Puiuti de Randunici 2008 !! (357)
Raspunsuri - Pagina 19
cami33 spune:
| Citat: |
DAR DE CE NU MI-A ZIS SI MIE NIMENI CA ATUNCI CAND ASEZI UN BAIAT PE OLITA TREBUIE SA AI GRIJA CA PUTZI SA FIE INAUNTRU ? ![]() ![]() ![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
DAAAA??? ACUM AM AFLAT SI EU

ESTI CRIMINALA!!!

Aricel, faci cerere de inscriere si specifici pentru ce invatatoare optezi
Bafta

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
mimonix spune:
Valen la munte plecam pe 27.02 fara copil.O sa incep curand sa ma vait asa ca nu vei avea ocazia sa uiti
Cu olita, inceputul e promitator dar mi-e ca urmeaza o pauza ca eu altceva asteptam si m-am lamurit cum stau lucrurile. Invata el cum e si cu olita cand s-o insura
Despre asemenari, eu spun doar atat: cand s-a nascut Dudelle am avut senzatia ca e Teo 2 desi nu seamana chiar asa de mult (acum, spre deloc) Dar aveau ochii la fel, niste liniute mici
Ochi de Mimu, na...asa si ai tai, eu sunt gata sa pariez ca vor semana leit mai ales ca si tu si sotul tau aveti parca trasaturi comune, ochi migdalati cumva 
Despre manerele alea, eu zic s-o lasi balta.Asta trebuia gandita la inceput inainte sa comanzi geamurile...acum doar nu le-oi schimba cu totul
Solutia Bitzei e cea mai rapida si mai confortabila! Din pacate pentru cuptor nu stiu ce s-ar potrivi mai bine, si noi avem aceeasi problema.
Ariel clasele I-IV cat mai langa casa, invatatoarea cat mai draguta, eventual clasa sa fie mai "spalatica" Orice scoala are o clasa "mai spalatica" Asta daca nu vrei sa auzi acasa cum se vorbeste "la Pantilimon"
Pentru scoli mai rasarite, inscrierea nu numai ca a inceput dar e cu licitatie care incepe de la 100 de euroi. Sunt f in tema deoarece tocmai au inscris-o cu surle si trambite anul acesta pe Ilinca (sora de fin Matei
) Cica s-au afisat la clasa I-a liste cu admisi/respinsi si s-au returnat "atentiile"....n-am mai pomenit
Si in final, de fapt, n-are absolut nicio importanta unde face I-IV , doar sa fie aproape de casa pentru ca unele scoli incep orele si la 7,30 dimineata , nici nu vreau sa ma gandesc la ce ora trebuie sculat copilul ca sa mai si ajunga cu tramvaiul cine stie unde la 7,30 ! De la a-V-a o poti muta, e alta mancare de peste!
Alice fatahai, am inteles am inteles.....nu mai zic nimic, fie cum o vrea Domnul
Superb va jucati voi acolo, m-ai terminat cu "invers" si cu gaina ouatoare
Cumva cumva dar f departe totusi, si Dudelle se joaca de-a "pretending" .De exemplu se "face" ca-mi da o floare de pe covor, sau daca-i dau eu el se preface ca o miroase ....se preface ca pune usturoi in zdrobitorul de usturoi si apasa pe maner
.
Luny iti dau mai bine poze pe mess, ca nu le mai incarc pe webshots. Bine?
Pup randunimea si plec la nani 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Simo27 spune:
Ariel,
Noua de la scoala ne-au dat o fisa in care puteam specifica numele invatatoarei,profesoarei de teorie si a celei de pian.Noi am ales ![]()
Simo-Mimo,ce dragut cu pipi pe langa olita!Se mai intampla,sa sti
.Eu pe olita il pun pe Sam cateodata face,cateodata nu-depinde..acum e aboslut incantat de chiloti(daca David are,el de ce nu???
),mai ales ca i-am luat cu Biduu-Scooby Doo
.Problema este ca David are cu masini,etc si lui nu i-am gasit exact la fel.off
.Oricum,astept primvara ca sa incepem Operatiunea Udarea Ierbii si Plantelor
-sa vedeti atunci fertilizare
!
Vali,bine ca nu ai emotii
.
Chiar ,cum ii vei culca pe copii??in aceiasi camera??
intrebarea e valabila si pt cele care deja au 2 copilasi mici!Eu nu am alta solutie decat in aceiasi camera....ma gandesc ca voi alerga de la unul la altul,ca Sam va fi trezit de Micu,ca Micu va fi deranjat de Sam,etc

Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
Simo27 spune:
Dupa cum vedeti am insomnii,nu pot sa dorm de mai bine de 2 saptamani,asa ma chinui
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
ariel_7000 spune:
sar'na de sfaturi
...tot gandindu-ma si fiind si influentata de vremea de afara si de faptul ca am pus copilul sa chiuleasca maine la gradi
...tind spre scoala din fatza blocului. din cate am auzit si vazut sunt copii ok acolo, nu sunt "ne-curatzei", astia sunt mai concentrati spre cora..., vecinii au si ei copiii la sc asta si marele, enormul avantaj, nu sunt strazi de traversat si am mare vizibilitate din balcon catre curtea scolii...
scoala de fitze nu vreau ca nici eu nu am fitze si nici nu as vrea ca fitzele alea sa se rasfranga asupra alexutzei, mie-mi plac oamenii mai nefitzosi, asa
, merg pe ideea ca daca vrea sa invete invata oriunde, dar nu pot sa nu ma gandesc la ce invatatoare va avea...dorinta mea cea mai mare e sa fie sufletista si sa-si iubeasca meseria si copiii...
vali, picii mei seamana fffff mult. teo e identic alex la varsta asta, cred ca gemeni daca erau, nu semanau mai bine.
simo, picii mei dorm impreuna in pat. cum nu se intrezareste o "up-gradare" de locuinta in viitorul apropiat, asa vor mai mai sta cativa ani. intentionez sa le pun pat suprapus, apoi...nu stiu, ori reusim sa luam ceva mai mare, ori cu ajutorul prietenului nostru, care e arhitect, vom reimparti apartamentul...habar n-am.
eu una sper la o casa cu niste curticica, intr-o zona linistita, exclus bucuresti
, eventual pe alte meleaguri...nici nu dorm si visez...
mai si noi avem roluri
teo e spiridusul mosului,care ma ajuta la facut colete cand nu e alex acasa. cand e ea, atunci rolul e al ei.
asa ca baiatul stie care e scoth-ul, stie ce se face cu el, mi-a lipit toata mobila
, ii zice "coci", imi da "atia" (hartia), "tutii" (cutii), "atua" (factura
), "ampia" (stampila - cu care a avut grija sa decoreze biroul
) si "pixa" (pixul), "aine" (haine). eu le pun pe canapea, el le pune in cutie...na, copiii de medici se joaca de-a doctorul, cei de profesori de-a scoala....teo al meu de-a incarcator-descarcatorul ![]()
fug si eu la nani, ca vad ca inca nu a "sunat" teo, poate scapam fara surle si trambite noaptea asta. m-am tot zgait dupa hainute, ca vreau sa aduc noutati, insa nu am gasit ceva sa imi placa...ce haine urate la copiii peste 2 ani!!! astia au obsesie cu cifrele pe haine!!!
mai caut...ceva sugestii?
simo, da-mi poza cu chiloteii cu "cars" ca eu am un furnizor exclusiv de "character clothings" si poate iti gasesc acelasi model...pixar (cars) astia tin de disney? sunt curioasa, ca inca nu m-am lamurit cum e cu licenta aia...thomas am aflat ca nu are treba cu disney, insa spider a fost cumparat de ei...tre sa sap
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
mihutza11 spune:
| citat din mesajul lui misha71 ZOZELICI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ..................................................................................![]() ![]() ![]() ........ ........![]() ...![]() ......![]() ...... ... ..... ........ ... ................![]() .. ...... ...... ..... ......![]() ........![]() ![]() ......... ..... .. ......... ................![]() ![]() ![]() ....... ........![]() ...![]() .......![]() ..................................................................................![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() **************************************************************** Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
Misha ce tare!!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
mihutza11 spune:
am admirat bestiutza mancacioasa, Mufarin, Eric si Diana la zapada..
Alice ce-mi place de Thea!
eu zic sa nu te mai invinovatesti.. ai sa vezi ca o sa fie bine!
Blanka imi pare rau de vestile rele!
.. off bietul Eric.. tare mile mi-e de el cate a tras..
Nicoleta ce de bani dau austriecii... vreau si io
..
Mimo bine ca a zis Da baiatul, Andra mea numai nu zice, de fapt da din cap ca nu.. eu nu stiu cand si cum sa o invat ca nu vrea.. sa o mai las cu olita?
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
mihutza11 spune:
in alta ordine de idei am asa niste emotii..
priviti mai jos ![]()
si
5+
Mica dansatoare
Hoinarii
gecko spune:
| citat din mesajul lui mihutza11 in alta ordine de idei am asa niste emotii.. priviti mai jos Mihaela, mami de Andra - 29 martie 2008 si 5+Mica dansatoare www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor Hoinarii |
Sa ai o sarcina minunata
, o nastere de vis
si un bebe sanatos, cuminte si dansator
!!!!
adriuta spune:
Sa traiasca cuscra mea cea harnica 

si cuscru, sa le de-a Dumnezeu sanatate sa-i poata creste bine si sa-i vada mari...cati o-r dori cati o-r vrea sau voi ei. O sarcina usoara si-un bebelic asa cum vi-l doriti voi.

Andra - 29 martie 2008 si