Fiv in Ungaria 87

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

adria42 si eu m-am ingrasat de la 54 la 60 asa in citeva luni cu acelasi regim de mincare dinainte; de cind iau insa tratament am ramas constanta la 59-60

daca tiroida iti fugareste fshul s-ar putea dupa ce o stabilizezi sa iti revina la normal; daca faci si amh ai avea o confirmare daca e rezerva ovariana sau nu

inca o chestie: mie TSHul mi-e mult mai mic in faza luteala si in z3-4 e mai mare, nu stiu de ce ca n-ar trebui sa depinda de atitea, dar cred ca acolo se leaga mai multe decit inteleg eu

pt hipotiroidismul subclinic care inseamna ca FT4 si restul sunt in limite normale si TSH-ul e pina in 5, majoritatea medicilor nu dau tratament, cu exceptia cind vrei sa faci copil sau esti suspecta de infertilitate

Citat:
citat din mesajul lui adria42

Diana, multumesc pt mesaj am sa mai repet TSH luna viitoare. Era normal in oct.2009. Si eu m-am gandit la tiroida pt ca am luat in greutate 7 kg in ultimul an, dar poate fi si de la tratamentele hormonale si de la mesele copioase seara (in timpul zil;ei nu prea am timp sa mananc}.Pupici!

Mergi la inceput

adria42 poti te rog sa imi spui cit ai platit pentru tratamentul medical - eu merg peste 2 saptamini la consult si daca primesc schema de tratament trebuie sa cumpar si medicamentele - sa stiu cam cit ar fi, sa fim pregatiti

ati platit cash sau cu cardul? si daca merge cu cardul la ce farmacie?

de asemenea ma intereseaza daca ai primit si gentuta frigorifica pt gonal

multumesc anticipat

ps am gasit un post salvat mai demult ca la irema in valencia se face cu donor de ovocit si costa 7000 euro cu medicatia inclusa site-ul este http://www.irema.org

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Diana, multumesc inca odata pt tot!
Eu am cumparat medicamentele de la o farmacie de pe Alkotas ut nr.1, se numeste Deli Gyogyszertar si se poate plati direct cu cardul (noi asa am platit). Farmacia e bine aprovizionata, mi-a recomandat-o si dr.K. AM dat prima data 347.000 forinti pe Gonal si Menopur, apoi 18.966 Ft pe Ovitrelle si pe Cetrotide nu mai stiu cat am dat. NU mai stiu exact pt ca unele chitante le-a aruncat sotul meu, dar cred ca tratamentul m-a costat in jur de 1800 euro, dat fiind si dozele mari de medicamente.
Nu mi-a dat geanta frigorifica pt Gonal, dar cred ca daca se mentine vremea asta geroasa nu e nici o problema, in portbagaj e destul de frig.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

gagici, hop si eu

deci.....ovare usor polichistice, endo de 7, la fel ca luni, ovare uros polichistice, drept pentru care s a trecut la doza dubla de merional, ca sa le fortam sa cresca mari si grase si ca sa le punctionam, prin urmare punctie si ce gasim fertilizam si iaca FIV2, daca avem embrioni buni, cred ca nu mai decongelam, daca nu.......
mi a scos estrofemul ca cica nu are efect la mine, dat fiind si valoarea de 7 care s a pastrat toata saptamana, mergem inainte.
aglomeratie ca la balamuc in clinica....
o sa fie bine, pe al meu l a incantat variata asta

pupi fetele mele dragi

clara, legat de intrebarea cu cati embrio sa transferi, daca ar fi cazul meu, al meu i ar vrea pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

fetele, am rezultatele.bagati opinii:
FSH-8,84miu/ml, lh=4,35 miu/ml, Tsh=2,1074micrpiu/ml, T3=3,03pg/ml, T4=0,98ng/dl, anti-tpo=2,7, E2=37pg/ml. E2 putin peste limita minima, iar fsh la limita maxima de normalitate. OF

nu am putut azi sa imi ia si pt amh, ca cica numa luni-vineri dimineata. mai fetelor, tre sa fiu nemancata pt AMH? se ia diferit sange? ca nu'sh ce balmajea tanti aia p-acolo.
luni merg sa il fac si p-asta.

asa, ia ziceti voi, valorile sunt la fel ca before fiv1.
care aveti amh mic, dia_na, mami_vreau, cat v-a iesit fsh?

no 2: mi-a iesit la secretii o candida. asta inseamna ca daca fac tratamentul pt ea, nu pot sa incep AC? ca stiam ca pt candida iei antibiotice, care anuleaza treaba de inhibare a AC. of! da scap eu si de asta. hai, ziceti de relatia fsh-amh!

mirela, baga tare!clara, maine zicem rigaciune pt tine!
va pupi pe toate raspunzacioasele!

Mergi la inceput

multumesc mult, adria42, mi-am notat in telefon

noi mergem cu trenul, dar am cumparat o cutiuta frigorifica izolata pt suc de 2l in care incap cred si medicamentele si pastilele alea de racire, ca e destul de lata si capacul iese cu totul - e okay si nu e grea; sper sa fie okay ca sa le pastreze in regula pe tren
de data asta nu mergem cu masina, mai vedem la primavara
mai am si eu 2 saptamini pina merg la consult si aflu care sunt optiunile si pt noi

Citat:
citat din mesajul lui adria42

Diana, multumesc inca odata pt tot!
Eu am cumparat medicamentele de la o farmacie de pe Alkotas ut nr.1, se numeste Deli Gyogyszertar si se poate plati direct cu cardul (noi asa am platit). Farmacia e bine aprovizionata, mi-a recomandat-o si dr.K. AM dat prima data 347.000 forinti pe Gonal si Menopur, apoi 18.966 Ft pe Ovitrelle si pe Cetrotide nu mai stiu cat am dat. NU mai stiu exact pt ca unele chitante le-a aruncat sotul meu, dar cred ca tratamentul m-a costat in jur de 1800 euro, dat fiind si dozele mari de medicamente.
Nu mi-a dat geanta frigorifica pt Gonal, dar cred ca daca se mentine vremea asta geroasa nu e nici o problema, in portbagaj e destul de frig.

Mergi la inceput

adipapazi, eu am avut asa fsh:
5.9 (z2)
5.2 (z3, dar era E2 mare, deci cred ca suprima FSH artificial)
9.6 (z3)
8 (z4)

amh scade cu citiva ani INAINTE sa creasca FSH

pina la 10 FSH e okay, intre 10-12,5 e deja cu semn de atentionare, dar totusi in limita normala

pt amh trebuie pe nemincate, vezi aici http://www.synevo.ro/hormon-anti-mullerian-amh/

eu cred ca e okay - la T3 si T4 nu mai stiu valorile

pt candida se da un medicament in doza unica numit flucovim 150 mg parca si poti sa faci tratament local cu ovule clotrimazol si partenerul cu unguent clotrimazol; cred ca daca iei doar o doza de flucovim nu e probleme cu marvelonul; poti incerca cred si doar local cu ovule de betadina care dezinfecteaza tot (sau clotrimazol) si atunci nu mai ai de luat nimic oral - dar tratamentul merge si pt partener ca sa nu te reinfectezi

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

fetele, am rezultatele.bagati opinii:
FSH-8,84miu/ml, lh=4,35 miu/ml, Tsh=2,1074micrpiu/ml, T3=3,03pg/ml, T4=0,98ng/dl, anti-tpo=2,7, E2=37pg/ml. E2 putin peste limita minima, iar fsh la limita maxima de normalitate. OF

nu am putut azi sa imi ia si pt amh, ca cica numa luni-vineri dimineata. mai fetelor, tre sa fiu nemancata pt AMH? se ia diferit sange? ca nu'sh ce balmajea tanti aia p-acolo.
luni merg sa il fac si p-asta.

asa, ia ziceti voi, valorile sunt la fel ca before fiv1.
care aveti amh mic, dia_na, mami_vreau, cat v-a iesit fsh?

no 2: mi-a iesit la secretii o candida. asta inseamna ca daca fac tratamentul pt ea, nu pot sa incep AC? ca stiam ca pt candida iei antibiotice, care anuleaza treaba de inhibare a AC. of! da scap eu si de asta. hai, ziceti de relatia fsh-amh!

mirela, baga tare!clara, maine zicem rigaciune pt tine!
va pupi pe toate raspunzacioasele!

Mergi la inceput

bafta mirela2
incerci pe toate planurile, nu se poate sa dai gres

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

adipapazi
Pentru candidoza poti face tratament cu ovule de Canesten 3 zile, atat. Si poti lua linistita si AC, chiar n-au nici o legatura, nici cu candidoza, nici cu tratamentul anticandidoza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

adria,http://www.ferticent.sk/
http://www.ivf.net/ivf/ferticent-o1069.html

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput