Nou stil de viata (288)
Raspunsuri - Pagina 17
magghyc spune:
Neatza, fete dragi!
Raportam greutate - 77,7 kg.
Se pare ca ziua incepe bine pentru raport.
Mephala,
Pe pustoiaca mea o cheama Sarah. Si e o creatza incapatanata de 1 an jumate.
Zuzilici,
Sanatate!
Liris,
Eu folosesc mereu homeopate. Daca e gripa, da-i oscilo - 5 granule din ora in ora, cat e treaz (nu te lua dupa prospect, nu se ia un tub odata, e o greseala de traducere a lui Boiron).Daca nu e gripa, exista alte medicamente homeo mai indicate. Pt tuse f bun e Stodal, nu sirop, ci pastile.
Cateva indicatii soft pot sa iti dau, in rest nu ma bag fiindca homeopatia e o chestie de arta si risc sa o nimeresc pe langa.
Dar eu sunt fericita ca exista homeopati pediatri.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
CRISCOSTY spune:
Buna! Vin si eu repede cu raportul...74 kg
Tumpi, tu faci tae bo acasa? Ai dvd sau de pe ce faci? M-am uitat si eu aseara si am gasit ceva pe youtube si ma bate gandul sa incerc si eu...bine, ceva usor pentru inceput.
Sunt busy acum...vb de acasa.
tumpi spune:
Salutare, dau raportul si ma ascund, scuze colegele, gogosile si-au spus cuvantul, asadar 62,3
Cris,de pe youtube fac si eu, dupa metoda lui Billy Blanks, fiinca la sala asta se face si vreau inainte de a merge periodic sa ma antrenez ,fiinca dupa prima sedinta sunt cam teapana de spate.
Meniul de azi:
MD: un ou ochi in tigaie fara ulei,cateva bucatele de brie si juma de felie de paine + un pahar suc de portocale
Pauza de cafea
Pranz: o pulpa de rata la cuptor cu diverse mirodenii si fara pielita + o salata de andive cu rosii
Cina: salata de telina, citrice si boabe de rodii
ma duc sa ma ascund
Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
CRISCOSTY spune:
Hai ca m-am mai eliberat si am o mica pauza..
Tumpi, lasa ca e bine si asa, nu te mai ascunde Asa, pe tipul ala musculos l-am vazut eu aseara,uitasem cum il cheama cred ca ma apuc si eu asa catinel..
Cuscra, bravoo
Felicitari fetelor care au slabit
Meniul de azi:
- un ou fiert, o bucata de branza, o rosie si o cafea
- salata cu ton
- acasa am cerere de mamaliguta cu branza, asa ca asta pap si eu
Sport ca scriu diseara cat am reusit sa fac.
Sabina spune:
Anda, cred ca mananc prea mult...dar nu in sensul pe care il zici tu, ci din alt punct de vedere.
Nu am voie nicio activitate, deci la cum traiesc acum probabil ca ar trebui sa mananc 900 de calorii ca sa slabesc....ori eu ma invart intre 1300-1700.Asa ca zic merci ca nu am mai luat in greutate de rei saptamani.
Prednisonul e sinistru, stimuleaza insulina foarte mult.
Toata grasimea se aduna pe fata, spate si in partea superioara a corpului.
Am citit tone despre slabire pe corizon...e cam imposibila. Majoritatea s-au ingrasat de la 5 kg in plus. Eu am luat un kilo fata de ziua internarii, dar 2 jumate fata de ziua externarii.Acuma scad doza...dar au reaparut ametelile :(
maine merg la hemograma, sper sa fie bine....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
hcclara spune:
am trecut sa va asalut, trebuie sa merg la scoala dupa Marc si colegul lui mai putin.
E un frig afara, si m-a pus nu stiu cine sa ma imbrac in fustitza scurta si mi-a inghetat ...asa imi trebuie. si aluneca nevoi mare, am vrut sa merg la cumparaturi dar mi-e groaza sa dezghet geamurile.
Va pun poze cand le primesc de la socrelu, a zis ca mi le pune pe cd si apoi va arat cateva. sunt inchisa de data asta, ca o castana.
Am de ieri o batatura in talpa si ma doare de mor, n-am avut in viata mea si m-am procopsit acum cu una. mi-a dat prietena mea o crema pt asa ceva.
Sabinelutin pumnii sa vii cu vesti bune maine!
Anca e tare dulce Mariuca! da nu ai mai zis nimica de testul ala, cum a iesit pana la urma?
Danitin la multi ani mamei tale!
Am vazut sambata la tv ce frig e la voi, la noi sunt cam -3 si inghetam, daramite la -20!
va trimit o imbratisare la toate, as mai sta cu voi dar trebuie sa ma pregatesc sa iau copii.
Bianca-Elena spune:
Buna,m-am inscris si eu pe acest sit destul de interesant si sper sa impartasim pareri mai ales ca sunt la prima sarcina si imi e frica de mor.La capitolul greutate nu am dus-o niciodata rau,am 1,60 si oscilez intotdeauna intre 50-52 de kg,mananc fpoarte multe dulciuri la care din cate am auzit va trebui sa mai renunt.Imi imaginez ca o sa pun in jur de 20 de kg dar asta nu conteaza foarte mult important e sa fie bebe sanatos.Sunt insarcinata in 4 saptamani,nu am simtome accentuate pana acum,doar ca ma dor sanii.
carina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina Anda, cred ca mananc prea mult...dar nu in sensul pe care il zici tu, ci din alt punct de vedere. Nu am voie nicio activitate, deci la cum traiesc acum probabil ca ar trebui sa mananc 900 de calorii ca sa slabesc....ori eu ma invart intre 1300-1700.Asa ca zic merci ca nu am mai luat in greutate de rei saptamani. Prednisonul e sinistru, stimuleaza insulina foarte mult. Toata grasimea se aduna pe fata, spate si in partea superioara a corpului. Am citit tone despre slabire pe corizon...e cam imposibila. Majoritatea s-au ingrasat de la 5 kg in plus. Eu am luat un kilo fata de ziua internarii, dar 2 jumate fata de ziua externarii.Acuma scad doza...dar au reaparut ametelile :( maine merg la hemograma, sper sa fie bine.... Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Da, asa e destul de frustrant. Prednisonul e singura solutie? Cat timp mai ai de facut tratament?
Si ca sa vezi ca viata nu-i dreapta: la un moment dat se hotarase al meu sa merga la medic sa il ajute sa se ingraje. Si i-a dat ceva tratament care printre altele cuprindea si prednison. Nici nu a slabit nici nu s-a ingrasat oricat ar fi mancat, in schimb era permanent obosit si morocanos.
De An-k nu mai stiti nimic? Se apucase serios de treaba si apoi a disparut.
Mag: nici eu nu am stare , dar zapada si frigul ma paralizeaza .
Marilena:
Felicitari pentru progresul din saptamana asta tuturor martisoarelor,
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
Sabina spune:
da, iti da niste stari de nervi prednisonu asta.
de fapt, la modu practic, nici eu nu m-am ingrasat, ci este o retentie de apa extrem de evidenta. Dar sunt convinsa ca asta e strict din cauza ca mananc corect, daca bagam paine(fara sare ), luam si eu in greutate mult mai mult.
vestea buna e ca s-a diminuat celulita de pe picioare
Claudia, si eu vreau vad pozele;)
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
gusta spune:
Gata si bicicleta si am descoperit ca dupa ce fac efort am stari de voma innebunitoare cred ca fac prea mult efort sau ceva numai merge cum trebuie.Dar tot nu ma las am sa dau la rate si asta e.
Anda am vazut si eu puiul mic si e super.
Sabina multa sanatate.
Colege felicitari si tot inainte asa.
Felicitari si la fetele care au slabit.
Anda tu cand ai slabit ai dat si la picioare ca eu acolo am buba mare.
Ma duc sa ma intind pe jos si revin
Marilena si Mara Augusta