Clubul Cucelor Nauce (2)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Delphinas spune:
flory trebuie sa ma crezi ca am cinstit ceva azi sa ma incalzec. un ceai alcoolizat daca te face fericita
dar daca nu sunt prea indiscreta...tu cine esti??? nu-mi amintesc sa te mai fi vazut pana acum...
Vai acum vad ca ai abia 2 mesaje...hai scrie repede 12 mesaje sa treci de moderare. te astept cu dragwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
![](sofer.gif)
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Chiar sunt avocata ei
Ma eu sunt curioasa cum intra lumea fix la subiectul nostru pentru primul mesaj si ala pentru a ne corecta ...ne simtim onorate
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
![](images/user_woman.png)
diarux spune:
aloooooo, cine mi-a luat painea de la gura???io ce rol mai am aici? avem o profa 2???
da regulamentul il citeste careva?
DEVO io ti-am inseninat???zi ca da zi ca da ca si asa am o perioada naspa rau de tot.
ce mesaj trebuia sa scriu sub stelute? sau am inteles gresit? da daca am dat 5 mai trebuie sa scriu? nu se intelege?
ANCO da bancu meu cu avocatu l-ai citit??
fug ca am o meditatie.
mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
flory99 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Chiar sunt avocata ei ![]() Ma eu sunt curioasa cum intra lumea fix la subiectul nostru pentru primul mesaj si ala pentru a ne corecta ...ne simtim onorate ![]() anca ![]() ![]() poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! VIATA PENTRU ALEXANDRA!!! ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE |
curiosii mor repede
![](icon_smile_big.gif)
va citesc de fff mult timp,deci pot sa spun ca va cunosc destul pe fiecare,asa ca nu e o intamplare faptul ca am postat primul mesaj aici la subiectul vostru
![](icon_smile.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/devoska/devoska.jpg)
devoska spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui flory99
"de loc" ![]() ![]() |
Din cate stiu astfel de remarci sunt contra regulamentului. Si tu stii lucrul acesta la fel de bine ca si mine, dar te ascunzi dupa un nick, si un altul, si un altul. Sincer, sunt extrem de dezamagita de tine. Nu ma asteptam.
Asa cum am precizat si in primul capitol, aici nu e loc de rautati. Viata ne incearca mult prea greu si asa si tu stii asta foarte bine. Aici ne intalnim doar ca sa ne amuzam, distram si sa ne sustinem la greu.
Discutia pe tema si pe tonul acesta se incheie aici. Si asa cum imi place sa salut de incheiere " Gandul bun sa-ti lumineze mintea!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/devoska/devoska.jpg)
devoska spune:
citat din mesajul lui diarux aloooooo, cine mi-a luat painea de la gura???io ce rol mai am aici? avem o profa 2??? da regulamentul il citeste careva? DEVO io ti-am inseninat???zi ca da zi ca da ca si asa am o perioada naspa rau de tot. ce mesaj trebuia sa scriu sub stelute? sau am inteles gresit? da daca am dat 5 mai trebuie sa scriu? ![]() ANCO da bancu meu cu avocatu l-ai citit?? fug ca am o meditatie. ![]() |
Cred ca e ceva in aer ca azi toata lumea e pe dos... intelegi ce am vrut sa spun, da? Pe dos, nu pe invers.
![](icon_smile_big.gif)
Ruxule, tu imi inseninezi mereu ziua...
![](floare.gif)
![](radtare.gif)
Auzi, nu mai da pe post ca te duci la meditatii ca trimite fiscul peste tine
![](radtare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Flory sa inteleg ca ai avut timp sa ne citesti pe noi atat de mult incat sa ne cunosti chiar bine dar nu ai avut timp sa intri un pic la regulament?
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
flory99 spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Flory sa inteleg ca ai avut timp sa ne citesti pe noi atat de mult incat sa ne cunosti chiar bine dar nu ai avut timp sa intri un pic la regulament? anca ![]() ![]() poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! VIATA PENTRU ALEXANDRA!!! ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE |
exact,draguta,v-am citit si la plesnite,deci stiu ce vorbesc;
cat despre regulament,daca e vorba de cel al DC,l-am citit,il stiu,daca mai aveti voi vreunul,nu l-am vazut nicaieri scris,deci....
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
flory99 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui devoska
Din cate stiu astfel de remarci sunt contra regulamentului. Si tu stii lucrul acesta la fel de bine ca si mine, dar te ascunzi dupa un nick, si un altul, si un altul. Sincer, sunt extrem de dezamagita de tine. Nu ma asteptam. Asa cum am precizat si in primul capitol, aici nu e loc de rautati. Viata ne incearca mult prea greu si asa si tu stii asta foarte bine. Aici ne intalnim doar ca sa ne amuzam, distram si sa ne sustinem la greu. Discutia pe tema si pe tonul acesta se incheie aici. Si asa cum imi place sa salut de incheiere " Gandul bun sa-ti lumineze mintea!" |
gandit gresit
![](chatterbox.gif)
![](icon_smile.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
misha71 spune:
Eu chiar m-am enervat! Cine e flory99? Dupa cum posteaza e clar ca ne cunoaste foarte bine, dar are un alt nick. Aceeasi Marie, cu alta palarie
Oricine ai fi eu iti spun sa-ti fie rusine ca-ti expui frustrarile in vazul tuturor, cu atat mai mult cu cat ne cunosti "destul pe fiecare". Si daca ai ceva cu cineva te rog sa-ti rezolvi divergentele pe privat.
Sint o gramada de alte subiecte poate mai interesante si scrise corect gramatical decit acesta, asa ca te rog sa le citesti pe ACELEA, iar pe asta sa-l lasi in pace.
Multumesc pentru intelegere!
edit: accept orice culoare de cartonas, daca asa se va decide, insa nu inainte de a o vedea si pe aceasta "flory99" cu "insigna" in piept.
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
![](floare.gif)
![](floare.gif)