sangerare in trimestrul 2

sangerare in trimestrul 2 | Autor: IRINA.C

Link direct la acest mesaj

Nu prea stiu dc scriu bine unde scriu.Fina mea are 20 s de sarcina si de ieri a experimentat asa ceva:
secretia pe care o avea a devenit maronie , iar azi chiar roze.A fost la medic eco este ok, nu vad hematoame iar la ex colului ar fi "putin" intredeschis .I-a prescris gynipral si no spa.Ce as vrea sa stiu:
1.a trecut cineva prin asa ceva si 2.cam care ar putea fi cauzele?

Multumesc din suflet

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Davidoff spune:

Eu am avut ceva de genul acesta cand aveam 12 sapt,sangeram deparca imi venise ciclu,defapt asta cred ca am si avut (ciclu peste sarcina)eram confuza pe moment..am crezut ca nu sunt insarcinata..in fine,ii recomand sa mai faca un ecograf,sa stea linistita,am mai auzit si de la alte fete care au mai sangerat un pic cand erau insarcinate,dar totusi un control e ff bun,bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidoff spune:

am uitat sa-ti spun ca eu am sangerat ff putin,cam doua zile cate-va picaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena00 spune:

Eu am avut aceasta problema pe la 5 saptamani. Insa nicio sangerare nu e normala in sarcina. De aceea eu m-am dus de urgenta la spital, si m-a si internat. Am facut injectabil cu Fier pt a stopa sangerarea, plus Nos pa pls Utrogestan pentru mentirea sarcinii, plus alte medicamente. MIe mi s-a spus ca am sangerat din cauza efortului. Asa ca finuta ta ar trebui sa stea numai in pat , sa evite orice efort, sa nu ridice. Pe mine m-a internat de urgenta, observ ca doctorita ei i-a prescris doar niste medicamente. Ar trebui sa faca urgent niste injectii. Cu sangerarile nu sunt de glumit. Poti pierde copilul daca nu iei masuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela31 spune:

Intradevar cu sangerarile nu este de glumit.
Si eu am sangerat la 6 saptamani si la 10 saptamani.
Am luat Duphaston si nospa si acum este bn.
Cand mai am contractii mai dureroase iau cate un nospa ( nelipsit din geanta) si imediat imi trece.
Acum la 27 de saptamani este bn., ceva contractii de la efort si frig mai am dar atunci cand sunt puternice nospa ma linisteste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena00 spune:

Da, si eu am luat Duphaston in primul trimestru de sarcina. E foarte important, pentru ca mentine sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Irina, eu de obicei la subiecte de genul asta nu raspund pt ca nu vreau sa sperii fetele. Tu stii bine de ce. Dar raspund pt ca e subiectul tau.
Cauzele nu le stiu, poate fi fara nici o cauza, unele lucruri "just happens"...asta explica uneori si medicii.
Ce vreu sa spun e ca daca are colul putin intredeschis, inca se poate face cerclaj de urgenta, asta daca medicul considera ca beneficiul e mai mare decat riscul.
Gynipral-ul o va ajuta, este un medicament foarte bun in astfel de situatii, impiedica contractiile si reduc riscul de nastere prematura. NoSpa de asemenea. Si multa multa odihna, cel putin pana situatia se amelioareaza, sa stea linistita, cat mai mult in pat, nici macar ridicata in fund, daca are probleme cu colul.
Doamne ajuta sa fie bine! Ureaza-i ganduri bune din partea noastra!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Multumesc mult pt raspunsuri tuturor.Deocamdata este bine , speram sa ramana asa si sa creasca finutul nostru pn la termen.Multumesc Ayla in mod special

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Si eu am avut sangerari (de fapt pete maronii) in sapt 9, iar apoi prin sapt 20.
Am fost la medic si prima data mi-a dat sa iau utrogestan si no spa, iar in sapt. 20 am luat, pe langa cele de mai si si supozitoare cu uscosin.
Nu stiu care au fost cauzele sangerarii. Nu s-a vazut nimic deosebit la ecografie. In sapt 20 doctorul mi-a spus ca s-ar putea sa fie din cauza ca placenta era cam joasa si apasa pe col, putand produce sangerari.
Acum sunt in sapt 23 si sunt OK, nu am mai avut sangerari in ultimul timp si sper sa nu mai am probleme.
Oricum, pentru cele care aveti sangerari - pete maronii- tr sa mergeti la medic sa vedeti despre ce este vorba. Cauzele pot fi diferite.
In cazul in care aveti sangerari cu sange rosu tr. sa mergeti DE URGENTA la medic.

Numai bine si sarcini usoare tuturor fetelor!

Diana, 21+ cu Eva Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donica spune:

Buna ziua, am #537;i eu o īntrebare dac#259; a trecut cineva prin asta: Sunt īns#259;rcinata īn 17 s#259;pt#259;māni,de la 8 sapt de sarcina am īnceput sa sāngerez dar dac#259; pun utrogestan se opre#537;te #537;i la 2-3 sapt apare iar strāngerea, de fiecare data m-am dus la doctor #537;i mi-a spus ca sunt bine la eco: bebe e bine colul e īnchis placenta e bine,dar nici unul nu īmi da un motiv anume din care sāngerez sau vreun tratament īn afara de utrogestan. Sarcina mea ar putea fi īn pericol? sau dac#259; a mai p#259;#539;it cineva asa ce vi sa spus la medic??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donica spune:

buna ziua vin si eu cu o intrebare daca a mai trecut cineva prin asta: sunt insarcinata in 17 saptamani, iar de la 8 sapt am inceput sa sangerez , asta se repeta cam la 2-3 sapt, de fiecare data am fost la medic si mi sa facut eco unde rezultatul era: copilul este bine, colul este inchis, placenta e bine.... sa iau utrogestan si nos-pa, dar nu mi sa explicat concret de unde vine sangerarea si acum la 17 sapt inca mai sangerez si am usoare dureri de burta. A mai patit cineva asa??? Ce explicatie vi sa dat la medic?

Mergi la inceput