Nou stil de viata (288)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare! M-am cantarit ieri si am constatat cu bucurie ca am ajuns la 81. Deci, 2 kg s-au dus din portia de pe ianuarie, ma gandesc ca intr-o saptamana, daca ma ambitionez, il dau jos si pe asta care a mai ramas.

Vorbesc eu de ambitie, dar ieri a fost ziua mamei mele care ne-a invitat la restaurant si acolo cchiar n-am rezistat la ce bunataturi erau in lisa de bucate, asa ca am cam sarit calul.

Oricum, de luni ma apuc de exerciti, ca de alergat nu cred sa pot, e cam frig si aluneca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Ziua buna!

Carmen chiar ma gandeam la tine..
Dordia, eu stau pe langa Real din Vitan ,dar din pacate inca nu ma pot apuca de sala..trebuie sa las macar un an de la operatie si anul il implinesc in martie. Poate atunci...unde va duceti la sala? La MC platesc 10 lei meniu si 10 lei taxa de participare...noi avem vreo 10-15 copii, asa ca ne duce ceva.
Delia, asa este...perseverenta. Oricum cand numai pot ma opresc...chirurgul radea de mine la telefon, a zis ca vreau sa ma inscriu la vreu maraton, ceva? Sa nu-mi dea prin cap si mi-a repetat de o nu stiu cate ori...fara sala, acasa este altceva, cateva exercitii usoare, sa nu sufere prea mult ficatul. Asta este...
Danitin, felicitari pentru kg. in minus

Colegutele mele ce fac?

Ma duc sa bag niste peste la cuptor si sa calc cateva rufe...O duminica placuta

Rosioare martisoare, cel-dintai invingatoare

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna dimineata stilate

Poftiti la , ceaiuri, si unmic dejun sanatos.

Eu abia imi tin ochii deschisi, as mai fi dormit,da m-a trezit si aveam impresia cand m-am uitat la ceas ca e 7.M-am dus sa-i dau sa manance si sa ridic transperantele si cand colo era 10 ceasul.

Azi n-am chef de nimic, vremea e posomorata, abia astept sa vina primavara sa ma pot plimba cu bicicleta, sa ies, sa circul mai mlt.

Carmen si ti-ai luat cismulite?

Marilena, cum mai esti?

Tzunele, ai gasit plantuze?

Claudia, asteptam poze cu noua culoare de par.

Cris, las ca uite azi 7 minute, maine 10 si asa iti revii.

Si cum nu am scris meniul de ieri scriu acum

MD: salata de fructe cu ananas, mango si portocala, LC1, cafea
Pranz:rulada din omleta
Cina:peste la cuptor cu turn de rizzoto cu blue cheese si palarie de spanac

In rest am mai mancat un sfert de pomelo, vreo 5 migdale si ceaiuri si apa la greu.PLus premiera, cele 20 de min de TaeBo.

Ma retrag sa pregatesc micul dejun c apoate intre timp se trezeste si al meu.

O duminica frumoasa va doresc.

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna.

Imi e mai binisor dar tot mai tremura stomacul cred ca de maine o sa fie mai bine.Aseara am papat salata de peste.

Meniu de azi
cafea cu lapte si o portocala
niste creveti si fructe
peste la gratar cu sos de rosii si cimbru.

Ceai si apa.Sport nu fac nici azi.

Carmen multumesc mult pentru schimbare.

Claudia stiu ca ar trebui sa pap cat mai uscat dar ma feresc de fainoase sa vad daca nu trece azi de tot luni pesmet scrie pe mine.

Cuscra si Tumpi hai ca se poate .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Vin si eu cu meniul de azi:
- cereale cu lapte
- peste cu legume facute in vas roman..bun tare
- un mar si o mandarina
- o felie graham cu salata vinete si o rosie
- ceai de soc cu lamaie

Si facui si 9 minute de bicicleta si 10 abdomene

Cuscra, Tumpi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetele!

Cryscosty Pai stai destul de aproape daca ai masinutza si conduci....Adica sala unde mergem noi este la Titan, Vis-a-vis de biserica de lemn din IOR. Deci...poti ajunge cu tramvaiul 19 sau 23...sau cu 311 Autobuzul, sau cu auto din dotare. DAr ce operatie ai facut? DAca e vb de cezariana....pai nu cred sa se intample nik cu o luna inainte....Iar daca chiar iti e frica...poti face ceva exercitii mai usoare pt inceput. Oricum...te hotarasti si ne anunti.

Acum va poop ca merg sa iau laptele pentru pitici....

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Dordia, stiu unde este, este aproape de mine. Cezariana am avut, dar acum 6 ani In martie 2009 mi-au extirpat colecistul si nu am voie efort, decat f.putin. Tinand cont ca nu rezist mult nici pe bicicleta..5-10 minute, voi astepta martie-aprilie pana voi putea face efort intens. Daca va mai duceti atunci, sigur voi merge cu voi...merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

seara buna doamnelor!!
am si eu o intrebare. ptr cine foloseste.
de cite ori pe zi am voie sa-i dau lui Robert cu violet de gentiana?
multam frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Cryscosty Sper sa ne tinem de sala si sa mergem impreuna in mar-aprilie...
Liris imi pare rau dar nu am folosit niciodata!

VA poop si noapte buna! Eu mai bantui pe aici pt ca Stefan are ceva in funduletz si nu poate adormi....nici acum nu a adormit si e la nani de la 10.20. Dar, sper sa adoarma curand ca sa ma pot duce si eu la nani!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Trec sa va urez p sāptamina excelenta la toate. Fara abateri si fara momente de desperare.

Eu sunt OK, de cind lucrez nu am slabit decit un kg la inceput.
Acum e ciudat rau caci am inceput cursurile, cind ies din curs e ora mesei, eu sunt insa incordata si fara pofta de mincare. Asa ca nu maninc mai nimic si compensez seara. Care se transforma fix in grasime plasata in parti strategice.

Pe curind, frumuseti !

Mik.
stiri

Mergi la inceput