Nascuti din suflet, crescuti in inima *3*
Raspunsuri - Pagina 5
SoriLea spune:
Multumim fete dragi. Pupam si noi ingerasii vostrii
Misha, sa stii ca am si experienta asta, acum un an, nepotica mea care luna aceasta face 2 anisori, isi facea veacul mai mult pe la mn, pot sa spun ca am crescut-o de pe la 6 luni pana la 1 an si 4 luni. Mai am si acum scotch pe mobila (toate sertarele lipite, cartile pe tavan si nimic la locul lui). Acum astept cu interes sa vad ce- poate pielea si lui Razvan.
Noi nu avem inca vesti, cum si cand vom termina. Cred ca pana la urma inebunesc. Am sentinta data din 5 nov 2009 si nici acum nu mi-a venit de la procuratura, ca ramane definitiva si irevocabila si nu pot schimba certificatul copilului pt a intra in CIC
Sanatate multa la pitici, mamici dar si tatici
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
Bellaiza spune:
SoriLea, frumos puiut! Sa va traiasca!
Nu inteleg, ce anume astepti de la procuror? Hotararea cu mentiune definitiv si irevocabil o da instanta, iar directia, daca s-a depasit termenul rezonabil de redactare face cerere pentru urgentarea redactarii hotararii. De toate aspectele acestea la noi s-au ocupat cei de la directie, ba ne-au intrebat cate exemplare cu mentiunea respectiva vrem. Vorbesc de cei de la serviciul juridic. Poate incerci sa le dai un telefon.
carmanuia spune:
SoriLea eu nu inteleg un lucru. De ce nu poti sa intri in CIC daca nu treci copilul pe numele vostru?
Eu am intrat in CIC dupa incredintare.
maimutzak spune:
Da , Sorilea, nici eu nu inteleg, nici ce e cu procuratura, nici cu CIC-ul, eu am intrat imediat ce am luat in plasament.Poate e ceva aparte cazul tau?
SoriLea spune:
Da iubitele mele, e un caz aparte.
La noi a fost adoptie in familie, adica eu am adoptat copilul sotului si nu pot intra in CIC pana ce copilul nu e pe numele meu. Putea intra sotul, dar nu am vrut. Asa ca asteptam sa vina si acea hartie de la procuratura, pecum ca nu se face apel (cel putin asata mi s-a spus), iar adptia in familie, nu are treaba cu DPC-ul.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
sunnyday07 spune:
Sori, nu poti sa te duci la procuratura sa vezi ce s-a intamplat cu hartia in cauza (poate s-a ratacit pe la posta pe undeva)?
Mie mi-a spus juristul de la DPC sa ma duc eu la tribunal sa cer horatarea daca nu ajunge prin posta intr-un timp rezonabil (1 luna).
succes!
SoriLea spune:
Hotararea o am , am si legalizat-o, dar fara confirmarea de la procuratura ca sa mi se puna stampila pe acea hotarare legalizata, NU E VALABILA
Merg sapt viitoare iar la tribunal sa vad daca a venit. Ma cunosc aia ca pe cal breaz, merg saptamanal
SoriLea spune:
Azi baietelul mami a implinit 9 lunite. El e cel ce ma face as uit toate greutatile pe care le-am intampinat pana acum si ma face as merg inainte cu si mai multa putere.
Va dorim tuturor suflete pline de fericire si casele sa va rasune de rasul copiilor vostrii
Aici ne puteti vedea - http://picasaweb.google.com/sorilea73
Bellaiza spune:
SoriLea, sa creasca mare Razvanel si sa-si bucure parintii!Noi ne remarcam la facut de martisoare pentru fete, deh, suntem baieti mari!
Bellaiza spune:
Buna dimineata!
Il intreb ieri pe Stefan ce a facut la gradinita.
- Am facut engleza, am pictat in cartea speciala, ei , si am mai facut acasa ceva ce nu trebuie sa stii tu, am repetat cu Lia niste poezii pentru tine...
- Pai, de ce imi spui, daca e surpriza?
- Fac si eu reclama, imi raspunde rapid.
Deci, puiutul se pregateste pentru 8 Martie...