Puiuti de Randunici 2008 !! (357)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Zoze te pup draga mea si te imbratisez cu drag. Ai grija de tine si ai sa vezi ca Dumnezeu o sa le aranjeze pe toate bine bine pentru toti.

Dragelor cum bine se vede si presupune sunt cam pe din afara. M-a sunat Mihu de mi-a zis vestea no si de atunci rad cu gura pana l-a urechi si am asa niste emotii.
Noi suntem sanatosi, insa foarte ocupati, de luni am incercat varianta dus la tanti si pare-se ca functioneaza mult mai bine decat gradinita si ii place mai mult, ea are 3 nepotei si pe el, Giovani are 4 ani si e incantat saracutul ca are cu cine se juca, asta mic mai ii strica din soldati si jocuri dar nu se supara pe el zice ca Adrian e bebe. Izy e mai tacuta , ea are 3 ani si-l lasa sa colreze pe cartile ei. si bebelusa are 5 luni si de cum intra pe usa al meu arata cu degetu si strigaaa tare bebyyyyyyyyy, e tare incantat de bebei
Amu partea tare e ca tanti le mai da pe Spaniola:)) asa ca piciu meu o sa stie engleza, spanish si poateee ceva romana:)))Oricum Giovani refuza sa vb in Spaniola asa ca n-are incotro.
Va pupam pe toate si va dorim numai bine si spor in tot ce faceti.
Paapaaa
Pupici

Mergi la inceput

Si ca sa profit ca inca se doarme p-aici am sa fac si eu bine cunoscutele urari intarziate dragelor noatre randunici sarbatorite in Ianuarie:

Ccris sa fi sanatoasa, La Multi Ani, sa te bucuri de Andreuta si de sotul tau, sa fi fericita si iubita.
Misha La multi ani!! draga mea, sa fi sanatoasa, si implinita, si sa stii ca desi nu ne cunoastem eu te-am citit.
Varuna, Clodute LA MULTI ANI!! la patrat si la mai mare. Multe bucurii, impliniri alaturi de cei dragi voua.
Cristina LA MULTI ANI!! draga mea, mi-e dor tare de tine, de Daria si de Vladic cel frumos si cu ochi de carbune. Te puuup
ALI LA MULTI ANI!!! din suflet. pe tine te-am nimerit la fix. Sa fii sanatoasa, sa ai pace sufleteasca si bucurii. Tare mult as vrea sa-ti mai vad printzurelele. Pupici.

Si pentru un pui tare drag si poznas caruia nu i-am mai vazut nasucul de ceva vreme buna:
DACIANA ....LA MULTI ANI!!!!! sa cresti mare si frumoasa si la mami de ajutor. Tot binele lumii si fericirea din ea. Te pupam ...2 anisori frumosi

...ma mananca dejhtle dar ...pt naty doar atat ...deocamdata. Pun atza la dejhet pt 25

Mergi la inceput

O imbratisare mare pentru kitzy si numai ganduri de bine
Am vazut poze cu nazdravanii din Viena cu "motanel"pe calolifelsi cu cretzulica Nu-ulica
Sa vi-l pun si eu pe adrian cum spune nooooo dar asa cu accent 100% american. Sunt 2 cuvinte care le spune suta la mie cu accent american no si ok

Ma duc la , e trecut de 10
Pupim gashca cea mai cea tare draga noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

358

Mergi la inceput