Nou stil de viata (288)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Eu sunt in zona.

Am o lene ,cu stomacul e mai bine dar tot nu in totalitate.Dar sper sa treaca .

Meniu
Cafea cu lapte
bucatele de peste cu un mar sper sa ramana la locul lor
si daca e asa am sa pap diseara o salata .As vrea un peste la gratar cu sos de rosii si cimbru dar sa vedem cum imi este peste 1 ora.

Ceai si apa sport inca nu stiu

La noi ploua si e urat asa ca in casuca de acuma.

Ma duc la rufe ca am si eu de intins si sa mai pun o masina.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Delia, bafta la examen maine.

Marilena, sanatate.

Sabina merci, acum ma uit si eu.

Tocmai ce am terminat 20 de min de Tae Bo exercitii cu Billy Blanks si abia imi trag sufletul.Am zis ca ar fi bine inainte sa ma duc la sala sa fac acasa sa am putina conditie fizica.

Ma duc sa ma uit la patinaj pana vine al meu.Mai revin, sper....

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

M-am uitat si eu la patinaj...ce-mi place...

Delia, bine ca nu ai fost...bafta maine la examen
Cuscra sa-ti treaca stomacul.

Meniul de azi:
- un iaurt cu cereale, o cafea
- un bol de ciorbita de pui
- o bucata mica de placinta cu mere si un pahar lapte
- o salata cu de toate
- ceai de soc cu lamaie

Acum ma bag la bicicleta sa vad cat rezist...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

salut! ce faceti?
Happy sper ca ai fost la club si acum te refaci, da?
Carmen ce faci? baietii ce mai fac? sunt bine, sanatosi?
Marilena multa sanatate!
Crys la mc do ai platit si ceva chirie sau numai meniurile copiilor? si cam cat puteti ramane acolo? (trebuie sa ma interesez si eu ce fac cu ziua lui Luca, sincer asa n-am nici un chef de tambalau acasa iar anul trecut am fost la o sala de distractii).

cine mai vorbeste cu Made sa-i transmita si de la mine multe salutari, sa se insanatoseasca repede si ea si Rolli.
Miha
Tumpi si eu am facut spanac cu peste azi!

ma duc sa ma spal ca sunt cu vopseaua in cap, si ma duc apoi si eu sa ma ocup putintel de mine.

si seara placuta!

Mergi la inceput

Am rezistat 7 minute pe bici azi..e ceva Vai ce ma bucur pentru 7 minute, cand inainte faceam si o ora

Clau, la MC platesti si o taxa de participare de copil, ca valoare este aceeasi ca si meniul. Am comandat si 2 torturi si 2 sampanii si stam 1 ora jumate. M-a zapacit Dany, numai de asta imi vorbeste. Ce culoare te-ai vopsit?
Tzuni, ai gasit ce cautai?

Ma bag la un rumy cu baietii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Crys am inteles! culoarea era cupru stralucitor, dar e cam inchis. eu as fi vrut sa fie ca morcovul, sper sa imi placa mai mult maine la luminia zilei. bravo pt pedalat!
Delia bafta maine! tin pumnii da nu-mi fac probleme ca te stiu fata silitoare.
Marilena da trebuie sa tii putin regim acum, manaca mai mult uscaciuni, ceai menta, banana, orez. Mara e bine?

Mergi la inceput

Clau, ti se pare inchis acum ca este ud, sper sa fie pe gustul tau cand se usuca.

Acum chiar ca plec

Rosioare martisoare, cel-dintai invingatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salut, imi beau antiadiposul cu voi, .

La multi ani cu sanatate, Andre_ea!

Tumpi, scuze ca n-am fost pe faza, am avut o zi incarcata rau, mi-am cautat o pereche de ghete, ceva cu talpa mai grosuta, ca in cizme inghet. Si n-am gasit...
Suntem bine cu totii, multumim de intrebare, .

Zuzi, m-am uitat si io pe link-urile puse de tine, le gasesc interesante. Multumesc, .

Delia, bafta la examen, .

Clau, cred ca te-ai obisnuit cu noi si banuiesti ca asteptam sa te vedem morcoveata.

Made, multa sanatate, ai grija de tine, .

Gusta, modific acum in lista, nu mai sta incordata, .

nb tuturor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, , chiar ma intrebam ce-o fi cu tine de n-ai mai venit pe la noi. Ma bucur ca esti bine.
Ca tot veni vorba de lista, cred ca Vikinga ar trebui scoasa de la "gravidute".

Crys, cu putina perseverenta vei ajunge iar la o ora de . Important e sa nu te lasi pagubasa.

V-am pupat, ma duc si eu la

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor,...

Am terminat si eu treaba pe ziua de azi...asa ca am intrat sa vad ce ma spuneti.

Zuzi Merci mult pt site... Nu e problema ca stiu engleza...si ma descurc.

Magghyc Bine ai venit si spor la slabit!

Cryscosty da noi mergem impreuna si e tare ok, ca tragem una de cealalta...si e bine. Am fost si ieri si am facut brate...si e ok, nu am mare febra...dar ma dor pe ici pe colo. Tu pe unde locuiesti? poate stai prin zona si mergi si tu cu noi....

HCClara si eu i-am facut ziua lui Stef la MC si se platesc doar meniurile...adica o anume taxa de copil, tortul separa...dar pe noi la 5 copilasi ne-a costat cu totul 175 ron. Consumatia adultilor se achita separat, iar daca sunt mai mult de 5 copii...pretul e mai mare.Durata Petrecerii este 1 ora si jumatate. Daca vrei 3 ore...cred ca se poate dar probabil se achita ceva in plus.

Meph, Delidana, Tzuni, Gusta,Tumpi...si celelalte fete...Va Iar Azuriilor...sper ca va tineti de treaba...ca de nu...va mananc cu fulgi cu tot

Noapte buna!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput