***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(114)***
Raspunsuri - Pagina 2
bettyR spune:
Carstea, refacere usoara dupa operatie, greul a trecut.
Ckristina, iti tin pumnii sa fie totul bine, eu nu am trecut prin asa ceva, am facut doar dublu test la Alexandra care a fost bine si triplu nu l-am mai facut.
Liviana, si eu ti-am admirat casuta si baietii, de fiecare data ma uit la poze, nu prea apuc sa scriu. Nici Andreea nu mananca deloc cu mana ei si nu mi se pare normal, face imediat 3 ani, am mai lasat-o si eu singura, si a mai mancat, am pandit-o si am vazut ca si supa a incercat. A mea vrea sa ii dau eu ca vede ca ii dau sora-si si mai are o scuza. Cred ca o sa adopt si eu sistemul cu buline rosii si negre, trebuie sa mai studiez, cumva trebuie sa o mai motivez, determin sa ma ajute sa fac ordine, sa manance singura, parerea mea e ca am lasat prea mult dupa ea si asa o creasca, si atunci tot ei ii va veni greu cand va fi mare.Dar lucrurile merg spre bine, doar ca e capoasa tare, nu ma ajuta sa strang jucariile, le-am strans eu singura in seara asta si am spus ca o sa plece la o fetita mai ordonata si am vazut cum a mai dus singura o jucarie in cos pe care eu nu o vazusem.
Alynta, daca a mea nu ar fi asa fricoasa, eu i-as face analize de sange ca as sta mai linistita, ma gandesc sa nu aiba anemie sau paraziti, cu toate ca si eu i=am facut analize la scaun.
Mihamora, ce baieti frumosi ai stiut sa faci si tu ce bine arati.
Am mai pus cateva poze noi mai mult cu Alexandra care nu se lasa pana nu merge in picioare, numai la asta munceste. Andreea nu a vrut poza, dar am pus cateva noi cu desene de ale ei.
vas spune:
Ceau.
Hai ca daca e capitol nou poate ne urnim si scriem mai cu spor.
Cristina, eu zic sa nu-ti faci griji, pentru mine nu are nici o relevanta acel test. Peste tot unde am citit 99% din cazuri au fost cu final fericit, asa ca stai linistita, nu stresa puiutul.
Ieri am fost si eu la investigat.M-am ecografiat, am facut Pap testul, si control ginecologic. Cu ocazia asta am descoperit si de ce am ramas asa de greu insarcinata: am ovulatia foarte devreme undeva in ziua 8, degeaba imi calculam eu la jumatatea ciclului intre zilele 13-17 ca nu mai era nimic de prins.
In rest sunt "superba" din punct de vedere ginecologic vorba doctoritei, asa ca sunt apta de un bebe 2.
Cand am plecat i-am spus Elizei ca merg la doctor sa-mi spuna daca pot sa-i fac un bobo mic, iar cand am venit ma intreaba "unde-i bobo mic?" .Ea creadea ca vin cu el acasa.
, ce usor ar fi!!!!!!
Discutie intre mine si Eliza:
cand tusea si o intreba ce are zicea ca s-a inecat.
intr-o zi ii spun "hai sa-ti dau niste siropel cu vitamine"
Eliza : - nu trebuie mami ca nu sunt inecata!
,
Va pup!
Betty, minuni de copii ai!!!!! cat sunt de frumoase amandoua!!!!!
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
bettyR spune:
Vas, succes la facut bebe, e asa frumos, si la al doilea esti mult mai relaxata si savurezi mai bine fiecare moment. Cred ca si eu am ovulatia f devreme ca totdeauna am ramas undeva in ziua 10. Am vrut sa iti zic ca nici Andreea mea nu mananca paine deloc, f rar cu unt, dar ii dau cereale cu lapte, lasa ca vor fi frumoase si subtirele cand vor fi mari. A mea nici cartofi nu vrea.
La noi a inceput veselia in doi, se fugaresc in 4 labe, tipa de fericire una dupa alta, e frumos tare. Si se iubesc tot mai mult si Andreea vrea sa doarma cu sora-sa, are viata alt farmec cu doi.
Al_Ma spune:
Ckristina, din cate imi aduc aminte, Tutunaru trimite pt TT la Genetic Lab, undeva prin Ghencea, parca. Dupa ce mi-am facut la ei TT pt Mara, am aflat ca dadusera destul de multe rateuri (ma rog, ce-am citit pe net, niciun caz cunoscut mie, deci nu bag mana in foc) si apoi am vorbit cu o asistenta de la un laborator ce lucreaza astfel de analize (daca nu ma insel, prin Colentina era) care mi-a explicat practica asta cu gresitul testului. Din cate imi amintesc - sper sa nu spun vreo prostie ca a trecut ceva timp de-atunci - si Genetic Lab era unul dintre cele mentionate. Am inteles ca este al dr. Albu, care lucra la Giulesti, nu stiu daca mai e acolo. La mine analiza a iesit bine si, cand am citit pe net ca dau si rateuri, m-am speriat, ma gandeam ca daca nu le-au facut corect si, asa cum pot da rezultate "rele" false, pot da si rezultate "bune" incorecte...
In fine, a fost ok. Eu zic sa nu te sperii si, daca ai vreun dubiu, sa mergi sa-ti faci testul si la un alt laborator. Sunt si laboratoare care il fac gratuit.
Ramona, chiar! Ce amintiri
! Mai, eu l-am gasit pe Radu genial, mai ales cand l-am ascultat live la petrecerea aia a lui Claudiu. Mai am poze cu el, alea pe care mi le-ai trimis. ![]()
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
Irinusha spune:
Carstea, bine ca ati scapat de operatie! Refacere usoara!
Cum a fost?
Vas, succes la bb2!
Eu la a doua am folosit teste de ovulatie, mi-a iesit din prima :).
Betty, frumos mai povestesti! 
Kristina, sanatate! Sa fie alarma falsa!
Sanatate plantatie!
Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------
"Spuneti "prezenta la umanitare!"
lbelciug spune:
BettyR, asta incercam si eu sa zic, ca cei mici trebuie motivati, stimulati cumva catre independenta. Prin atitudinea lui de "nu vreau, ma doare mana, nu pot ca sunt mic" Bogdanel mi-a aratat ca noi parintii am gresit dandu-i acasa exclusiv noi mancarea si nelasandu-l intai pe el. Normal ca n-am pretentia sa manace la fel de bine ca frate-sau si nici sa faca tot ce poate Matei, dar fara stimulare nu evolueaza. Si la cresa tocmai de asta are parte: sunt lasati sa incerce singuri, aici se manifesta si puterea exemplului, vad modelul celor mari si simt concurenta. In nici un caz nu e obligat. Nici eu acasa nu-l oblig, dar nici nu zic ca el.
Doxinu, ai tras niste concluzii gresite in ceea ce ma priveste dar intr-un fel iti multumesc pt mesaj deoarece m-ai facut sa ma gandesc la niste lucruri la care nu mai cugetasem de mult. Te rog accepta scuzele mele daca metoda mea de exprimare nu a fost destul de clara.
Pe forum nu agresez verbal pe nimeni si daca fac aici niste afirmatii, nu inseamna ca le scriu ca sageti catre tine sau altcineva.
Am mai afirmat o data ca cine trimite sageti otravite, i se vor intoarce inzecit si am fost criticata. De ce? Am spus un neadevar?
Am o experienta de 5 ani ca mama, nu e mult, dar nici putin si ma bazez pe asta caci e tot ce am. Normal ca gresesc, dar numai asa invatam, nu?
Si inca ceva: ma intalnesc f des cu princiul actiunii si reactiunii sau mai zis de vorba romaneasca: "bine faci, bine gasesti". Cand mai uit, traiesc cate o experienta ca sa re-invat aceasta lectie.
In alta ordine de idei, am citit de curand impreuna cu Matei cateva Povesti pt Copii mari si mici. Vi le recomand, pot fi descarcate gratis de www.danionvasile.ro/taina-iubirii.php" target="_blank">AICI. Am fost impresionata de "Zidurile din suflete". Meritam criza!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
alinuk spune:
scumpe mamici
in primul rand va doresc tot binele din lume pentru inceput de an 2010 si pentru alti multi ani de aici incolo - voua si micutzilor vostri
sunt o mamica fericita, cu copilashi sanatosi...stelutza de 2007 si licurici de 2009 si am venit printre voi sa va lansez o invitatie...de ce nu!?.. o provocare
iat-o
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487
va rog sa va rupeti cateva minutele din timpul vostru si sa reflectati putin / stim toate cat de dureros este ca cineva apropiat sa fie intr-un impas de sanatate (vezi solidaritatea pt Davidutzul nostru bolnavior de la licurici), haideti sa sprijinim un demers facut pentru niste copilashi!
va rog si pe voi din suflet sa va ganditi si poate gasiti o modalitate de sprijin
poate stiti la vreo firma ceva unde nu au virat impozitele...se pot directiona pana in 0.3% din cifra de afaceri sau 20%din imp datorat catre cazuri umanitare in loc de virat la stat
sau poate aveti vreun prieten care sa fie de acord sa completeze declaratia 230 pt aces scop (cei 2% din imp pe 2009 care daca nu e directionat concret catre un ONG/Asociatie Umanitara se duce la bugetul statului oricum....)
sau orice alta idee de sprijin e binevenita
s'auzim de bine,
Doamne Ajuta!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
CarlaV spune:
Betty, ce fete superbe ai si ce frumos deseneaza Andreea!
. Mi-a placut si peisajul de la geam.
Vas, spor! 
Ckristina, iti tin si eu pumnii si confirm varianta Alinei.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
alynta27 spune:
Salutare!
Vas..................ma bucur ca esti sanatoasa! Deasemenea e frumos ca vreti un fratior/surioara pentru Eliza!
DAVID a reinceput sa manance!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
lbelciug spune:
Brrr, dimineata erau -17 grade pe campul nostru si rotile masinii s-au urnit doar dupa caldari bune de apa fierbinte turnate pe ele.![]()
Aseara am dat vreo 2 ore cu lopata zapada de pe drum; m-am simtit tare bine, era atata pace in jur si aer curat, nu adia vantul. I-am zis sotului ca daca mai vin vreo 2 ninsori ca cea de zilele trecute, sigur ne scad burtile.
Ideea e ca daca nu curatam drumul de 300m care da in cel principal, iesim f greu si in plus zapada asta sigur se va transforma in gheata la cele -25grade anuntate zilele urmatoare. In casa temp a scazut cu 4 grade, deci diseara dam centrala pe o treapta mai mare.
BettyR, Andreea deseneaza f frumos, chiar se intelege ceea ce a vrut sa faca: on om de zapada si muuuulti copii. Bravo ei!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)