Fiv in Ungaria 87
Raspunsuri - Pagina 3
samira33 spune:
mirela...la ora asta ce???sa mancam cartofi prajiti??? sau sa facem om de zapada???
raspunsu e da la ambele
adria42 spune:
Laura, sunt un pic (sau un pic mai mult) ingrijorata pt, ca nu am simptome de sarcina: nu mi s-au intarit sanii si nu ma dor, nu imi vine sa dorm mai mult ci din contra am insomnii,nu ma simt obosita, am numai un pic de greata dar avand o gastrita mai veche, presupun ca s-a activat din cauza medicamentelor. Maine e ziua cea mare, fac betaHCG si pe urma vedem ce facem mai departe.
Irina, bafta multa, sa auzim vesti bune!
KiraClara ce mai faci?
mami_vreau spune:
Dia_na la asta ma gandeam si eu... ca FSH-ul e mare si la fel si estradiolul... Unitatea de masura la estradiol e pg/ml si intervalul de referinta pe care l-am scris e pentru faza foliculara...
Citat: | ||
citat din mesajul lui dia_na mami_vreau, mie mi se pare doar ca FSH-ul e un pic mare, dar nu peste limita; te va lamuri AMH pt ca AMH scade inainte sa apuce FSH sa creasca; la estradiol cred ca eu am alta scala, parca altfel arata valorile de referinta tinem pumnii sa fie totul okay
|
Laura
mami_vreau spune:
adria iti tinem pumnii pentru azi!!! cum afli, sa ne dai si noua de stire ca sa scoatem majoretele!
Citat: |
citat din mesajul lui adria42 Laura, sunt un pic (sau un pic mai mult) ingrijorata pt, ca nu am simptome de sarcina: nu mi s-au intarit sanii si nu ma dor, nu imi vine sa dorm mai mult ci din contra am insomnii,nu ma simt obosita, am numai un pic de greata dar avand o gastrita mai veche, presupun ca s-a activat din cauza medicamentelor. Maine e ziua cea mare, fac betaHCG si pe urma vedem ce facem mai departe. |
Laura
mami_vreau spune:
drign iti tin pumnii!!!
elenada multi -ici piticilor!!! si tie bineinteles!
samira si eu am facut un om de zapada in curte la runda trecuta de inzepezire a iesit super!!! sa faci poze ca sa il vedem si noi! apropo... si eu tot noaptea l-am facut!
Laura
mirela2 spune:
din ciclul aventuri din epoca de piatra: daca voi ati facut oameni de zapada, noi la 7 jumatate dezapezeam masina si ca sa fie treaba treaba, reusim noi s so scoatem din parcare si dupa 50m ramanem in mijlocul strazii.
¨norocul¨ nostru ca eram pe straduta nu pe vreo artera circulata, si asta pt ca un vecin de la o casa a dat zapada in mijlocul strazii formandu se un ditai nametele.
dupa ce ne am chinuit zadarnic s o urnim din loc a trebui sa ne suflecam manecile si dai si pune lantul la o roata.
am rezolvat pana la urma, am facut miscare
mami_vreau spune:
mai da' sunt culmea astia care se gasesc sa "dezapeseasca" si arunca cu zapada FIX in mijlocul strazii... si eu am vazut astazi o gramada de astfel de specimene!!!
mirela bine ca ati reusit sa iesiti dn incurcatura! si noi umblam cu lopata si cu nisip dupa noi!
Laura
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_vreau mai da' sunt culmea astia care se gasesc sa "dezapeseasca" si arunca cu zapada FIX in mijlocul strazii... si eu am vazut astazi o gramada de astfel de specimene!!! mirela bine ca ati reusit sa iesiti dn incurcatura! si noi umblam cu lopata si cu nisip dupa noi! Laura |
deh, ca n jungla, noroc ca am putut pune un lant, asa cum ne am priceput amandoi, dar iti imaginezi, chinuiala sa dai roata jos, apoi s o punem la loc, tavaleala in zapada, ca n filmele de la cascadorii rasului.