuatie daca are asemenea pretentii? sau e o combinatie intre Brad Pitt, Einstein si Bill Gates

In sfarsit am ras si eu
Exact la asta ma gandeam si eu, daca are bani sa intretina 3 femei

Eu intrasem sa ma mai vait, dar cand vad ca sunt bebei bolnaviori nici nu mai indraznesc sa deschid gura, totul pare asa mic...

Sanatate multa Lauraa, sper sa-si dea seama repede de la ce sunt reacrtiile astea, poate a fost prea puternic antibioticul ptr organismul deshidratat, nu stiu, nu pot decat sa ma rog sa-i fie bine cat mai repede, mamica sa aiba putere sa reziste.

Alynta baietii si mamica, sanatate si voua.

DanaMi si Anaela, voi vreti sa faceti totul impreuna? chiar si racelile? luati-va de manuta si insanatositi repede bebeii.

Alynta, vezi ca Andata e mama eroina are 3 nu 2.

Clody, mai stai asa cu capitolul, sa s criu si eu...

Flobaby, mai incetisor mama, nu o lua pe urmele mele..

Deea, ce simpatic ai...La multi ai, sa creasca mare si voinic, fara teama de nimic

Trimit si revin, sa nu schimbe Clody capitolul sa ma lase pe afara.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput