Nou stil de viata (288)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna ziua fete dragi.

Zuzi, dai cu ceaiuri, cu lamaie multa si miere, face bine la gat.Draga de Bella ce fata silitoare e.

Claudia, bine ca nu mai are nimic Marc.

Tzuni,, noi suntem aici,asa ca daca simti nevoia sa vb sti ca te poti baza pe noi.

Lou, ce mai faci, ce mai face bebita?

Sabina, cum merge cu tratamentul?AA si apropo ca voiam sa te intreb, stiu ca-mi dadusei la un mom dat un seit cu arta fotografica, poti sa-mi mai dai odata?Cand ai timp vreau sa te intreb cateva chestii ref la aparate.

Carmen, ce fac cei doi flacai cu ochii precum cerul?

Gusta,Cry bravos, vad ca momentan ne tinem de treaba.Cat de slogan eu zicem ceva de genul Rosioare martisoare, cel-dintai invingatoare, acum va dati si voi cu parerea.

Mihaela, tu nu mananci cam putin?Si mai mergi si la sala.Mai vine bagi o salata in loc de batonul ala mix fitness si eventual niste peste nu batonasele alea ca daca nu-s facute in casa cine stie ce E-uri contin.

Gabi, nu stiu daca Sabina a avut Stokke Xplory, mie mi se par destul de ciudata si nepractice.Nu stiu daca v-ati mutat deja,dar tb sa te gandesti daca inca stai la bloc si ai lift cum cari carutul si daca ai loc in lift cu el,fiinca s-au mai intamplat cazuri.Eu una mizez f mult pe cele trio de la Chicco sau Peg Perego.

Si meniul meu de azi:

MD: un LC1, un castronde muslli cu iaurt si cateva fructe proapete in el
Pauza de cafea
Pranz:o pulpa de pui la cuptor cu broccolli si conopida fiarta
Gustare: o salata de fructe(fara nici un adaos de lichior sau zahar)
Cina:salata verde cu parmezan si multa lamaie(poate asa cei care ma mananca de se acresc de tot si se lasa in pace)

In rest, ceaiuri si sper cat mai multa apa.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tumpi da bun sloganul imi place.Ai vazut Cuscra ne-a scos Tumpi din impas.

Gabriela eu nu stiu ce marca am avut dar am avut unul care o puneam intinsa intr-un cos special si dupa ce a mai crescut l-am putut face scaunel .

Gata ma duc la masa ca imi trebuie..

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Tumpi, intreaba-ma direct, ca nu mai stiu ce site ti-am dat.

Gabi, eu am fost ultra multumita de Stokke, mai ales ca in prima luna Gh a dormit in bainet in loc de cos, era cald afara si puteam sa-l iau direct, sa atasez la carit si mergeam afara, etc etc.

Sg impediment (in afara de pret) e ca e un carit greu. Dar se manevreaza SUPER usor.
Iar faza ca e inalt, e geniala.
http://armonii.blogspot.com/2008/11/de-ce-stokke.html

Tzuni, te pup tare.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Sabina, multumesc. Citisem postul tau din blog. Ghe mai incape acum in carut? Ca eu nu inteleg - nu imi imaginez - cum incape un copil de 3 ani in carutul asta?

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Imi dadusei la un mom dat acum cativa ani un site despre arta fotografica.Acum stiu, totul tine si de experienta,dar vreu ceva tipsuri,uneori imi vine sa arunc cu aparatul pe fereasta, zici ca-i cel mai naspa aparat, nu-mi place cum scoate unele fotografii.

Gabi, uitete-te si www.puimic.ro/produse/carucioare/abc-design-3-tec-2-in-1.htm" target="_blank">AICI, desi despre asta zic ca e putin cam mare pt intrat intr-un lift normal de bloc din Ro.Desi e foarte usor de manevrat.
Sotului i-a placut Stokke, dar sincer, mie mi s-a parut cel mai ciudat carucior pe care l-am vazut pana acum si nici n-as da 1000, dar na, fiecare cu gustul lui

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut!
Gabichiar ma gandeam la tine, oare ce mai faci? ma bucur ca e bine bebele, are un nume ft frumos. eu am avut un no name pt primele 6 luni si am fost ft nervoasa, era mare, cand a inceput copilul sa stea in fund aluneca din cauza materialului, asa ca l-am impachetat frumusel si i-am cumparat un buggy de la peg perego, am fost ft multumita de el, l-am folosit si la marc si la luca si l-am dat apoi prietenei mele pt fetita ei. dar buggy cand deja e bebele putin mai maricel, pe luca cam de la 4 luni l-am pus in el. eu am vrut buggy ca imi era mai practic si in masina, si la cumparaturi, ma miscam tare bine si e o firma ft buna, noi aveam si scaun de bucatarie tot de la peg perego si statea copiul super bine in el.
Crys cele mai bune...mai putin si aveti party? a ramas la mc donalds petrecerea?
Tumpi imi pare tare rau pt nepotica ta! sa dea D-zeu sa nu fie grav si sa se faca bine! zici ca ai deja zambila inflorita? si eu imi iau una zilele astea. mie mi-au inflorit orhideele acum in bucatarie.
Zuzi pai e bine ca-i plac socotelile lui Bella! aveti zapada? noi nu mai avem, dar e o vreme asa mohorata, cenusie...de Bacovia

Delia cat mai ai sesiune? anul asta termini?
Dordia Marc a implinit 6 in septembrie!
I-au cazut 2 dintisori din fata, zici ca e un soricel, parca nu e el cand vorbeste
Anda ma duc acum sa vad ce ai mai bucatarit.
lou esti bine?

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Multumesc de urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Stiu ca nu mai am timp sa intru asa ca urez in avans La multi ani Andreea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Happy, Alec chiar are un rol de porc pervers in filmul respectiv dar e amuzant. Mie mi-a placut foarte mult (filmul).

Tzuni, imi pare rau, credeam ca a fost doar o pasa proasta si ti-ai revenit... daca vrei sa vorbim, sa ne vedem, dupa sesiune sint disponibila, ca acum am examene destul de dese si nu prea am stare de altceva. Asta daca vrei si tu, bineinteles...

Claudia, anul asta termin facultatea. Azi la examen m-am oprit citeva clipe si m-a cuprins nostalgia - mi-am dat seama cit de repede trece timpul si desi acum mai zic vreo doua printre dinti ca sint in sesiune , o sa-mi lipseasca "starea" asta de student, emotiile, intilnirile cu colegii, cursurile, birfitul profilor si altele de genul asta....

Gabi, eu zic ca stai foarte bine cu kg.

Gusta, vad ca esti pusa pe fapte mari, bravo!

Va pup.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Gabi, cupilu meu are la 2 ani si 4 luni 12.7 kile imbracat
uite site-ul asta: www.fotomozaic.ro

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput