Nou stil de viata (288)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

O zi si-o saptamana minunate!

Carina, Mik, Dordia, Tumpi si Crys

www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza

Imi e mai bine asa ca azi tot un pic de regim am sa tin.

Tzuni sunt suparel ca pe mine nu ma pupi.

Acuma o intrebare cat de rau pot face fructele mancate seara?

O saptamana cat mai buna.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Neatza,
Raportul nu era marti?
Eu am fost la munte in weekend, unde m-am dat cu sania cu kinderii (prima oara dupa 10 ani, am fost o curajoasa). A fost f frumos si extrem de frig.
Zuzilici,
Merci pt legile.secretele unei diete de success. Vanzatoarea nu am ucis-o fiindca avea dreptate – nu avea nimik in magazin marimea mea(am verificat).

Criscosty,Dordia,
Merci de urarile de revenire

Tumpi,
Am vazut ce mesaj ti-ai pus "nu sunt ceea ce par"
Mi se pare super tare, si eu am acceasi senzatie, imi dau seama ca daca imi fac codite si ies pe afara sa ma bulgaresc acuma o sa sochez cartierul, dar sincer asa imi vine sa fac. Na, dupa cum spuneam, eu-s mai copilaroasa de fel.
Sper sa ma maturizez si eu pe la 40 plus.

O zi frumoasa sa aveti.

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Salutare fete cu stil.

Eu incep prin am -mi da palme ca ieri am facut gogosi ca a vrut al meu si am facut mai multe ca am dus si la niste amici si am mancat si eu vreo 5, bine 5 gogosi d-ale mele inseama cam 2 gogosi normal, dar tot am mancar si simt ca tot ce am dat jos s-a pus la loc, aseara ma simteam ca un butoti.
Asa ca azi tb sa rezist mai mult de 20 de min de TaeBo.

Tzuni.

Marilena, nu-s cat rau iti pot face seara,depinde zic eu si de fiecare cum digera.

Meg, ca si tine ma simt si eu.Chiar ieri aveam codite facute si asa am iesit in vizita.Ma simt bine asa cum imi dicteaza inima nu varsta.

Am vazut si eu aseara "Julie&Julia" interesant, dar ca si poveste nu pot spune ca e ceva extraordinar.M-am uitat si dupa cartea Juliei Child,dar asa cum spune cineva, gateste cu mult unt , bucataria de astazi e mult diferita fata de acum 50 de ani.

Meniu de azi:

MD: muslli cu iaurt, 1 LC1 + un shake de banane(aveam 3 banane micute care incepusera sa se inegreasca putin,desi erau inca tari si am zis ca n-am mai baut de mult shake)
Pauza de cafea

Pranz:supa crema de broccoli si conopida
Cina: mozzarela cu rosii si busuioc

O zi buna

revin....

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,
Vreau sa vina vara si imi dezmortesc oaseleeeeeeee. Frigul asta ma termina, nici nu mai gandesc cum trebuie..
Tzuni: sa ai o zi minunata.
Tumpi: te-am intrebat ce e LC1 ce il tot mananci tu dimineata?
Criss: felicitari pentru sport. Incet incet o sa iti recapeti rezistenta, vointa sa ai.
Diana si Vio: felicitari si voua pentru mersul la sala. E foarte importanta miscarea pentru rezultate pe termen lung.
Zuzi: ce mai faci? Cum te mai simti?
Claudita: pune si tu o poza vopsita. Ar trebui si eu sa pun ca m-am tuns inainte de Craciun scurt scurt
Marilena: importanta nu e greutatea neaparat ci evolutia. Asa ca fruntea sus si tine-te de treaba.
Roxa boxa:
Ruxi: esti bine, da?
Happy: cum a fost weekendul?
Magg: eu te admir pentru mersul la sanius. Eu nu pot. Nu imi place zapada nici sa ma omori si Carina tot ma bazaie sa iesim in curte sa o plimb cu sania si sa facem om de zapada . Asa-i ca nu-s o mama rea ca nu ies? Dar e peste puterile mele sa infrunt frigul....
Sabina: eu cred ca la tine problema e cantitatea si nu ce anume mananci, iar cantitatea se face din frecventa crescuta cu care mananci/rontai.
Va pup pe toate si poate revin mai tarziu,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salut!

Am vazut si eu ca ziua de raport este marti, dar eu obisnuiesc sa ma cantaresc la fiecare sfarsit de saptamana si bucuria a fost prea mare ca sa nu zic nimic. Asa ca o sa mai zic odata marti la ce rezultat am ajuns....

CRISCOSTY , multumesc de felicitari. Imi prin bine, stimuleaza ambitia.

Astazi am rezistat 30 de minute de exercitii. Iat meniu-ul arata cam asa:

- mic dejun: panie integrala prajita cu file de somon + suc de mere proaspat stors+ cafea fara zahar

- pranz: supa de pui slaba + piept de pui la gratar cu salata verde.

- la cina o sa fautez putin, ca mi-a ramas niste salata de boeuf din weekend si mi-am luat o portie mica, la caserola, la serviciu ... dar portia e mica si o sa cinez inainte de ora 20.00. Intre mese am mancat un mar si am baut apa si ceai verde cat apuc de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Anda, scuze ca nu am observat cand ai intrebat. uite ce este www.lc1.de/fileadmin/img/detailansicht_drink_pur.png" target="_blank">LC1.
Mie imi place foarte mult,defapt imi plac lactatele foarte mult si cred ca se observa din meniul meu ca am cam in fiecare zi, iaurt sau branzeturi.

Anca, acum am obs si eu ca ai dat raportul azi.Hai fetele sa nu o bulversam pe serifa, sa fim ordonate si sa respectam data de raport.

Observ in schimb ca in afara de mine, Cris si Marilena nimeni nu prea mai scrie meniul, de ce oare?

Azi am zis pas carnii, adevarul e ca nu-s nici cine stie ce carnivora, eu ma simt bine si fara ea.Ieri mi-am facut niste pulpa de vita inabusita la oala minune cu vinete pe gratar unse cu un amestec de usturoi,ulei de masline, otet balsamic si patrunjel, un deliciu.

Azi am mai bagat in meniu la pranz in loc de supa de broccoli nuste rizzotto cu spanac ca mai aveam putin si nu era nici supa gata.

Adevarul e ca pt mine lunea este o zi criminala, n-am chef de nimic.

Asa ca meniul va fi asa:

MD: mussli cu iaurt, LC1, shake de banane
Pauza de cafea
Pranz: rizzotto cu spanac
Cina:Supa de broccoli si conopida.

In rest ceai si apa cat cuprinde

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eram si eu bucuroasa ca lunea ma cantaresc,dar hai ca de acum incolo respect ziua
Avem si noi cateva poze de aici incolo http://family.webshots.com/photo/2440231170101626593TKqqQd si 2 filmulete
http://good-times.webshots.com/video/3021044300101626593QwYTHV

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Anda nu esti singura care vrea vara,eu vreau sa treaca iarna si gata.Eu sunt multumita cum evoluez si ca am vointa sa nu ma bag in dulciuri si ca blugi nu ma mai strang si stau normali pe mine.

Maine eu dau raport mai tarziu ca dimineata plec devreme si vin dupa 12 asa ca nu va suparati pe mine.

Ma duc si mai revin.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput