Nou stil de viata (288)
Raspunsuri - Pagina 19
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happy_in_TO/Happy_in_TO.jpg)
Happy_in_TO spune:
Buna seara fete dragi!
Raportul: 88.0 kg! Sint multumita, chinezu e multumit :))
Ma duc pe 6 Februarie sa incep trainingul, mai intii imi vor face evaluarea fizica.
La bar nu am ajuns, mi s-a parut aiurea sa las fetele undeva de la ora 9 jumate seara pina pe la miezul noptii. Si eram asa de obosita, de mi s-a parut mai atragator sa stau la un film cu fetele mele, acasa, la caldura, cu un ceai in fata. Nu stiu, poate oi fi imbatrinit eu, dar nu ma mai incinta barurile... Si apoi ce barbat gasesc eu in bar??
Sint aglomerata la munca, acasa la fel, mi-ar trebui vreo 30 de ore pe zi ca sa le pot face pe toate... Una peste alta cred ca m-a ajuns oboseala si Duminica dimineata dupa ce am dus ciinele afara la ora cinci m-am reintors in pat si am dormit pina la 11 dimineata, ceea ce pentru mine e extrem de mult, la ora 5 sint mereu in picioare. M-am trezit cu o durere de cap si o ciuda ca mi s-a dus o jumate de zi!
Ma simt bine de tot, am energie multa, primesc complimente si imi place :))
Am vazut si eu Julia @ Julie si a fost un film ok, pe la mijlocul lui m-a apucat somnul. Mi-a promis o prietena ca imi aduce It's Complicated, o copie piratata, mi-a spus ca i-a placut.
O tai spre casa si va pup pe toate!
Alice
![](images/user_woman.png)
Agness spune:
Buna dragi stilate,
Vin cu raportul:90.5, deci un kg minus.
Revin maine ca sa va citesc si sa va povestesc una...alta:)
Va pup.
Agness - Mami de Monica (02.09.2006) si Eduard (02.10.2008)
mihaser spune:
Saluti!
eu ieri am vizionat Milk...imi place tare mult Sean Penn...super actor!
am mancat cam haotic si in final am ajuns la sala...cred ca o sa merg si azi ca am 6 sedinte si in 2 imi expira abonamentul.
azi mi-am propus sa pap asa:
md ceai verde
p ou fiert + salata
c salata mare
Mi-am bagat pantalonii de slabire...si ma uit pe la tratamente de remodelare sa mai scap de celu si vergeturi.
Aseara am dansat cu eli it-s raining man...era haioasa pustoaica mea...ce chinuia sa ma imite
Va pup! Spor la treaba!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gusta/gusta.jpg)
gusta spune:
Neatza.
Tumpi si eu ma plictisesc dar am gasit o modalitate sa imi pun laptopul pe bicicleta si nici nu stiu cum trec cele 30 de minute ca altfel renunt.
Mik nu e cu ochi.SI nu pun biciul.
Azi are copilul zi scurta si sunt cam in criza de timp si am primit si comanda de tort asa ca sa vad cat de eroina sunt.
Meniu
cafea cu lapte si o cana lapte batut
salata mare de fructe
mancarica de fasole
Ceai si apa si 30 minute bicicleta.
Marilena si Mara Augusta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tzuni/Tzuni.jpg)
Tzuni spune:
Neata!
Poate bagati un ochi si aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147833
www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME
danitin spune:
Salut!
Carina, ai dreptate, nu a gandisem la cate E-uri are supa concentrata, ci doar la faptul ca nu credeam sa aiba foarte multe calorii.
Mik, trebuie sa incerc cu supele facute acasa dar problema e ca eu chiar fac supa, doar ca fiica-mea e buna prietena cu ea si mananca la greu, asa ca nu prea mai imi ramane portie in plus (de obicei fac pe doua zile zeama si o prepar pentru pranzul respectiv) Trebuie sa vad daca am cum sa strecor in program si o portie de extrasupa, eventual ceva mai usor, pentru pachet.
Azi nu-mi iese programul mancat / miscare, ca e perioada delicata si abia ma mut dintr-o camera in alta, darmite sa mai depun si efort. Offf, incep sa ma ingrijorez pentru ultimul kg pregatit planificat pentru ianuarie.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gusta/gusta.jpg)
gusta spune:
Imi vine sa ma pup singura am facut tort tiramisu si nici macar lingura nu am lins-o nica nica,nu stiu ce gust are o sa aflu de la copil dar ma bucur pentru mine
.
Marilena si Mara Augusta
tumpi spune:
Mik, mai am pentru azi la pranz calamari daca vrei, sunteti invitatii mei.Cum faci tu calamar a la greque?
Marilena, bravos pt necustatul tiramisu-ului.Cat de miscarea acasa, ai noroc ca pui laptopul pe bici, la mine n-ar merge, singura chestie care da roade ca mai fac in fata laptopului exercitii de tae bo.De azi incep sa fac TaeBo abs combinat cu Hip Hop abs.
Mihaela, eu inca merg pe convingerea mea ca tu mananci cam putin.Oricat de haotic ai fi mancat ieri, meniul tau nu te face decat sa te infometezi si daca mai mergi si la sala atunci nu te vad bine.
Toate vrem sa slabim, dar cred ca infometarea nu e o solutie.Nu-s eu expertul in slabit,dar asta este parerea mea.Si eu peste noapte daca s-ar putea as vrea sa ajung la 50 kg,dar stiu ca daca azi nu manananc decat o salata , maine sau cel mai devreme noaptea o sa ma apuce o foame sora cu obezitatea.Plus ca in perioada asta a anului e bine sa ne hranim cum trebuie ca sunt destui virusi in jur si daca ne si neglijam alimentatia... e de rau.
Cris, cauta eventual sa dai jos de pe net (daca ai de unde) programele lui Billy Blanks.Eu vreau sa mi le iau de pe ebay.
Happy, si pe mine ma plictisise la un moment dat filmul.
Zuzi, ai grija cu gatul, am avut si eu pb acum muuuulti ani, sa fie vreo 20 si tot asa cu albastru de metil ma dadea sora mea in gat, plus ca am primit interdictie de la dr sa vb fiinca era posibilitatea de a ramane muta daca fortam coarzile vocale.Plus ca tb sa mananci mai mult supe sau mancaruri care sa nu raneasca corzile vocale.
Sanatate multa
Danitin, grija mare cu supele astea la plic.
Tzuni
Meph, iarasi ai disparut.Hai ca mai aveti putin si intrati in vacanta.Ce de scoala se face acum, abia s-a terminat vacanta de craciun ca iarasi vacanta.
Ruxi, cum mai esti?
Roxa, ai aruncat mingea la fileu si ai fugit.
Pup toate fetele, ma intorc la treaba, mai revin eu.Meniul inca nu-l stiu in totalitate, revin cu el diseara.
Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
violeta70 spune:
Buna ziua!
Ieri nu am putut intra, sunt prinsa rau cu niste proiecte pentru master, proiecte stupide dar care ma streseaza rau, iar pe 2 februarie mai am un examen. In plus de luni, 1 februarie, vom avea audit, care nu este de la o firma din Romania. Sa te vezi atunci cu traduceri economice.
asa ca dau si eu raportul azi: stagnare, 71 kg , de duminica seara sunt cu "rusii" pe cap.
Tzuni felicitari pentru initiativa. Am sa intru sa citesc mai mult.
Made sanatate multa
Delia bafta maine la examen
Va las acum ca sunt prinsa rau.
Pupici la toata gasca