Nou stil de viata (288)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Tzuni starea ta are o cauza si pana nu o inlaturi nu stiu cat ai sa-ti revii. Doctorul te poate ajuta insa doar cu pastile...care trateaza starea nu cauza. Asa ca draga me atot in tine sunt resursele pentru a fi optimista. Te si ai grija de tine. Spune-mi Maria a inceput sa invete alfabetul la gradi sau socoteli?

Claudia asa e, e bien ca-i place sa socoteasca ...dar ce folos daca n-o sa stie sa-si iscaleasca lucrarile.... Sper doar sa-i vina cheful si pentru scris. La noi e nesperat de cald pentru perioada aceasta. N-avem ninsoare cam d emulticel si-am inteles ca in weeken o sa ploua.

Gabi chiar ca stai bine cu kg. Felicitari! te si pe tine si pe Filip. Apropos, " babele' spun ca daca bebe seamana cu mama inseamna ca tati o iubeste mai mult ... si invers.

Gusta felicitari pentru perseverenta. Cum a fost ieri la scoala. Nu ne spui nimic de Mara. Cum s-a descurcat cu prezentarea proiectului?

Crys sper ca azi sa ai o zi mai buna decat cea de ieri.

Delidana succes in sesiune si traieste din plin studentia.

Lou ce mai zice bb mic? Ii place la facultate? Te lasa sa manaci? Sa inveti? E cuminte?

Dordia, Violeta la voi cum mai merge treaba? Ati mai ajuns la sala?

Happy tu ce noutati ai. N-ai dat "raportul" azi.

Tumpi pai daca le place acritura celor care te tot mananca, ce te faci? Ti-a trecut raceala?

Anda pe fuga te si eu printre evaluari...

No ma intorc si eu la ale mele. O zi buna tuturor si plina de soare si veselie.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Salut gagici

la toate care au intrebat de mine.. N-am intrat zilele astea ca am fost la servici in fiecare zi si-s terminata seara cand ajung acasa. Noroc ca-mi place ce fac... La facultate inca n-am inceput semestrul nou.. abia peste o saptamana

Scuze ca nu va scriu la fiecare in parte dar ma duc sa fac chili con carne ca am o pofta :))

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Multumesc mult de tot! M-am vazut pe lista la bazate. Vin si cu completarile de rigoare: am 1,62m, 83 de kg, vreau pana la sfarsitul lunii sa ajung la 80 si pana la sfarsitul anului la 68 .

Astai am mancat, din nou, cereale cu lapte si cafea fara zahar la micul dejun, o ciorba de legume acrita cu bors cu o felie de paine integrala la parnz si o felie de paine cu piept de pui la gratar si salata verde la cina. In plus, doua cani de ceai verde (fara zahar), un mar si un pahar de suc de portocale proaspat stors.

Din pacate nu pot sa ma laud cu miscarea, mi-a revenit o veche afectiune si pana nu scap de criza nu pot sa fac efort sau miscari bruste.

Tocmai de asta mi-am propus un target mai lejer pe luna asta, ca sa nu ma descurajez. Sper sa mearga lucrurile bine dar cum problemele de sanatate ma baga in depresie s-ar putea sa am ceva probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Clau, asa este, mai avem un pic si avem petrecerea la MC. Nu a fost chip sa-l convingem sa facem in alta parte, asa ca am zis sa nu-i stricam placerea. A dat si invitatiile, acum asteptam marea petrecere
Tumpi, Cuscra, super slogan Tumpi, esti tare, nu-mi dadea prin cap asa ceva
Zuzi, am avut o zi ceva mai buna..merci Gatul cum este?
Gabi, pai stai bine cu kg...bravo

Fetele, vreau sa va zic ca m-am urcat pe bicicleta, dar dupa 5 minute am zis ca mor...ca-mi iese ficatul prin piele. Cred ca o sa sun medicul chirurg maine sa vad daca am voie sa fac miscare, daca este normal sa obosesc asa. Pana nu aflu raspuns zic pas la bicicleta...of, si ce-mi doresc sa fac miscare. Ca mi-am adus aminte de operatie...oare ce o face Made? Nu a aparut deloc, cum o fi decurs operatia..o fi bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Carmen, acum am vazut purcelul, asa-mi tb, oricum kg asta e de la sarbatori.

Zuzi, ce tare ai fost cu acreala.Cat de cat a mai trecut, mai curge nasul, dar sunt mai bine, abia astept we ca sa ma duc sa ma inscriu la sala.
Asa cum spuneam de data asta sunt chiar motivata, am planuri mari pt anul asta, vreau sa ajung usor-usor la kg mele, stiu ca va fi munca de depus,dar tb sa arat bine pana la vara chiar daca nu voi avea kg la care vreau sa ajung..

Cris, pai asa tb sa fim, invingatoare, vine primavara, anotimpul meu preferat, tb sa renasc odata cu ea.Plus ca in februarie avem doua evenimente la care tb sa arat bine.

Lou, ma bucur ca sunteti bine.

Carina, poze cu pisu mic ne mai arati?

Chiar asa, nu mai stie nimeni nimic de Made?

Ma gandeam zilele trecute la Mamica dulce, ce o mai face?O sa-i caut nr de tel sa vad daa dau de ea.Imi pare rau ca am stat atat de aproape si nu am reusit sa ne vedem odata.

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Da, asa este Tumpi...v-am zis si eu ca vreau sa fiu o nasica sexy Si eu ma gandeam la Mamica...daca vb. cu ea sa o pupi din partea noastra si sa-i zici sa mai intre pe la noi ca ne lipseste.

Mergi la inceput

Eu ma bag in pat...noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara...

Ce mai faceti? Ieri nu am ajuns sa va mai scriu...ca am adormit in drum spre calculator asa ca azi nu ratez ocazia ca maine probabil ca voi avea aceeasi soarta, desi imi doresc sa vad un film...si voi sta mai tz.

Agness bine ai venit si spor la slabit. Ai o minune de fetita...si sa sti ca si pe mine m-a mobilizat flacaul meu cel mare care...intrand peste mine in baie...mi-a spus:"Mamiii...esti un monstru?" La care eu am intrebat: " si asta ce inseamna? ceva frumos sau urat?" si el mi-a spus" Esti un monstru frumos" si a iesit. Asa ca...e cazul sa iau masuri sa nu mai arat ca un monstru....
Danielag... pai in plin concurs tu ne spui ca mananci ciocolata??? Noroc ca pe mine nu ma tenteaza deloc ciocolata....cred ca e printre putinele alimente interzise de care nu imi e pofta deloc.
Zuzi Te si multa sanatate! Fa-te bine repede ca mi-ai lipsit!
Am vazut ca zici deva de exercitii pt varsta Bellei...te rog mult zi-mi si mie site-ul de unde le printezi...plsss. Stefan al meu e dezastru la desen, si nu prea e atras nici de tot ce implica creion si hartie. Si as vrea sa il incant cumva pt ca se va mari si vreau sa fie obisnuit cu astfel de activitati. Macar in weekenduri sa facem ceva in privinta asta.
Tzuni noi te iubim si te rugam sa lasi depresia sa treaca si sa iti revii ca nu e bine nici pt tine si mai ales pt Meri care are nevoie de mami vesela si in plina fortza. Hai ca poti...stim noi ca poti!
Hcclara Multi inainte...poate totul a fost de la dinti ca se mai intampla... I-a trecut? E ok?
Danitin ti-am citit meniul si din cata experienta am acumulat...am vazut ca ai combinat cerealele cu lapte ci carnea cu paine...ceea ce (dupa cunostintele mele) nu este permis intr-o dieta. Eu stiu ca painea nu se combina decat cu alti carbohidrati, carnea cu legume verzi, iar supa...sau ciorbitza se mananca goala, fara paine. Este un sfat...si daca gresesc va rog sa ma corectati. si bafta in continuare....si bea mai multe lichide.
Criscosty Noapte buna!

Ioana, Olga si Andreea

Azuriilor...ce faceti? Nici un semn? Una din voi si anume Vio...stiu ca are examene si invata dar...tu CarmenE...sper ca stai departe de interzise, da? Hai spor la slabit!

Meniul meu de azi:
Dimineatza : Fructe : 1 banana si 2 mandarine,
Pranz: Spaghete facute in stil WW, adica cu o lg de ulei si ceva ardei gras si rosii si condimentate cu tarhon, cimbru si piper.
Cina : Am ciugulit o micutza salata cu sunca de praga (2 felii)
cie 2 l de apa nelipsiti in ultimul timp.

Pt maine mi-am pregatit asa:

Dimineatza Fructe: Banana+ kiwi + mandarina
Pranz: Salata verde cu de toate (ardei gras, ceapa verde, ridichi, castravete) + 100 gr branza + 50 gr sunca slaba
Cina....cred ca doar apa deoarece merg la sala si vin in jur de 21.00 cand....nu mai manac, dar voi bea un iaurt 0.1% mare de 500 gr cand plec de la servici.

VA poop si mai vb maine! Noapte buna stilatelor!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Asa este sor'mio, azi am avut examen si a fost ok.
In ce priveste sfatul dat lui danitin dupa parerea mea este bun. Sa vedem ce spun celelalte fete.

Agness bine ai venit si spor la slabit. Sa stii ca se poate. Eu aici, cu aceste fete minunate am slabit de la 85 kg la 65 kg, in 2007. Este adevarat ca acum am 71 kg, insa unul din motive a fost un tratament hormonal facut pentru un FIV facut in noiembrie. Binenteles combinat cu vitamine, dar si cu ....mancare fara restrictie. Din nefericire nu a fost un succes. Insa nu-mi fac probleme ca voi trece iar sub pragul de 70 kg.

La Multi Ani! Olga si Ioana! cu intarziere.
Zuzi
Tzuni
Delia bafta la examene
Gusta, Carmen, Gabi, Criscosty si toate fetele

Azi nu am fost la sala, dar maine mergem. Oricum eu am facut ceva miscare azi....am avut program de "lopata la zapada". Mi-a prins bine, dar acum ma cam dor bratele.

Va las acum ca mor de somn.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Si daca tot e trecut de 12 si numai bine Andre_ea!

Mergi la inceput