Nou stil de viata (288)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
an-k spune:
Carina, merci ca ai intrebat de mine, sunt aici pe baricade si va citesc din umbra, dar eu tin weight watchers, si mananc mult de 23 de puncte, asa ca mi-as lua multe rosii daca as scrie ce mananc. Slabesc incet dar sigur (sper eu)
Va multumesc si pentru urarile de ziua lui Anthony, sunteti toate nise dragute.
va pup, si mi-e tare dor de voi, dar mai astept sa scriu constant pana voi avea ceva rezultate
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danitin spune:
Salut! Raportez si eu in mod oficial: 81 kg.
Mai trebuie sa dau jos unul ca sa ma incadrez in targetul propus pe ianuarie.
hcclara - multumesc pentru urari !
Astazi am reusit sa fac un pic de miscare, nu chiar atat cat as fi vrut, dar Spiridusul a ramas acasa ca-i racit si am stat mai mult cu ea, sa coloram, ca sa nu se agite prea mult si sa faca febra. Oricum, e bine, cat timp am energie ...
Meniu:
- o felie de paine integrala cu file de somon si un suc de portocale proaspat stors + cafea fara zahar.
- N-am mai putut de pofta de ceva dulce asa ca am mancat trei biscuiti mici cu gem de caise
- Ciorba de gulii cu o felie de paine integrala
- Un mar
- la cina mi-am luat la pachet un ou umplut ( tot ramasita din weekend) cu una bucata Activia.
- la 22.30, cand am sa ajung acasa, o sa mananc o cana de compot de prune.
Ideea e sa reusesc sa-mi ating targetul pe ianuarie, adica inca un kg de dat jos. Dupa care sa-mi stabilesc unul realist pentru februarie.
Am o problema mare la serviciu, unde majoritatea isi aduc la pachet mancare, care mai de care mai bine mirositoare si mai . Oare daca-mi fac o supa din aceeia la pliculet, o iau rau pe aratura?
Gabrielama spune:
Buna ziua, doamne frumoase!
Felicitari pentru kilogramele pierdute. Dau si eu raportul... 72 de kg; inca sper sa nu ma elefantesc prea tare, mai ales ca azi, cel putin, mi-a fost foame fara incetare.
O zi buna sa aveti!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Delidana spune:
Salutare dragelor,
Vad ca va tineti de treaba si slabiti, bravo!
Crys, a fost bine la examen, am avut si azi, a fost ok, joi il am pe urmatorul.
Groaznic de frig a fost azi, am fost la film si mi-au inghetat picioarele in sala. Am vazut "The Imaginarium of Doctor Parnassus" cu Heath Ledger, Johnny Depp si Jude Law. Mi-a placut desi a fost cam trist insa ideea mi s-a parut interesanta.
Gusta, poate stomacul tau nu si-a revenit de tot. Ia-o si tu usurel.
Eu sport n-am prea facut zilele astea, altul decit cititul si mincatul dar astea nu se pun, nu? Pacat...
Bianca, bun venit pe site. Sint destule subiecte cu si despre gravidute pe acest site, acolo gasesti multe informatii despre sarcina. Nastere usoara si un bebe sanatos!
V-am pupat.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carina/carina.jpg)
carina spune:
Marilena: am dat jos de la picioare. La mine fundul si coapsele erau problema. Inainte de a slabi aveam 42-44 la pantaloni si 38-40 la bluze/ sacouri. Acum am 34 la panataloni si 36 - 38 in sus. Sportul a ajutat la picioare, alergatul adica.
Ank-a: ma bucur ca esti bine si spor in continuare. Te asteptam curand cu vesti minunate.
Gabi: o sa se duca rapid jos. Tu stii ce trebuie sa faci si ai si vointa
Danitin: cu supa la pliculet o iei pe aratura din punct de vedere al calitatii mancarii. Ca si continut caloric nu stiu cum sta. Ideea nu e doar sa slabim. Ideea e sa mancam sanatos, echilibrat si suficient. Sa invatam sa facem asta nu doar o luna, doua, cinci.
Va las si va doresc o seara calda si linistita,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gusta/gusta.jpg)
gusta spune:
Gata si masa pe seara asta si de acuma liniste.
Meniu
cafea cu lapte
fructe si peste salata
peste cu gogosari in otet
ceai si apa
Anda am intrebat ca eu fac bicicleta cam 40 de minute pe zi 5 zile pe saptamana si rest e mult mers pe jos.La mine fundul nu e cine stie ce dar am pulpe la picioare si de asta am intrebat.
Gabi cu bebe la purtator si te lauzi cu asa greutate lasa ca dupa se duc ele jos.
Mai sunt in zona.
Marilena si Mara Augusta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tzuni/Tzuni.jpg)
Tzuni spune:
68 fix
Gusta
www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME
mihaser spune:
Salutare!
io la cea mai recenta cantarire aveam 57,7 kg
raportul sigur o sa-l dau sapt aviatoare cand o sa am un nou cantar...cred ca e al 4-lea in ultimii 2 ani
bravo tzuni!
Cu Made am vb un pic pe mess...nu am nr-ul ei din pacate. Sper ca e bine!
off Sabina...multa sanatate!
Va pup! Spor la dieteala!
tumpi spune:
Felicitari la toate fetele care au slabit, concurente sau nu.
Gabriela, las ca se duc ele kg, acum la tine sunt pt o cauza nobila.
Anca, am vazut si eu pozele, frumoasa foc Mariuca.
Tzuni, tu poze cu Maria ta nu ne mai pui?
Cris, nu m-am ascuns cu adevarat,desi asa as vrea sa fac,fiinca ma simt putin dezamagita.Azi nici n-am apucat sa fac deloc exercitii,am avut cateva chestii de rezolvat si m-au tinut ocupata.
Dar macar dpdv al meniului, l-am respectat intocmai.I-am facut sotului calamari umpluti la cuptor, dar cum el inca nu a venit si sunt inca in cuptor si dat fiind ora inaintata desi as fi mancat, n-am sa ma ating de ei.Adevarul e ca am si mancat pe la 7 jumatate salata cu telina si citrice si sunt cam full.
Marilena, bine ca faci miscare.La mine pb e ca singura in casa sa fac exercitii ma cam plictisesc,de aici si lipsa de miscare si dorita de a merge la sala.
Ma retrag ca tb sa soseasca si al meu, va doresc o noapte buna.
Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
Gusta, felicitari ca ai slabit ! Esti sigura ca nu e cu ochi ? Sa ai greturi dupa efort rimeaza cu bebe mik in burtik. (ai, nu scoate biciul)
Dainitin, eu nu mi-as lua supa din plic, mi-as lua o supa de verdeata facuta in casa cu mult marar sau cu ceva care miroase la fel de bine.
Sabina, sanatate ! sper sa-ti iasa miine analizele bune !
Tumpi, mai ai calamari ? Daca da, vin in vizita cu cel mijlociu. AM facut si noi duminica calamari "a la greque" si ne-am bucurat amindoi si am fost singurii din casa. Calamarii erau proaspeti si au trebui curatati de ochi, cerneala si pielitze si mai ales batuti.
Raport : 48,7, mai am un pic si gata. Nu fac sport ca nu am cind, am avut sotul plecat si nu m-au lasat copilasii o clipa pentru mine. De mincat maninc nitel haotic in timpul saptaminii : la micul dejun o cafe si o felie de ceva (chec, cozonac, piine prajita cu miere), ma prinz sandwich si fructe, seara salata verde cu ceva, putina brinza si fruct. Ma intreb daca e destul de echilibrat.
Mai apar eu.