Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *51*
Raspunsuri - Pagina 20
techila spune:
si baietii mei ureaza anei LA MUUUULTE LUNITEEEE!!!!

Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
liliac1 spune:
Mada ce cazut la datorie e Iri
Si ce freza bengoasa i-a tras prietena ta. Cam asa o are se Radulescu ca in alta pozitie nu-i sta 
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
mary_07 spune:
Urez si eu la multi ani puiutilor care rotunjesc azi lunitele

Mada,e total Irinel cum se stramba la oglinda
si cum doarme
iar freza de punkist e suuuper
Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
mary_07 spune:
Monica,ziceai aseara de o zi de rasfat numai pentru mine
ehhh,as fi boieroaica cu asa ceva
cand e vorba de examene toti se ingramadesc sa stea cu copiii ...cand e vorba sa ies eu SINGURA undeva sa ma mai destind,toti se retrag

ca doar toata ziua acasa, am timp sa ma relaxez 
ce ????am alta treaba??!?
am alte griji????

Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
Mama_si_pisa spune:
Ziua buna, dragelor!
Astazi avem de sarbatorit patru lunite, iar eu īmi propusesem ceva cam nepotrivit - vaccin...
Numai ca puiul mamei are alte gānduri si a refuzat sa se trezeasca, iar eu n-am īndraznit sa insist cu o asa idee. E si frig, e si zapada, suspectez si un strat parsiv de gheata ascuns sub zapada, asa ca azi puiul sta īn casa.
Eu, īnsa, trebuie sa ies sa cumpar ceva de māncare si sa iau niste floricele, daca tot ne-a cadorisit Mihnea
, ca sa se simta īn casa ca e sarbatoare.
Am un sentiment cald si nostalgic de īmpartasit cu Nela si celelalte mamici care au nascut īn sāmbata aceea din septembrie, īn ziua pe care n-o vom uita niciodata si care ne-a schimbat viata. Sa ne creasca puii mari si sanatosi!
Mi-e foarte foame acum, dar voi reveni. ![]()
techila spune:
mary
, eu daca as vrea sa ma descarc de o problema de casnicie cred ca la voi as veni. ca-s sigura ca nu-mi arunca nimeni in fata peste o luna cuvintele pe care le-as spune. asa e si mama, si cred ca multe mame sau surori...daca le povestesti problema il tin minte pe sot de cal breaz si indiferent de ce face bine o sa aibe mereu pata pe el...ca parca n-ar pricepe ca uneori ai nevoie sa te descarci fara sa te judece nici pe tine nici pe el.
du-te si manaca o prajitura maaaare ca sa te simti mai bine
Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
madalina84 spune:
LA MULTE LUNITE ANA sa cresti mare si frumoasa ,Vlad,Tudor,David si Simon sa cresteti mari si sanatosi
MARY te inteleg atat de bine in ceea ce priveste discutiile cu mama,ei uite asa faceam si eu cand eram mai mica
,ii spuneam tot si apoi imi scotea ochii"ai uitat ce ti-a facut?!?" iar acum am ajuns in situatia in care ma gandesc de 10 ori daca sa-i spun ceva sau nu,de obicei nu ii spun mai nimic.Eu am o prietena fff buna,maritata cu copii careia ii spun tot si ea mie si o am si pe surioara mea iar tu te poti descarca la noi ca doar d-aia suntem aici sa ne ascultam si sprijinim
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
monica_dicut spune:
Buna dimineata.
La mine tuna si fulgera 
. Cand am vazut ca si Danutei i-au venit banii si a depus in aceasi zi cu mine, m-am enervat cumplit. Am verificat si n-au intrat, apoi m-am inarmat cu rabdare si am sunat in hambarului. A sunat de doujde ori ocupat apoi a sunat juma de ora pana s-a sinchisit cineva sa ridice receptorul. Intr-un final mi-a raspuns o voce suava
calma si linistita care mi-a spus ca poate nu s-a prelucrat dosarul ca poate "luna viitoare" ca dureaza intre 60 si 90 de zile. Cand i-am spus ca alte persoane care au depus in aceasi zi au primit mi-a zis ca depinde cum s-au primit si prelucrat dosarele

Imi venea sa le zic vreo doua bip bip bip bip bip cu dosarele si cu lenea lor
SI ca daca e ceva in neregula voi fi instiintata telefonic de catre cei de la juridic 
Dar sa ne calmam.
cat costa scaunul minune
Too much for me in conditiile in care eu n-am bani
. Si de as avea tot mi se pare foarte foarte mult. Acum recunosc ca eu am unul mostenit de la baiatul unui var...
VAzut si pe Irirnel 
cum doarme el 
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
crocodana spune:
neata pe la pranz, o
si o placinta
de la Ami si mami!
sa aveti o zi frumoasa duamnele!
citesc si revin!
,
de
Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Ioanna81 spune:
hop si noi cu la multi aniul.... sa fie sanatosi toti copilasii din lume.
noi acuma
a doua oara pe ziua de azi si ma gandesc foarte serios sa o iau pe urmele monicai si sa ma aventurez afara!
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre