Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *51*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

buna dimineata...mi-e somn
am hranit toate vietatile din casa si, desi am articulat o cafea, m-a apucat o lene...ma duc sa schimb puii cu 2 picioare ca put intr-un hal aici langa mine...

Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

M-am apucat io intr-o zi sa strig in gura mare ca ma duc sa schimb mirositorul si Andra ma priveste gales: "Mami, dar crezi ca gasesti alt copil mai bun???"

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Mai fetelor,

Am uitat sa va zic ca eu anul trecut am facut doar cununia civila si anul asta avem nunta.
Asadar,dati-mi si mie link-uri de rochii frumoase...

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Pentru voi:

http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Mai fetelor,

Am uitat sa va zic ca eu anul trecut am facut doar cununia civila si anul asta avem nunta.

Pentru voi:

Ah inc-o copilita printre noi Pai la targul de nunti n-ai fost?? S-o fi terminat?
Cat despre site-uri, nu stie baba ca acum 10 ani nu erau lucrurile atat de complicate ca acum.

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Raluca - ce poze dragutele. Ce frumusica e Natalia si atat de curioasa si vioaie... Sa stii ca mie mi se pare in continuare ca seamana cu tine .
Ce-a crescut puiutul drag.... .

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Meli sper sa se rezolve problemutele..eu sfaturi in ale casniciei nu prea pot sa dau, ca de, noi suntem din aia de ne bosumflam si stam asa o zi intreaga si cand se apropie seara incercam o impacare ca doar ne-am promis sa nu ne culcam suparati..rabdare si toleranta (din partea amandoura)
Suede frumos, frumos! eu zic sa mergi la magazine sa probezi diverse modele..numai asa iti dai seama ceea ce iti vine bine cu adevarat;
Monique multumesc! insa am vazut pe ceva site din UK un pret..daca o fi cam tot asa si in Ro, probabil ii zic pas; dar tot sunt curioasa

vad ca sunteti in forma buna in dimineata aceasta..tare bine imi pare!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Neatza
NELA multumim de cafeluta,sper ca Ana nu mai e maraita si o sa va plimbati ca fetele
SUEDE ti-am vaut barbatelul care ofera flori
MARY sper sa-ti treaca supararea si sa se rezolve tot
Baiatul meu a mancat aseara la 1 apoi la 7 si acum la 10 i-am dat ceiut,cred ca si-au facut efectul cerealele alea
Hai sa va arat cum dormea baiatul meu aseara

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Multumesc!Nu-s copilita ,as vrea eu,doar ca mi-am gasit iubirea vietii mai tarziu.
N-am fost,n-ai vazut ce balamuc era la targ?
S-a terminat...

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:
citat din mesajul lui suede

Mai fetelor,

Pentru voi:

Ah inc-o copilita printre noi Pai la targul de nunti n-ai fost?? S-o fi terminat?
Cat despre site-uri, nu stie baba ca acum 10 ani nu erau lucrurile atat de complicate ca acum.

D'ale Andrei

Vremuri

Pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

...scuze!

Neatza tuturor .

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Neata!
La multe lunite delicatei Ana!! Multi pupici, sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa.
Am vazut ca vorbeati de scaune, eu sunt fan stokke dar scaunul mi se pare prea rigid - de asta e vorba: http://www.vipbebe.ro/detalii_produs.php?m_catid=&pID=365&ID=15&userID=

Eu l-as cumpara pe asta : http://www.bestreclama ilegala - avertizare/p-1165-scaun-de-masa-zuma.aspx

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Liliacule,sa stii ca mi-am invatat lectia cu mama.Eu,la suparare spuneam vrute si nevrute si apoi,dupa ce ma impacam cu el,uitam tot ce am zis si treceam peste.....eiii,dar mama nu uita si asa ma trezeam ca dupa un timp indelungat ea inca sa mai aduca in discutie vorbele mele si sa vada situatia cum era atunci.Ea nu stia de faptul ca noi am discutat,am lamurit problema si ca nu mai vad situatia cu ochii de atunci ci cu ochii de acum
Ehh,nu stiu daca ai inteles ce vreau sa zic...cert e ca pica si ea de pe lista
Mai e cumnata-mea cu care ma inteleg bine si pot vb multe,dar nu despre el,ca vorba aia,e sor'sa si nu vede obiectiv situatia.Si uite asa,mama e mama si nici ea nu vede obiectiv
Prietena mea,vb si cu ea destul de multe dar la capitolul casnicie nu ma bag fiindca nu stie despre ce vorbescea inca isi traieste anii de tinerete
Si asa mai ramaneti voifemei cu familie si copii care ma intelegti mai bine ca oricine

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput