Puiuti de Randunici 2008 !! (357)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Miha felicitari!!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani Cristina!

Felicitari Mihaa!!! eram precisa..

am urmarit cu Andra filmuletele cu Stef si Mufarin.. si bineinteles ca a facut si ea ca ei.. tot imita fata asta .. pacat ca nu am si filmat-o cum arata ea cati ani are cand zicea Stef.. ea mai degraba zice two, decat doi vad..
ca sa nu mai spun ca asa ne-a uimit intr-o zi ca nu stiu ce i-a venit ei sa numere oan, tu, ti, cred ca de pe la jucarii a invatat sau tv, ca noi de obicei cand ne jucam cu ea numaram in romana..

am vazut si in buline!

Naty si eu am patit-o asa cu filmuletul cu Muf ..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Miha, felicitari!!!! Sarcina usoara si o fetita perfecta Ma bucur din tot sufletul pentru tine si pentru Ela !

Sper sa fie si Kitzy bine!!!

Mimo, cresc, ma, copiii. Nu-mi miroase a bine, ca si eu sunt tare tare sentimentala si presimt ca o sa bocesc de o sa imi sara camasa pe spinare cand o pleca Sophie la bal . Superba Teo, are un par de ma face sa leasin de invidie de fiecare data cand o vad . Ii place de Shaquille de la a 12ea, ti-a zis ceva ?

Am vazut asa: Matei-nihilistu' , Stefu cumintelu', Alexu' cu laptele lui batut - cat de scumpi pot fi!!!

Alicel, la tine cati ani diferenta sunt? Ca intre mine si ai mei frati sunt 9, respectiv 8 ani, mi-au trebuit 18 ani ca sa contez pentru ei

Hai ca scriu de o jumatate de ora si parca nu spun nimic

Noapte buna!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Cristina

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

chiar, kitzy????
nici gudinde n-a mai dat p-aici..
olgule poate vroiai sa-mi spui de pijamelele de piele

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

L-am vazut si eu pe Mufa cel cu "nuuu" in brate, chiar e hotarat frateee, nu-l scoti din ale lui;

L-am vazut si pe dulcicul Stef, baiat cuminte, ce frumos se joaca el cu papusica si cum ii striga pe toti membrii familiei...Bubu distractie placuta la restaurant!

Ma duc sa culc pitica

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

I-am vazut si eu fara sonor pe Stef si pe Mufa. Ca altfel nu aveam nicio sansa.

Alice, Luny, si 18 ani sa astepte bb2-ii vostri sa fie bagati in seama de fratii lor "mult-prea-mari" si tot se merita! Trust me! Olgule, zi-le ca a meritat asteptarea ma! Intre mine si sora mea sunt 18 ani, este clar ca nu prea comunicam, insa eu... intre a n-o fi avut-o si a fi avut-o de sora ce credeti ca as alege?? Cand va vor intreba copiii vostri ei de ce nu au o sora/un frate vor mai sta in picioare argumentele de acum? (zic si eu, nu dau cu parul, oricum bb2 trebuie "gandit" ca sa vina pe lume pentru el insusi in primul rand... fireste ca nu am pretentia sa revolutionez acum sistemul vostru "intern", zic si eu, nu dau cu parul ).

Revin.

Mergi la inceput

Luny, nu e nik sexi, ma . E una dintre titulaturile de pe cel mai misto forum DM ( "soldatii" "got the last DM album", "capitanii" "travelled to see DM in Paris" si generalii au fireste pijamale negre de piele )

Gata, j'ai des angoisses cand ma gandesc la ziua de maine, la gheata de pe drum, la zapada pe care va trebui sa o dau jos de pe masina, la faptul ca nu stiu cand trec noua ore la serviciu. S-a terminat si Jandarmul se insoara la care s-a uitat Radul, ma duc sub plapuma .

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

salutare, fiul cel risipitor se intoarce..

6- flash forward - in seara asta la 23, vizionare placuta

despre noi? nu mare lucru gaza mi-a racit chiar de ziua ei....urat de tot....cu temp 39.6 abia reuseam sa i-o scad, ii puneam novocalmin in fundulet si in 5 minute faza kk si supozitorul nu era de gasit....asa mi-a facut cu 2 supozitoare, pana la urma am fost nevoita sa ii dau algocalmin pe gurita+antibiotic-nu scadea temp deloc(nu am intervenit din prima zi cu antibiotic, dr mi-a rec sa vedem dc face febra si a doua zi...si a facut), i-am anulat serbarea zilei, poate undeva in primavara facem ceva la iarba verde....acum se simte mai bine...
eu cu munca ....si incep sa ma strezes ca trebuie sa incep sa caut si pentru mine ceva...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ma bucur ca v-ati distrat iar cu Mufa-cel-cu-NU-in brate
aaa, gata,olgule, am inteles acum, oricum suna super!
nicoleta, normal ca ne-am gandit si la asta, si daca nu va avea un frate/sora, ii vom spune adevarul, pentru ca nu e nicio rusine si nu am nicio teama ca ne va judeca, pana la urma....Va intelege..si asta nu pentru ca noi nu ne-am mai fi dorit un copil...ci asa a fost sa fie..insa nu am de unde sa stiu ce-mi rezerva viitorul a, si mai exista varianta sa vreau si sa nu vrea el, BB, sa vina...ca usor nu am ramas nici prima data, si le-am mai si comis si nu am ramas, asa ca...orice se poate intampla..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput