Copilasi din 2002 *69* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Nina, multumim de cafeluta! Si la noi va fi frig, este deja frig, dar am inteles ca o sa fie si mai rau!
Cristina_C, sa stii ca mi-am insusit si eu sfaturile cu NU pentru a fi Andrei un pic mai incisiv fata de cei care-l ataca in vre-un fel!
Cristina22, noi iesim diseara in mallul cel mai nou din Bucuresti (AFI), ne intanim cu niste prieteni din Australia, adica patinaj! Maine bucatarit, poimaine inca nu stiu!
Nicoleta, cand va serbati feciorul, in weekendul asta sau uramatorul?
Gabi_K, , deci urmati pe lista zanei Maseluta!!!
!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002) varsta Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Zana maseluta si-a facut deja datoria, a cotizat in avans pt dintisor I-am luat o masca cu flittere roz-mov, si daca tot vor avea petrecere de carnaval sapt. viitoare, i-am zis ca Zana i-a trimis masca

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele, nu am mai scris de ceva vreme pe acest subiect, insa sunt convinsa ca multe nu m-ati uitat si va amintiti de Ema

am citit despre zana maseluta...Ema are deja 8 dinti de la zana maseluta si deja si-a spart intr-un colt( e abia vizibil) incisivul din fata, cred ca cu vreo jucarie ori in pahar cumva , nu-mi dau seama, insa am observat aseara...si doar ce s-a finalizat cresterea...ma cam sperie strungareata mare si ii verific des dintii pt ca mai e un incisiv de crescut...

in rest Ema merge la scoala si continua terapia dupamasa
va pupacesc si va doresc un we placut

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabi_K

Cristina ne poti programa pt o extractie de dinte, daca tot esti experta in extractii? Ca ni se misca al 6-lea, un incisiv lateral de sus, de fapt amandoi, si nu vrea sa cada...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Gabi-ioi, sunt asa o fricoasa...imediat mi se face rau.Cu tot autocontrolul de care sunt capabila, abia reusesc sa nu lesin cand fac pe stomatologu'...

Nina-ooo, da' Kiki e d-ra manechin, in toata regula!! Bravo!!Si sa o tineti tot asa, sa nu aveti probleme cu dibetul, deloc-deloc!!!

Nico-ce-as manca si eu niste dulciuri de pe la voi...

Cristina-poate ca ajungem si noi la cinema...sa vedem ce filme sunt!

Katty-eu azi iau la vals aspiratorul si maine gatesc ceva in fuga

Mari-poate ar trebui sa vada un stomatolog dintisorul ciobit, desi nu cred sa fie o problema!!

Numai bine!!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Stefan are abia 2 dinti noi. I se misca unul de sus, dar de vreo 6 luni... si inceeet... nu stiu ce-o mai fi si cu el, sper sa nu ajungem la stomatolog... iar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Buna dimineata!
Daca tot vorbim despre dinti lipsa si acum suntem si la cafea, am gasit una potrivita: http://www.questasia.org/photos/uncategorized/2008/11/13/coffee_face.jpg

Tati, in premiera, i-a scos ieri fiului un dintisor de jos care se clatina destul de tare. A venit zana maseluta cu ultimul numar din revista Cars (cu masinuta Sergeant) si cu 2 oua cu surpriza. Asa ca acum ii lipsesc 2 de sus si 1 de jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

cafea cu dinti, buuuna!!
Felicitari, Robert pt dintisor!!
Cristina-se pare ca baietzoii nostri sunt la egalitate la pierderea dintilor!!

Nico-eu am cam patit-o cu Andrei cu dintii din fata.Si ai lui se miscau de multa vreme, insa stomatologul mi-a zis sa las copilu' in pace, ca incisivii centrali nu au cum sa creasca strambi.Dar se pare ca s-a inselat, pt ca unul e bine stramb.Cand l-am scos, celalalt deja isi facuse loc sa iasa.

O sambata frumoasa sa aveti!

Va trimit un pic de soare, ca avem!!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Cristina, nu ma speria! Vrem sa mergem la dentist cu Stefan, sa ii perieze dintii noi, fiindca este predispus sa faca tartru (are deja pe un dinte nou ). Si sa vedem ce zice si cu cei de sus...

Mari, zici de Ema ca merge la scoala? SUPER!

Feölicitari pentru dintisorii lipsa ai lui Robert! Ce prompta este Zana!

Noi de bine ce ne-am facut planuri de week.end... nu am mai avut oparte de ele. Stefan a facut febra si ieri, si azi, nu i-am mai masurat-o dar nu era mare. Sper ca maine sa fie ok, il tinem totusi acasa. Ca marti sa se poata duce, si mai ales miercuri... Le-am facut ieri un tort baietilor (de fapt pentru ziua lui Stefan, ca miercuri va manca la hort). Si vineri dupa-amiaza i-am cumparat clapari si o geaca de primavara. Matei a primit patine de incepatori... sa fie sanatosi sa putem iesi si sa se poata duce la schi in vacanta!!

http://good-times.webshots.com/photo/2996097500103379982OGZVzF

Poze mai noi, din casa...

Mergi la inceput

Am uitat sa va povestesc, astazi am aranjat impreuna cu Stefan in mare parte plasutele cu dulciuri pentru colegii de la scoala. La hort, pe langa tort si suc, le va da baietilor coifuri si fetelor diademe cu printese, ca la o petrecere adevarata! Sigur va vedea diferenta intre ce va fi la hort si ce ar fi putut fi in Brasov... dar asta e, a inteles ca asa vor fi bani mai multi pentru cadouri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nicoleta, sa poarte amandoi sanatosi echipamentul de iarna! E bine ca-l tii pe Stefan acasa sa se vindece pana la ziua lui.
Zana a fost prompta ca sa mai creada-n ea... desi are unele semne de intrebare despre Mosi, Zane & co.

Mergi la inceput