Nou stil de viata (288)
Raspunsuri - Pagina 12
Zuzilici spune:
Happy e grea situatia economica de-acum ... si ne loveste pe toti din pacate. Felicitari ca nu te-ai afundat in mancare cand ti-a fost "greu". Cat despre munca iti doresc bafta multa si sper sa faci cat mai multi contractori zambareti. As fi zis fericiti dar sa nu se interpreteze altfel.
Ei acum pe partea sentimentala, despre bar, eu zic sa mergi ca doar o-i avea si tu un "foc" la inimioara care trebuie stins, nu? E-adevarat ca o seara cu fetele poate fi mai de calitate asa ca it's up to you!. "Mama Mia" l-am vazut deja, dar mi-ar place sa vad "Julie & Julia". Nu-mi "arunci" si mie o copie?
Si daca tot am citit, sincer iti spun ca n-am stiu pana acum de afectiunea precizata de tine. Dar dupa ce m-am informat, tare o suspectez si eu pe Bella de-asa ceva. Incercam ieri sa facem exercitii cu litera b si numai pe d il vedea. Sper sa ma insel. Dar acum ca stiu despre ce-i vorba am sa fiu mai atenta cu ea sa vad daca am motive s-o suspectez de dyslexie. Tu cand ti-ai dat seama de problema? Pe la ce varsta?
Succes azi la chinez si-o seara buna iti doresc (indiferent unde-o petreci).
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
tumpi spune:
Mihaela, cand mai vb cu Mada, transmitei numai bine din partea noastra si ca ne gandim la ea.
Mag, ai fost haioasa, unerori si eu ma gandesc cati ani am,fiinca sincer am ramas undeva cam tot pe la 28 ca si tine.In afara de kg in plus, ma simt inca o pustoaica, desi as vrea ca la 18 ani sa fi avut mintea de acum, as fi evitat multe probleme.
Happy, lasa filmele, ca nu pleaca nicaieri, du-te la pompieri.
Zuzi, misto cele 10 secrete, mare adevar graiesc, cred ca mi le scot si eu si mi le fac afis.
Marilena, unde esti?sper ca nu te-ai infometat, las ca ti-am spus pleaca ele kg si tu esti o tipa ambitioasa.
Tzuica, haide o vorbuta mica.Ce mai face Meri, pe cine a mai pus sa se descalte la usa?
Roxa, ai venit , ai zis ca vrei la concurs si nu ai mai aparut
Carmen, hai ca azi e vineri, nu e scoala maine, o vorbuta si tu.
Gabi , n-am itat ca ai zis ca pui poze.
Carina?
Cris si mie imi place sloganul, ma face si mai ambitioasa, iar rosu este culoarea mea preferata
Usurel, usurel iti revi tu si cu miscarea. micului matematician.
Eu si azi am fost cuminte.Fiinca mi-a fost arhisuficient gulasul n-am mai mancat salata de fructe, doar vreo 5 migdale.In schimb bag la ceai en-gros.Si ce-mi place ca pot bea f bine ceaiul verde.Noroc ca inc amai am vreo 300´-400 gr de ceai verde din ala bun.
Cris, unde e patinajul, e ce post ca vreau sa ma uit si eu.
Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gusta spune:
Se vede ca supararea nu e de mine.Azi am facut o indigestie urata de la un sfert de par pe care nu l-am curatat am dat tot afara din mine si acum pe seara am reusit sa pap un pic de iaurt si niste lapte cald ca imi era frig.
Cuscra cu sportul la fel am patit si eu .Cate un pic si perseverenta.
Va pup supararea imi va trece cu timpul dar asta e.
Carmen te rog sa ma treci cu 64 chiar daca 64 aveam azi nu conteaza si acuma vreau sa dau jos 4 kg .
Pup toate fetele ma duc sa bag un dus oparit si sa ma bag in pat ca bine inca nu imi este.
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
'Neata! Poftiti la sau ceai. Aseara mi-a picat netul si in pat mi-am dat seama ca nu i-am zis La multi ani Adreei..batranetea
Asa ca...la multi ani Andreea, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Cuscra, Tumpi
Ma duc sa pregatesc micul dejun...vb. mai tarziu. O zi buna sa aveti!
Tzuni spune:
O zi frumoasa, fetelor!
www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME
Tzuni spune:
Cine-mi spune unde pot gasi in Bucuresti flori ornamentale, mari, de-alea in ghiveci? Am vazut ceva la Bricostore, dar nu m-au incantat prea mult.
www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME
tumpi spune:
Buna ziua fete stilate?Ce faceti, unde ati disparut cu toate in frigider ori , sau poate la pt haine cu cateva nr mai mici?
Tzuni, noi suntem aici alaturi de tine, fruntea sus ca daca nu.Esti o fata tanara si frumoasa, asa cum ii ziceam si Violetei nu mai fi pesimista, ca nu e bine.
Vorbeam acum o luna cu o prietena de surorii mele care tocmai facuse 40 de ani si se vaita ca e singura.Iti zic si tie ce i-am spus si ei.
Ai un copil, dragostea lui face multe, un barbat mai gasesti,dar dragostea copilului tau nu.Asa ca bucura-te de Meri si zambetul ei frumos, de ghidusiile ei, ca atunci cand va veni vremea cineva iti va sta alaturi, trebuie doar sa crezi si sa nu te lasi prada deziluziilor.
Marilena, cum te mai simti, ti.a mai trecut indigestia?
La noi e o vreme ciudata,asa ca mi-am inceput ziua cu un relax in cada, masaje si masti.Acum vreau sa-mi fac manichiura si apoi sa vad ce fac de mancare, fiind we meniul mi-l fac altfel ca sa mananc impreuna cu al meu.Sa vad ce mananc pt pranz ca pt seara cand se intoarce al meu de la training vreau sa fac peste la cuptor cu orez si spanac.
Un we relaxant va doresc.
Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
CRISCOSTY spune:
Tzuni, incearca la serele de la Romstal din spatele spitalului Sf. Ioan. Eu de acolo imi luam flori si acolo am vazut si ce vrei tu.
Tumpi, frumos program ai azi..Aseara nu ti-am mai raspuns, patinajul este pe tvr2, astept si in seara asta..
Cuscra, cum esti azi?
Ma duc sa intind rufe..revin mai tarzior cu meniul.
Delidana spune:
Salutare,
Crys, n-am fost la Universitate ieri insa cu o zi inainte am trecut pe acolo si erau pompieri... Bine ca n-a patit nimeni nimic grav...
Gusta,
Ma duc sa mai rasfoiesc o carte, miine am examen...
Weekend frumos tuturor!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Sabina spune:
oh, imi p[are rau cu Made...vreau si eu nr ei din nou, ca l-am pierdut inexplicabil cand am trecut la telefonul nou.
Patinaj e acum, pe tvr2, finala fete.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo