***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(114)***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

La multi ani, mamici!

Fac ce fac si nu mai reusesc sa intru o perioada mai mare pe forum... Noiembrie a fost ceva mai agitat, in decembrie au fost sarbatorile...

Bineinteles ca nu am citit nimic din urma...

Felicitari pentru bebe 2 mihamora, arcadia si lauradi!!! Sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!

Noi suntem bine exceptand faptul ca Andrei trebuie sa poarte ochelari. L-am dus la doctor pentru ca ii lacrima un ochisor si l-a diagnosticat cu o conjunctivita usoara, ticuri si hipermetropie. L-am chinuit vreo doua saptamani cu picaturi si acum trebuie sa mergem sa-i stabileasca dioptriile. Asa nasol mi-a picat vestea ca trebuie sa poarte ochelari... Stiu ca se vindeca in cativa ani, ca si eu am pus ochelarii la 3 ani pentru aceeasi afectiune si s-a vindecat. Eh, bine ca nu e ceva mai grav.

Poate o sa-mi fac timp sa pun si cateva poze.

Va pup si mi-a fost dor de voi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Betty, ai doua minuni! frumos cu doi pui! Mi-a placut cum ai descris ca au inceput sa se joace!
Vas, spor la treaba, si eu iti recomand testele de ovulatie. Dupa ce am asteptat acteva luni, am luat teste si fix atunci a aparut Livia.
Liviana, foarte frumos mesajul tau. Am citit si eu povestile (nu toate), mi-a placut Cordonul bunicii.
Mihamora, ti-am vazut pozele, esti la fel de sexy ca intotdeauna si pari faoret relaxata. Baietii sunt foarte frumosi! Sotul e incantat acum de doi? Imi amintesc ca spuneai ca ai fost mai hotarata decat el la inceput.
Ckristina, sper sa fie alarma falsa, ca s-au mai vazut cazuri. Iti tin pumnii!
Didi, unde esti?

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna dimineata!
Multumesc mult de incurajari.Sper din suflet sa ne iasa macar putin mai repede decat prima oara, cu toate ca procedeul e frumos.
Liviana, si pe mine ma incanta zapada. Sunt singura fericita din birou si nu pot sa nu ma arat. Deschid din cand in cand geamul sa respir aerul curat.
La noi sunt -8 grade si muntii sunt ALBI, ce frumos, dar sotul meu intra in sesiune si nu putem merge la cabana sus. Ce nasol. Dar tot ma voi duce cu minunea mea la sanius. Nu trebuie decat sa merg 200 metri si sunt pe munte asa ca ......de abia astept.
vali, hai cu poze.

Va pup.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Si io sunt fan zapada,insa nu am iesit afara de 3 zileStefan are rosu si nitel puroi in gat asa ca dr. pediatru ne-a recomandat sa nu iesim afara............Luam o gramada de medicamente homeopate,am scapat fara antibiotic ca am chemat dr. chiar la debutul racelii.
Ne uitam pe geam la copii care se dau cu sanita,la copacii plini de zapada.....Sper ca macar pana in we sa fie mai bine sa luam cu totii o gura de aer si sa ne jucam nitel ci zapada.
Sotul nu este incantat de zapada ca trebuie sa dezapezeasca masinile(azi a scapat),deci pleaca mai devreme din casa,iar lui iarna ii place doar la munte nu si in Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Multumesc pentru aprecieri, toti copiii sunt frumosi.

Vali, ma bucur ca ai mai dat un semn, poate e mai bine ca ati descoperit din timp boala lui Andrei.

Lavini, ce mai faci? Ce iti mai fac copiii?

E tare frumos afara, dar Andreea nu e asa incantata de zapada, nu stiu de ce ca anul trecut se bucura f tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Liviana, cred ca o sa venim sa dam o mana de ajutor cu zapada, ca si noi avem probleme cu burtile .
Care e faza cu testele de ovulatie, ca nu am fost atenta? Pt "insarcinare"? Eu nu am tinut cont in cazul Marei, dar stiam ca, daca prestezi la ovulatie, ai mari sanse sa iasa baiat si invers. E confirmata?

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

AL-ma sa-ti explic.
Testele de ovulatie sunt ca cele de sarcina i functioneaza la fel doar ca iti arata daca in urmatoarele 24-48 ore ai ovulatie, deci sa incepi prestarea. Eu mi-am facut dar incepeam undeva in ziua 12-13 si cum ovulatia mea era mai devreme normal ca nu-mi ieseau niciodata.
Si da e adevarat ca daca nimeresti exact ziua ovulatie e baiat, deoarece Y e mai slab si mai putin rezistent decat X. Asa ca X rezista si a doua zi, deci sansele sa faci fetita daca oculatia a fost cu o zi in urma sunt mai mari. Eu cel putin asta am tot citit.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

Citat:
citat din mesajul lui vas

AL-ma sa-ti explic.
Testele de ovulatie sunt ca cele de sarcina i functioneaza la fel doar ca iti arata daca in urmatoarele 24-48 ore ai ovulatie, deci sa incepi prestarea. Eu mi-am facut dar incepeam undeva in ziua 12-13 si cum ovulatia mea era mai devreme normal ca nu-mi ieseau niciodata.
Si da e adevarat ca daca nimeresti exact ziua ovulatie e baiat, deoarece Y e mai slab si mai putin rezistent decat X. Asa ca X rezista si a doua zi, deci sansele sa faci fetita daca oculatia a fost cu o zi in urma sunt mai mari. Eu cel putin asta am tot citit.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

asta i motivul pt care am baietel? am folosit si eu teste de ovulatie la sarcina de acum; primul test pe 18.10 a esuat si pe 19 era pozitiv(UM a fost 28 sept si fara teste poate nu nimeream ziua "buna"

multumesc frumos fetelor pt incurajari;sper si eu ca va fi ok; luni dimineata fac amniocenteza la elias cu dr tutunaru

liviana, admir felul tau da a fi(atat cat il pot percepe); m a impresionat un mesaj recent de al tau

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxinu

Si io sunt fan zapada,insa nu am iesit afara de 3 zileStefan are rosu si nitel puroi in gat asa ca dr. pediatru ne-a recomandat sa nu iesim afara............Luam o gramada de medicamente homeopate,am scapat fara antibiotic ca am chemat dr. chiar la debutul racelii.
Ne uitam pe geam la copii care se dau cu sanita,la copacii plini de zapada.....Sper ca macar pana in we sa fie mai bine sa luam cu totii o gura de aer si sa ne jucam nitel ci zapada.
Sotul nu este incantat de zapada ca trebuie sa dezapezeasca masinile(azi a scapat),deci pleaca mai devreme din casa,iar lui iarna ii place doar la munte nu si in Bucuresti

Ioana mami de Stefan Bogdan 13 iunie 2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Ce medicamente homeopate luati? A facut si febra? Acum e mai bine?

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Eu am folosit testele ca sa nimeresec perioada fertila deoarece am un ciclu foarte neregulat si era mai greu sa merg la fix. In ceea ce priveste sexul copilului, inainte si dupa ovulatie = fetita iar in ziua ovulatiei = baietel. La mine s-a potrivit, desi atunci nici nu m-am mai gandit la asta.

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput